Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

2 33.33%
  • Berabere biter

3 50.00%
  • Antalyaspor kazanır

1 16.67%
1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: [16.Hafta] Bursaspor - Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [16.Hafta] Bursaspor - Antalyaspor

So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bursa"nin Artik Kazanmasi Lazim yoksa ertugrul hoca icin tehlike çanlari çalicak kesinlikle kazanmalari lazim.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

@byariff Bursa halkının gözünde Ertuğrul Sağlam'ın kredisi sonsuz.Ondan ziyade bu maçı kazanamazsak yönetim için ciddi tehlike var.Umarım Bursa beni yanıltmaz ve bu maçı kazanır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Antalya rüzgara rağmen harika oynuyor bu yarı böyle bitse bence 2. yarı Antalya bu maçı alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    @byariff Bursa halkının gözünde Ertuğrul Sağlam'ın kredisi sonsuz.Ondan ziyade bu maçı kazanamazsak yönetim için ciddi tehlike var.Umarım Bursa beni yanıltmaz ve bu maçı kazanır.
    Yönetim kendini harcar mı hiç. Nerde görülmüş bu. Hocayı yollarlar yabancı hoca getirirler. 2-3 yıldız transferi sonrası bir 5-10 sene daha idare eder yönetim.

Hocayı gönderirseler kendileri de toplamaya başlasınlar eşyalarını arkasından. Bursa'da kolay değil o iş...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

0-0 bitti bursa iyice kotuluyor.. bana gore suc tamamiyle hocadadir elindeki malzeme ligdeki en kaliteli 5 takim icinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bursa'da golcü yok bir kere kaç haftadır gol atamıyorlar en son Galatasaray maçında Serdar atmıştı sanırım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

çok kötü oynuyoruz boş boş tezahürat yapıyoruz tribünde çünkü maçla kimse ilgilenmiyo zaten ne pozisyon var ne bişey koskoca maçta en net pozisyon batallanın orta diye açtığı topun direkten dönmesi takım nasıl bu hale geldi çözemedim ...

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Kötü gidişat tribünlerede yansıdı.Maç sonu kendini bilmezler yine kavga çıkardı malesef.Böyle giderse yönetimin ve bazı futbolcuların ipi çekilecek ama yukarıda ki iletide dediğim gibi Ertuğrul Hoca'nın kredisi sonsuz bizde.Herkezin iyi-kötü dönemleri var hayatta.Bu günlede geçer umarım.

Mesaj Yetkileri