http://img245.imageshack.us/img245/779/adszj2of.jpg
arkdaşlar varmı böyle bişey sinir oldum ligin ilk maçı ts -2,0 yeniyom 90 da 3 gol yedim ve yenildim herhaldeburda fm oynayanlarda 90 da 3 gol yiyen yoktur
http://img245.imageshack.us/img245/779/adszj2of.jpg
arkdaşlar varmı böyle bişey sinir oldum ligin ilk maçı ts -2,0 yeniyom 90 da 3 gol yedim ve yenildim herhaldeburda fm oynayanlarda 90 da 3 gol yiyen yoktur
2-0 dan 3 gol yenilidiğim oldu hatta yendiğimde oldu ama böyle bir olay başıma gelmedi geçmiş olsun kardeşim
kardes gökhan ünal falan eskisehir nasıl aldın kadronuda gönderirmisim yada özelden msn adresini bir bakim takımına
GeÇMiŞ oLSuN
doksanda 3 gol yiyen yok ta benim gibi 3 gol atan var 90 da![]()
90 da 2 gol yemıstım ama 3 gol gormedım.
gecmıs olsun
yazık ne diyeyim. Sanki eskiden bana bir maçı hatırlattı sanırım milan man unt maçı idi![]()
Geçmiş olsun.Adama saç baş yolduyor bunlar.Fazlasıyla başıma geldiğinden artık eskisi gibi dellenmiyorum
gülermisin ağlarmısın gecmiş olsun kardas
ben 2 yedim bu kadar yemedim 3 çok g.olsun önündeki maçlara bak artık...
bu resimi saklamak lazım 100 yılda olacak bişey
mesala benOriginally Posted by inorax
90'da en fazla 2 gol yedim..
küfür eder gibi ne bu ya ben kafayı yerdim herhalde
90. Dakkadada 3 Gol Yenirmi BE - Geçmiş OLSUN KARDEŞ
tebrikler kardeşim bir ilksin dalga geçtiğimi falan sanma harbiden bir ilksin
ben böyle bir şekilde yendim. 2-0 dan 3-2 ama 90 da değildi. son 5 dk. de 3 gol.
90 da bende maalesef kötü bi sonuç almıştım. İlk sezonumda UEFA yarı finalindeydim, Monaco karşısında ilk yarı skoru: 4-0, 2.yarı 4-2 oldu.90+1 ve 90+3 deki gollerle sonuç 4-4
bu olay adamın siniri çok bozan birşey...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
kardes bence takımında var bir sorun hepsine ceza ver
çok buyuk geçmiş olsun der allahtan sabır dileriz boyle bir duruma baska ne denir allah düşmanınızın basına vermesin bea![]()
diyecek tek şey geçmiş olsun
Geçmiş Olsun...
Çok dramatik olmus. Gecmiş olsun.
ve monitörün hala sağlam öyle mi?????
takımı defansa çekersen tabi böyle olur.
aslında hiç sinirlenmedim hüldüm komik geldi iyi dolu aslında bir ilki gerçekleştirdim
trabzon bana 90. dakkada 2 gol attı
bu trabzon son dakikaların takımı![]()
rezillik böle şeymi olur ya
So what?
Saike
ilk okuduğumda kendimi gülmekten alıkoyamadımama sonra vaziyeti anladım diycek bişi yok geçmiş olsun
![]()
arkadaşlar hedef 90 da 4 gol yemek varmısınız
Tamam
Kim 90. Dakikada 4 tane gol yerse 1 kilo baklavaAma son dakikada taktiği değiştirmek yok
Değiştiren olursa diskalifiye olur
![]()
![]()
Şunu CM 01-02'de yapacaktık direkt kapmıştım baklavayı. UEFA Finalinde Roma'dan 90'da 4 tane yiyip 4-3'le kupayı vermiştim, monitör değiştirmek durumunda kaldım sonra. Sinirle öyle bir yumruk atmışım ki çalışmadı bir dahaOriginally Posted by emre1905
Hiç de unutamadım zaten. Gerçi maç 98. dakikada bitmişti, şike kokuyordu yani
![]()