Çok çok zor ama haydi Ankaragücü'm bir sürpriz yap bizlere belki maça giderim yarın.
A.Gücü 2 kez öne geçmesine rağmen 4-2 geride.A.Gücü golü atıyor santra oluyor hemen Eskişehir gol atıyor.Çok basit goller yediler.İyide oynuyorlar aslında.Ayrıca Eskişehir'in ilk golü ofsayt gibi.Diego'nun attığı golde elle oynama var mı tam anlayamadım.
Direnç düşünce yapacak birşey kalmıyor.
eto'o bitmiş.
Ankaragücü defansif bir orta saha transferi ile çok daha iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum önümüzdeki sene için. Çünkü kötü bir takım degiller kesinlikle.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
3-4 kişi dışında geneli Bank Asya ve altı topçuları dostum. Ayrıca sezon başı ön liberodan geçilmiyordu takım. artı 8 puan topladılar yani yine yetersiz yine yetersiz. Transfer yasağı da tam gaz devam, değil ön libero forvet dahi alamayacaklar.
eto'o bitmiş.
Tepe taklak gidiyor desene Ankaragücü..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eskişehirspor'un 5-2 galibiyetiyle tamamlandı. Ankaragücü'nün gollerini 37'de Aybars Garhan, 53'te Serol Demirhan atarken; Eskişehirspor'un gollerini 38 ve 61'de Diomansy Kamara, 56'da Erkan Zengin, 60'ta Diego Angelo ve 78. dakikada Alper Potuk kaydetti.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...