1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Acil Yardım | Olayın İçinden Çıkamıyorum Bir Türlü (Tavsiye)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question Acil Yardım | Olayın İçinden Çıkamıyorum Bir Türlü (Tavsiye)

Arkadaşlar uzun vadeli Ankaragücü kariyeri düşünüyorum tekrardan yayınlayacağım İnşallah , Allah izin verirse ...

Yardımlarınıza ihtiyacım var ...

Sözleşmesini sezon sonu bitenlerden hiçbiri yenilemiyor sözleşmesini çok kez denedim yeni oyun açarak olmuyor ...

Bende sezon başında göreve gelir gelmez sözleşmesi sezon sonunda bitecek olanların hepsini gönderip yerlerine oyuncular almayı planlıyorum hem kulüp para kazanır yaklaşık 3 MN € civarında hemde maaş yükünden kurtuluruz daha az maaşa bağlarız alacağımız oyuncuları bana bu noktada yardımlarınız gerek ...

Göndereceğim adamların yerine kimleri alabilirim serbestten kimler onların yerini doldurur ...

Gönderilecekler (Sözleşme Dolayısıyla)

Stefan Senecky
    Edis Bahtijarevic
    Aydın Toscalı
    Uğur Uçar
    Hürriyet Güçer
    Murat Duruer
    Serdar Özkan
    Jaroslav Cerny (En büyük sıkıntı burda )
    Ergin Keleş

Bu adamların yerine alınabilecek en iyi alternatifleri yazarsanız çok sevinirim.Liste halinde yaparsan ayrı bi mutlu olurum şunu gibi :

Senecky -- X adamı
    Edis Bahtijarevic -- Y adamı

gibi yaparsan sevinirim birde yabancı ve yerli olarak değerlendirirseniz çok makbule geçer mesela

Senecky'nin yerine yabancı kaleci olur

Ama Edis'in veya Aydın Toscalı'nın yerine yabancı kesinlikle olmaz yerli yabancı statüsüne dikkat ederseniz sevinirim.

Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

GK : Ma Kalambay - Aykut Erçetin (200k'ya alırsın öneririm) - Galatto - Dimitar Ivankov - Vincent Briant - Richard Kingson, Serdar Kulbilge - Johan Lapeyre

DC : Gnanou ( Kesin almalısın. Hızlı ve çevik bir defans ) - Mamadou Diallo- Semih Kaya(Kiralık Yoluyla) - Murat Akça - Kemal Tokak - Gregory Cerdan - Lamine Traore - Mohammed Yahaya - Jean-Jacques Pierre

Dr : Serkan Kurtuluş - Muslu Nalbantoğlu - Stuart Parnaby - Philip Degen - Ali Güneş - Tyrone Loran - Suat Usta - Levent Demiray, Seydou Kante (Banko), Emmanuel Boakye

DL : Şaban Özel - Saliou Ciss - Serkan Kılıç - İvica Dragutinovic - Marco Ramos - Salahedine Sbai - Filippos Darlas - Julien Chevalier

DMC - MC : Barbaros Barut, Hüseyin Çimşir, Emre Çolak, Gökay İravul, Muhammed Demirci, Recep Niyaz, Douglas Peruibe, Sergio, Alioum Saidou, Albert Baning, Richard Hughes, Isaiah Osbourne, Harrison Omokoh,Lucas Pusineri, Luigi Bruins, Anthony Obodai, Justice Majabvi,

AML : Kanga Akele, Jean-Jacques Rocchi - Claudio Lopez , Adnan Barakat, Santiago Solari - Fode Mansare - Serdar Gürler ( Kiralık) - Recep Niyaz - Berkin Arslan - Caner Agca - Elrio Van Heerden - fRANCK gUELA

Amr - Tulasne - Gautheir Pinaud - El Hadji Diouf - Oliver Kapo - David Odonkor - Amusan - Ahmed Soukouna - Boy-boy Mosia - Jeffrey Ntuka - Joseph Mendes - Stephane N'guema - Romano Denneboom - Guayre - Christian Bassila - Dennis Masina

ST : Abdul Nafiu Iddrisu - Ezenwa Otorogu - Abdou Dieye - Julio Cruz - Victor Agali - Nicolas Medina - Zeka Goore - Abou Coulibaly - Mohammed Aoudou - Cem Sultan - Manasseh Ishiaku(Biraz fazla isteyebilir fakat eski köln oyuncusu iyidir) - Obiakor Chukwu- Ali Lukunku - Bertin Tomou - Soufiane Alloudi

Son olarak: Ankaragücünü bu hale düşürenler utansın, umarım yarcımcı olmuşumdur
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    GK : Ma Kalambay - Aykut Erçetin (200k'ya alırsın öneririm) - Galatto - Dimitar Ivankov - Vincent Briant - Richard Kingson, Serdar Kulbilge - Johan Lapeyre

DC : Gnanou ( Kesin almalısın. Hızlı ve çevik bir defans ) - Mamadou Diallo- Semih Kaya(Kiralık Yoluyla) - Murat Akça - Kemal Tokak - Gregory Cerdan - Lamine Traore - Mohammed Yahaya - Jean-Jacques Pierre

Dr : Serkan Kurtuluş - Muslu Nalbantoğlu - Stuart Parnaby - Philip Degen - Ali Güneş - Tyrone Loran - Suat Usta - Levent Demiray, Seydou Kante (Banko), Emmanuel Boakye

DL : Şaban Özel - Saliou Ciss - Serkan Kılıç - İvica Dragutinovic - Marco Ramos - Salahedine Sbai - Filippos Darlas - Julien Chevalier

DMC - MC : Barbaros Barut, Hüseyin Çimşir, Emre Çolak, Gökay İravul, Muhammed Demirci, Recep Niyaz, Douglas Peruibe, Sergio, Alioum Saidou, Albert Baning, Richard Hughes, Isaiah Osbourne, Harrison Omokoh,Lucas Pusineri, Luigi Bruins, Anthony Obodai, Justice Majabvi,

AML : Kanga Akele, Jean-Jacques Rocchi - Claudio Lopez , Adnan Barakat, Santiago Solari - Fode Mansare - Serdar Gürler ( Kiralık) - Recep Niyaz - Berkin Arslan - Caner Agca - Elrio Van Heerden - fRANCK gUELA

Amr - Tulasne - Gautheir Pinaud - El Hadji Diouf - Oliver Kapo - David Odonkor - Amusan - Ahmed Soukouna - Boy-boy Mosia - Jeffrey Ntuka - Joseph Mendes - Stephane N'guema - Romano Denneboom - Guayre - Christian Bassila - Dennis Masina

ST : Abdul Nafiu Iddrisu - Ezenwa Otorogu - Abdou Dieye - Julio Cruz - Victor Agali - Nicolas Medina - Zeka Goore - Abou Coulibaly - Mohammed Aoudou - Cem Sultan - Manasseh Ishiaku(Biraz fazla isteyebilir fakat eski köln oyuncusu iyidir) - Obiakor Chukwu- Ali Lukunku - Bertin Tomou - Soufiane Alloudi

Çok Güzel Yazmışsın ellerine saglık

Lenny , ahmed soukouna , simon pouplin , eric addo , mathias cardacio , atouba , xisco nadal , ,enzo scorza , , hinkel , enakarhire , ergic bildigim serbestler , deniran ortega , berkant gökhan

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

Bilader çok teşekkürler fakat transfer yasağı olduğunu unuttun sanırım

Transfer yasağına göre tavsiyelerini bekliyorum yine yorum şeklinde ...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102814

şurayı incele bir istersen belki işini görür.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Arkadaşlar geceden beri çalışıyorum biraz fikir oluştu bende şöyle düşünüyorum ;

Senecky - Tony Sylva
    Edis Bahtijarevic - Önder Turacı
    Aydın Toscalı - İsmail Güldüren
    Uğur Uçar - Yok
    Hürriyet Güçer - Hüseyin Çimşir
    Murat Duruer - Atilla Aybar Garhan ( Alt yapı oyuncum )
    Serdar Özkan - Yok
    Jaroslav Cerny - Yok
    Ergin Keleş - Mehmet Düz

Yok dediklerim oyuncu bulamadım tam olarak yerlerine bu son yoruma göre tavsiyeleriniz neler ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hangi versiyonda oynuyorsun bende bir bakayım versiyonlar uyuşuyorsa.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Hangi versiyonda oynuyorsun bende bir bakayım versiyonlar uyuşuyorsa.
    12.0.4 versiyonu

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yazdığım adamların hemen hemen hepsi bonservissiz oyuncular. İçleirnde bir kaç kiralık oyuncu var sadece

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Arkadaşlar geceden beri çalışıyorum biraz fikir oluştu bende şöyle düşünüyorum ;

Senecky - Tony Sylva
    Edis Bahtijarevic - Önder Turacı
    Aydın Toscalı - İsmail Güldüren
    Uğur Uçar - Yok
    Hürriyet Güçer - Hüseyin Çimşir
    Murat Duruer - Atilla Aybar Garhan ( Alt yapı oyuncum )
    Serdar Özkan - Yok
    Jaroslav Cerny - Yok
    Ergin Keleş - Mehmet Düz

Yok dediklerim oyuncu bulamadım tam olarak yerlerine bu son yoruma göre tavsiyeleriniz neler ?
    Eğer çıktıysa Chibuzor Okonkwo'yu şiddetle tavsiye ederim 35K € civarında bir paraya alabilirsin.22 yaşında ve Nijeryalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adamın transfer yasağı var ama sadece serbest transfer yapabiliyor

Mesaj Yetkileri