1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Consistency

Default Consistency

Arkadaşlar merhaba,

21 yaşında bir ortasaha oyuncum var. Consistency (devamlılık) özelliği 13. ca-pa farkı 27 şuanda. Bu devamlılık özelliğini arttırmanın bir yolu var mıdır ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Oooo çok önemli özelliktir o.

13/25. 25 maçta 13 maç tam CA ile oynayabileceğini, diğer maçlarda belirli oranlarda daha düşük CA seviyelerinde oynayacağını belirler.

Antrenman ile yükseltebileceğini sanmıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

13/25 ne hocam, son fazla 20 olmuyor mu zaten ?
    Ayrıca consistency'nin direk ca ya bu kadar etki ettiğini düşünmüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by man_in_black21 View Post
    Dalga geçme! Adam gibi cevap vereceksen ver.
    dalga geçmiyor doğru diyor ama 25 değilde 20 olacak doğrusu. Antreman ile yükseltilmiyor ama genie scout ile takip ediyorum bazı oyuncularda 1-2 derece yükseliyor çok fazla yükseldiğini hiç görmedim en fazla 1-2.
    Last edited by eng1n : 13.Ocak.2012 at 23:13

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    dalga geçmiyor doğru diyor ama 25 değilde 20 olacak doğrusu. Antreman ile yükseltilmiyor ama genie scout ile takip ediyorum bazı oyuncularda 1-2 derece yükseliyor çok fazla yükseldiğini hiç görmedim en fazla 1-2.
    hayır doğrusu 25.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    20 değil, 25.
    Last edited by eXcitinG : 14.Ocak.2012 at 00:12
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ca'yı etkileyen, ama yükselmeyen de bir özellik. fm'nin geliştirilmesi gereken başka bir yönü.

her şeyden önce, ca'yı gösterebilme becerisinin ca ile alakasız olduğunu düşünüyorum. adı üstünde, consistency, ca'yı gösterebilme becerisi.

ikincisi, bu özellik, durumlara bağlı olarak değişmeli, veya proffessionalism veya başka non-ca-affecting bir özellik gibi olmalı. sık oynatılan bir oyuncu genelde consistency'sini yükseltir, ama fm'de bunu görebilmek zor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ilhan View Post

ikincisi, bu özellik, durumlara bağlı olarak değişmeli, veya proffessionalism veya başka non-ca-affecting bir özellik gibi olmalı. sık oynatılan bir oyuncu genelde consistency'sini yükseltir, ama fm'de bunu görebilmek zor.
    Kesinlikle katılıyorum, mesela genç oyunculara araştırmacılar 10 altı bir değer veriyorlar genelde şu anki durumlarına bakarak ama oyunda 25 30 yaşına da gelse adamın devamlılık sorunu oluyor.

Mesaj Yetkileri