Hırvatistan Milli Takımı'nın kaptanı Darijo Srna, Türkiye'nin önemli kulüplerinden transfer teklifleri alıyor.
Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in formasını 2003'ten bu yana giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu, Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı.
Milliyet'in haberine göre, Avrupa Kupaları'nda mücadele eden bir takıma transfer olabileceğini belirten Srna, "Menajerlerim, bir süredir Galatasaray'ın teklif gönderdiğini söylüyor. Beşiktaş ve bir takım daha teklif yollamış. Türkiye'de forma giyeceksem, geleceğim takım Avrupa'da mücadele etmeli" dedi.
Türk futbolunu yakından tanıdığını belirten tecrübeli oyuncu, "Türk futbolu savunma sıkıntısı çekmiyor. Sadece saha içi sistem performansı düşürüyor. Türk futbolunu çok yakından tanıyorum. Türkiye'den en çok Servet Çetin'i beğeniyorum" diye konuştu.
Shakhtar formasıyla 12 kupa kazanan Srna, iki kez Ukrayna'da yılın futbolcusu seçildi.
GOAL.com