1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Video paylaşım sitelerine gol videosu ekleme sorunu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Default Video paylaşım sitelerine gol videosu ekleme sorunu

Merhaba arkadaşlar,
    FM 12'de takımımın attığı güzel golleri video paylaşım sitesine upload edemiyorum. Social networks ten youtube a login olduktan sonra upload highlights ekranından istediğim golü seçip upload et dediğimde ''Encoding video, please wait'' diyor, ordaki mavi bar yarıya kadar dolduktan sonra laptop ekranı kararıyor, dakikalarca beklememe rağmen siyah ekran kaybolmuyor, daha sonra (15 dk sonra) siyah ekrandan kurtulmak amacıyla task manager'dan fm'yi kapatıyorum, sonra belgelerimdeki sports interactive klasörü içindeki uploads klasöründe 7 sn'lik bir videonun olduğunu görüyorum, bunu youtube a upload ettiğimde sadece sports interactive oyuna giriş videosu olduğunu, atılan golü göstermediğini görüyorum. Defalarca denedim sonuç değişmedi. Önerisi olan varsa çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler...

Upload Edilirken Eğer Bağlantın Düşüyorsa veya Zayıflıyorsa Tamamlanamaz. Upload Sırasında İnternette Anlıkta Olsa Kopma Olmaması Gerekir. Bağlantıyla Alakalı Bir Durum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Upload Edilirken Eğer Bağlantın Düşüyorsa veya Zayıflıyorsa Tamamlanamaz. Upload Sırasında İnternette Anlıkta Olsa Kopma Olmaması Gerekir. Bağlantıyla Alakalı Bir Durum
    Değerli yorumun için teşekkür ederim kaptan ama bağlantıdan yana bir sıkıntı yok.. Laptop wireless modemin yanında çalışıyor zaten, bağlantıda da hiç öyle kopmalar yaşamıyorum.. Defalarca denedim her seferinde aynı durumla karşılaştım.

Mesaj Yetkileri