daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu puan kaybının ardından Ankaragücü maçı geldiği için şanslıyız. Ama ciddiye almak gerek , kazanırız diye düşünüyorum.
Fatih Terim olmasa şüphe ile bakardım.Ama iyi ki o var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zorlu Bursa maçı öncesi moral bulmak için kazanmamız şart , hele hele ilk 20 dakikalık dilimlerde 1 olmadı 2 gol atabilirsek rahat bir maç olurz görüşündeyim ancak tabiki futbol bu rakibi küçümsememek lazım her şey olabilir , kanazıp Bursa maçına 50 puanla çıkarız İnşAllah .
Allah utandırmasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Terim'den rakibe denk bir kadro bekliyorum ben...Yiğit kesinlikle 11 başlamalı Ankaragücü Beşiktaş'a yaptığını bize de yapabilir çok dikkatli olmalıyız o yüzden...İnşAllah kazanacağız ve liderliğimizi sürdüreceğiz...
Farklı kazanmamız gereken bir maç.Erken gol bulursak 4-5 tane atarız.Elmander'den gol bekliyorum.Ayrıca Fatih hoca çift forvet başlamalı.Kazım'da artık kulübeye çekilmeli.
Aksine Fazla gol olmucak sayetki mac 2-0 falan 4-5 atmicaz , terim attirmaz zaten 2-0 gibi bir sonuc bekliyorum
Ankaragücü Beşiktaş maçındaki gibi kapanıcaktır.Galatasaray ilk yarıda golü bulamazsa zorlanır.
Galatasaray'ın zorlanacağını düşünüyorum. Ama maçın TT Arena'da olması olayı çok farklı kılıyor,Ankaragücü direnemeyecektir. 2-0 ya da 3-1'lik Galatasaray galibiyeti bekliyorum ben.
Fark olmaz Terim attırmaz , şu durumdaki Anakaragücü'ne.
2-0 kazanırız muhtemelen.İlk dakikalarda gelirse bu goller rahat bir maç izleriz çok fark olmaz.
ilk golü erken bulursak 6 - 7 tane bile atabiliriz ama ben ilk gole kadar biraz da olsa zorlancağımızı 3-4 gollü bi galibiyet alıcağımızı düşünüyorum
Ankaragücü bu durumdayken fark olmaz bence de.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Çok yanlış bir düşünce aslında , diyelim 1-0 öne geçtik farkı arttırmak istemiyoruz , adamlar geldi 90+4'te attı bitane ne olur kaybedilen 2 puan ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2-0 olur 3-0 olur ama 5-6 olmaz onu diyoruzMaç kopmuş gidiyorsa Fatih Hoca ona göre bi ayar çeker.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Futbolda ki ana kural; rakip kim olursa olsun küçümseme
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ultrAslan
Yarın Akşam; 58. Dakika'da YETER ARTIK! #tffistifa
![]()
Ve buna artı olarak 6. dakikada Ankaragücü'ne destek olunacak tribünler tarafından.
Tam gidilecek maçmış ya. Bi arada Diyarbakırspor'a destek vermiştik. Hatta deplasman tribünüyle karşılıklı olarak Sarı-Kırmızı, Şampiyon-Cimbom yapmıştık. En zevk aldığım maçlardan biriydi![]()
1 saat sonra maç başlıyor sesiniz çıkmıyor bea.
Herkes Fenerbahçe maçına odaklandı da ondanPuan kaybı bekliyorlar her an
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Muslera
Sabri
Gökhan
Semih
Çağlar
Riera
Engin
Ceyhun
Emre
Sercan
Elmander
Sürpriz bir kadro.Heyecanlı olabilir maç![]()
Terim Bursa maçını düşünümüş olmalı.Bir kaza yaşamasak bari.
Haydi Riera yap artık patlamayı.
Nasıl sonuç belli?
Bu tarz bi kadroyla A.Demirspor karşısında zorlanmıştık. Umarım aynısı yaşamayız
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Çağlar, Gökhan, Kazım, Engin, Riera, Emre, Elmander, Sercan
ANKARAGÜCÜ: Bora, Mehmet Çoğum, Aydın, İshak, Ümit, Serol, Bilal, Serkan, Gökhan, Veli, Ergin Keleş
hoca haftaya bursa macini dusunuyor galiba