1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Dünya üzerindeki uçakları radar sistemiyle gösteren site (Uçak meraklıları buraya :))

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arrow Dünya üzerindeki uçakları radar sistemiyle gösteren site (Uçak meraklıları buraya :))

Dünya üzerindeki uçakları bu siteden görebiliyorsunuz. Yörüngesini, hızını, hangi ülkenden gelip hangi ülkeye gittiğini, resmini vs . Beklediğiniz birisi uçakla geliyorsa ne kadar kaldığına burdan rahatlıkla bakabilirsiniz Ayrıca telsiz konuşmalarını da duyabiliyorsunuz.

Pilot-kule arasında geçen bir konuşma :

- İniş izni istiyoruz ...
    - İzin veremiyoruz. Bi boğaz havası alın öyle gelin

www.iststatus.com (Atatürk Havaalanı merkezli)

Zevkli oluyor böyle uçaklara bakmak Örneğin geçen kar yağışı nedeniyle birsürü uçak Atatürk Havaalanı'na inerken rötar yapıyordu. Boğaz üzerinde 4-5 tur atıp sonra iniş yapıyorlardı. O zaman SS alamadım ama şimdi mesela gene rötarlı uçaklar var onların SS'lerini aldım :

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Harita için www.flightradar24.com altyapısını kullanmışlar; gerçekten iyi oluyor bu siteler, özellikle bir yakınınız gelecekse ya da gidecekse durumu nedir ne değildir bilmek için.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

THY6YF uçağı İstanbul'dan Samsun'a geliyor. Camdan çıkıp bakacağım birazdan. Bakalım kaç dk gecikmeli site

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sun express e bakın rötarsız uçağı yoktur şimdiye kadar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haydaa benim uçak radardan kayboldu. Düştü mü yoksa Sanırım Orta ve Doğu Karadeniz radarlarında sorun var. Ya da paylaşılmıyor olabilir. Çünkü örneğin Trabzon'dan kalkıp İstanbul'a giden bir uçağa tıkladığımda arkasından çıkan çizginin Trabzon'dan başlaması gerekirken Çorum'un oralardan başlıyor. Aynı mantıkla gidersek Çorum'u geçen uçaklar gözükmüyor.

Edit : Ve İstanbul'dan Trabzon'a giden uçağıda Çorum dolaylarında kaybettik

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Küre dağları var oralarda bir yerde tam nerde bilmiyorum Karadeniz'de Belki ondandır oralarda radar çekmiyodur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu an havaalanındayım uçak inemedi kardan dolayı. Siteden baktım çankırı'ya kadar gelip ordan döndü ve Ankara'ya indi. Hava düzelince geri gelicekmiş. 1-2 saat daha havaalanında bekleyeceğim anlaşılan

Mesaj Yetkileri