1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Sağ ve Sol beklerin Orta ve Top Sürme Seçimi

Default Sağ ve Sol beklerin Orta ve Top Sürme Seçimi

Arkadaşlar Man City'yi yönetiyorum. 4-3-3 oynuyorum . Orta saha kanadım yok beklerim ofansif oynuyor.3 forveti de Piatti - Aguero - Cristaldo olarak oynatıyorum genelde.

2 sorum olacak.

1- Forvetlerim kısa boylu olduğu için beklerin orta tercihlerini "Often - sometimes - rarely" den hangisine ayarlamalıyım sizce? Ayrıca takım ayarlarındaki orta tercihlerini "drill crosses - float crosses" dan hangisini ayarlamalıyım?

2- Beklerimin top sürme seçeneği şu an "sometimes". Bu tercihi "rarely" olarak değiştirirsem kontra atak şansım artar mı sizce? Bu tercihin artısı eksisi nasıl olur?

Görüşlerininzi bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Beklerin top sürme seçeneği ile orta açma seçeneğini aynı düzeyde yapmanı ve ortaları da yerden ön direğe yani drill olarak açtırmanı tavsiye ederim. Yani eğer bekler topu nadiren sürecekse ortayı da nadiren açsın Kontralara çıkma konusunda ise en önemlisi pas şekli ve ilerde adam bırakman. yani beklerin direct pas ayarlıysa topu kaptıklarında ilerde adam varsa hızlıca atarlar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Beklerin top sürme seçeneği ile orta açma seçeneğini aynı düzeyde yapmanı ve ortaları da yerden ön direğe yani drill olarak açtırmanı tavsiye ederim. Yani eğer bekler topu nadiren sürecekse ortayı da nadiren açsın Kontralara çıkma konusunda ise en önemlisi pas şekli ve ilerde adam bırakman. yani beklerin direct pas ayarlıysa topu kaptıklarında ilerde adam varsa hızlıca atarlar...
    Teşekkür ederim. peki orta ve top sürme ayarlarını sometimes dan rarely e çekersem bunun oyuna ne gibi artısı ve etkisi olabilir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

pas oranın artar, bek oyuncuların genelde ceza alanına yakın yerlerde topla buluşsalar dahi bekler yan paslarla daha yaratıcı oyunculara insiyatifi bırakır,hücumda kenar atakların azalır,Genelde ara paslarla ya da hücumcularının hızıyla savunma arasına dalarak atılan goller görürsün.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    pas oaranın artar,genelde ceza alanına yakın yerlerde topla buluşsalar dahi bekler yan paslarla daha yaratıcı oyunculara insiyatifi bırakır,hücumda kenar atakların azalır,Genelde ara paslarla ya da hücumcularının hızıyla savunma arasına dalarak atılan goller görürsün.
    Çok teşekkürler nannar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

rica ederim...

Mesaj Yetkileri