daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Takim yorgun olabilir ama artik sadece lig kaldi, zorda olsa aliriz.
1-0 tahminim
trabzon rahat bir oyunla kazanir
artık lige döndük. bence çok rahat olmasada kazanacağız. son haftalarda evimizde iyi duruma geldik. umarım kazanıp yolumuza devam ederiz.
Trabzon'da Burak yok.En merak ettiğim şeylerden bişey, Buraksız Trabzon ne yapar ? Bence her sonuç çıkar bu maçtan.Bir not olarakta Trabzon yorgun.
En uygun kadro bence Halil ile henrique yakin oynarlar birbirlerine
![]()
Mersin kazanacaktır.Kazanmalı.
Arif sen yorum yapma demiştim sanki yukarda
Neyse o Psv maçının üstüne ben galibiyet beklemiyordum.
Halil 2-1 oldu.
Volkan çıkıyor Celustka giriyor.Serkan yine ileri çıktı kesin kazanırız!
2-2 oldu.Olcan attı , maç dönerse şaşmayn.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Olcan,bu zamana kadar devre arası alınıp en iyi katkı yapan adamdır bizde sanırım.Birde yanılmıyorsam Zymek vardı.
Hasan Üçüncü yü attı![]()
Ve 3-2 Mersin önde.
Trabzona "ucuncu" darbe, guzel baslik atmis Ligtv
4 mac kalede 12 gol gorduk, bir cok kisi kadromuz yeterli diyen yonetimi suan sevgiyle aniyor.
Hasan Ucuncu attigi golden sonra neredeyse agliyacakti, yuregi temiz adam. Helal Olsun.
Son olarak Hakan Arikani biz alalim sadece evdeki maclarda oynatalim adama Avni Akerde birseyler oluyor
Geçen sene bize gol atana ödül veriyorlardı şimdi atmayanı dövüyolar.![]()
Benim kariyerdeki Motherwell'in defansi bile daha iyi![]()
Takipçi Nobre'nin kötü Trabzon defansının açıklarından faydalanıp galibiyeti Mersin'e getirdiği bir maç oldu.
Savunma kötü diyorsunuz da Tolga'da da ciddi düşüş var, kaleyi bulan şut gol olmaya başladı. Kötü gidişteki etkenlerden birisi de bu, Tolga'nın yıldızlaştığı maç sayısı hiçte az değildir geçen sezon ve bu sezonun ilk yarısında.