Her iki takımında puanlara şiddetle ihtiyacı var. Gönlüm Samsun diyor tabiki. İnşallah duygularıma yenik düşmem ve 3 puanı alırız.
Haftalardır süren kötü beraberlik serisini bozacaktır Bursaspor... Samsunspor çok istikrarsız ve çok etkisiz.
Turgay da benim gibi ne çekiyorsa çocuk dürüstlüğünden çekiyor
Bursaspor gol attı, Samsunspor'lu oyuncular itiraz etti, pozisyon öncesi Turgay elle dokundu dediler. Hakem gitti Turgay'a sordu nedir durum diye, elime çarptı deyince gol iptal Turgay'a sarı kart![]()
Turgay olması gerekeni yaptı.
Tam belli olmuyor sanırım Ertuğrul hoca Turgay'a git söyle dedi. Ama maç sonu belli olur.
Nihayet be! Basser attı 1-0 öndeyiz.
Gol kaçırma rekoru kırdığımız karşılaşmayı zar zor 1-0 kazandık. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum![]()
İlginç bir maç oldu. Turgay itiraf ettikten sonra hakem kartı vermeyebilirdi. Yani kural ne diyorsa o ama ben olsam göstermezdim.
Turgayın tek taktirlik hareketi doğru söylemesiydi oyunda neredeyse etkisi sıfırdı umarım düzelir bu gidişatı.Ayrıca Musa Çağıranı inanılmaz beğendim çok diri oynuyor varlığını hissettiren bir oyuncu.
Musa cagiran gelecegi bir oyuncu ama iste fatih terim prensibi baska hocalarin aldigi oyuncuyu gonderiyor adam musa cagiran bank asyanin en genc en iyi oyuncusu diye biliyordum ozmanlar aldigimizda.
bursaya gelince samsun 10 kisi kalsa bursa yine kazanamicakti bence. turgayida tebrik ederim durust olmus.