1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Üzülmez teknik adam oldu!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Üzülmez teknik adam oldu!

Geçtiğimiz sezon ortasında Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra futbolu bırakan İbrahim Üzülmez teknik direktörlük konusunda ilk adamını Azerbaycan’da attı…

11 Kasım 2011 Cuma - 11:07
    Sporx.com

Sporx Özel - Beşiktaş Yönetiminin sürpriz kararıyla geçen sezon ortasında yeşil sahalara veda eden İbrahim Üzülmez teknik direktörlük konusunda ilk adamını Azerbaycan'da attı… Lise diploması olmadığı için Türkiye Futbol Federasyonu'nun talimatlarına takılan İbrahim Üzülmez sonunda çareyi Azerbaycan'da buldu. Azarbaycan'da 26 günlük eğitime tabii tutulan Üzülmez B diplomasını alarak Türkiye'ye döndü. Teknik direktörlük konusunda eğitimini Alman hocalar nezaretinde gerçekleştiren Üzülmez birkaç ay içinde de A diplomasına kavuşarak teknik direktörlük yapabilecek.

LİSE MEZUNU ŞARTI KRİZ OLDU

Futbola nokta koyduktan sonra teknik direktör olma konusunda futbol federasyonu nezdinde girişimlerde bulunan İbrahim Üzülmez'e TFF talimatları gereği kurs izni çıkmaması krize neden oldu. Teknik direktör kurslarına katılacak kişilerde lise mezunu şartı aranmasının Levent Bıçakçı döneminde talimatlara eklendiği ortaya çıktı. İbrahim Üzülmez gibi Beşiktaş'ın ve Milli Takımın değişmez futbolcusu olan bir oyuncunun bu talimatlara takılarak Türkiye'den teknik direktörlük diploması alamaması TFF bünyesinde ciddi bir sıkıntıya yol açtı. İsmail Dilber Başkanlığındaki Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin teknik direktör olacak kişilerde lise mezunu şartı aranmasına karşı oldukları ve bununla ilgili de düzenleme çalışmaları yaptıkları ortaya çıktı. TÜFAD'ın lise şartının tamamen kaldırılmasa bile en azından İbrahim Üzülmez gibi belli sayıda Milli olmuş oyuncular için bu diploma şartının aranmaması yönünde TFF'ye teklif yapacağı öğrenildi.

Özel Haber – Tahir Kum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslanım benim. Bir gün gelecek, Deli İbo Beşiktaş'ın başına geçecek!
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İbrahim nasıl lise mezunu değil? Onca yıllık futbolcusun, nasıl liseyi bitirmezsin, tamamlamazsın??
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İbrahim nasıl lise mezunu değil? Onca yıllık futbolcusun, nasıl liseyi bitirmezsin, tamamlamazsın??
    Ne var bunda, çok mu şaşırtıcı?

Umarım başarılı olur bu işte bi gün bizim takımın başına geçer belki de

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence lise mezunu kuralı kalmalı, her ne kadar Deli İbo'yu sevsem de her başarılı futbolcunun teknik direktör olması gerekmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kaptanda,Toraman'la yaşadıklarından dolayı bir Yılmaz Vural potansiyeli görüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by vego View Post
    İbrahim Üzülmez gibi Beşiktaş'ın ve Milli Takımın değişmez futbolcusu olan bir oyuncunun bu talimatlara takılarak Türkiye'den teknik direktörlük diploması alamaması TFF bünyesinde ciddi bir sıkıntıya yol açtı.

Özel Haber – Tahir Kum
    Haberin kaynağından çok haberin içeriğide bir garip. Ne yani Lise mezunu olmayan oyncuya özel izinmi çıkaracaklardı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim bildiğim Milli takımlarda forma giymiş futbolcuların özel bir şekilde Antrenörlük ve T.Direktör'lük lisansı hakları var diye biliyorum.

Belki yanlış biliyorum ama aklımda kalmış.

Ayrıca Delinho'nun okumamış olması neden bu kadar sorun oldu ki ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu lise diploması şartını da ben anlamam üniversite diploması şart olsa hadi derim ki akademik eğitim cart curt. Ama lisede ne öğretiyorlar? Ortaokulda öğretilen şeylerin hemen hemen aynını. Ya üniversite diploması şart diye değiştirilmeli o kural ya da ilköğretim diploması yeterli olmalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyi de zaten futbolcuların geneli üniversiteye gitmemiştir. Çoğunun lise diploması da dışardandır bence. zaten lise yıllarında futbolla uğraşıldığı zaman futbolcu olunduğuna göre lise diplomasının olmaması da normal. siz hukuk fakültesi mezunu futbolcu biliyormusunuz ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri