daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Güvenmek istiyorum takıma ve Ertuğrul Hoca'ya ama olmuyor. İnşallah galibiyetle ayrılırız sahadan, Büyükşehir Belediye bu tür maçlarda daha konsantre oluyor, daha etkili oynuyor.
Kesin galibiyet diyorum, hafta içi Nejat hoca anısına Velez takımı ile maç oynandı.Bunun yanı sıra şöhretler maçı oynandı,morallar iyi.Tagoe' geri döndü ve eksik yok.Iddaa oynayacaklar handikaplı Bursaspor yazabilir.
Kazanırsak müthiş moral ve özgüven olur takıma, 36 puanımız olur 8. İBB'nin arkasına yapışırız. Play-off şansımızı devam ettirmek istiyorsak çok çok kritik maç. Haydi Bursa'm!
Artik bi patlama bekliyorum Bursa'dan yoksa bu is boyle daha gitmez.
Sıkı güzel maç oluyor, ilk yarıyı N'Diaye'nin kafa golüyle 1-0 önde kapattık. Birde tartışmalı pozisyon var daha maçın 3. dakikasında Can Arat kontrolsüz girdi Ozan İpek'e, Ozan yerde kaldı ama alışık olduğumuz gibi hakem devam kararı verdi.
Bursaspor : 2-1 : Büyükşehir Bld.
Kazandık ama kanser olacaktım izlerken. 2-0 skor üstünlüğünü yakalamışsın, rakibin 10 kişi kalmış (Webo 2 sarı kartla oyun dışı kaldı.), kendi ceza saha çizginin önüne kadar çekilmene ne gerek var, bu kadar mı korkak olduk, bu kadar mı pasif olduk ya... Üstüne üstlük Wederson'un ikinci sarı kartı görmek için çabası ve sonunda hedefine ulaşması sinir kat sayımı 3'le 5'le çarptı. Hücuma çıktığımızda o kadar rahat top çevirdik, o kadar kolay gol pozisyonuna girdik ki bunları görünce gerçekten çok kızdım. 87. dakikada Visca'nın golüyle iyice panik oldular, neyse ki bir kaza bela olmadan tamamladık maçı.