1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Temaların hiçbiri gözükmüyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation Temaların hiçbiri gözükmüyor

arkadaşlar lütfen yardım edin,forumdada araştırdım denilen herşeyi yapıyorum temalar bi türlü gözükmüyo. belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2012\skins buraya atıyorum cache klasörünüde siliyorum olmuyo olmuyo.program filesin içinede atmayı denedim olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende belgelerimde iki tane Sports Interactive dosyası var sende de öyleyse skins dosyasını diğer Sports Interactive içine atmayı dene

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yok kardeş bi tane var bende.nasıl yapıcağız bilmiyorum.araştırdığım kadarıylada haala çözülememiş bu sorun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

temaların sağlam mı rardan eksik dosya falan çıkmış olabilir mi

Tema Versiyonu ile Oyun Versiyonu Farklıysa Olmaz. Oyun Versiyonun Neyse Tema Versiyonunda O Olmalı; Misal 12.0.4, 12.1.1 vb...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yok yahu versiyonla ne alakası var onun Baga?İnerken alan eksik inmemesine dikkat edin birdaha deneyin birde cache dosyasını silip deneyin.

Bilmiyorum Valla 12.0.0'ın Temasını Kullanmak İstemiştim 12.1.1 Uymadı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kullandığım güncelleme versiyonu v12.0.4 ,temalarda turksportalın 17 tane verdiği temalar.ayrıyetten başka temada denedim,olmadı. cache klasörünüde hep siliyorum zaten.yabancısı değilim arkadaşlar oyunun herzaman yaptığım şeyler ne yağılması gerektiğini biliyorum yani,ama olmuyo işte.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kardeş rardan bozuk çıkması mümkün değil,değişik değişik indirip deniyorum.ilgilenenlere teşekkür ederim.bu olayın çözümünü bulmamız lazım,çünkü bu konuda mağdur olan çok kişi var..

sorunun çözümü yok galiba kimse bilmiyo.her açılan tema gözükmüyo konusu bu şekilde kapanıyo.inşallah bulunur temasız çok kötü bence.
    Last edited by israfil : 05.Mart.2012 at 22:31

Bendede aynı sorun var

Nesil
    2011
    Yer
    istanbul

arkadaşlar öncelikle doğru dosyayı doru yere attığınızdan emin olun. atılacak yer belgerim/sports interactive/fm 2012/skins. buradan eminseniz ikinci yapacağınız şey şu olacak: 'preferences' (ayarlar) de 'display&sound' bölümüne girin. 'use skin cache' işaretli ise o işareti kaldırın ve hemen altındaki 'always reload skin on confrim' seçeneğini işaretleyin. Daha sonra temalarınızı görüntüleyebileceksiniz. Ben de baya bi uğraştım böyle oldu. umarım sizde de olur=)

Nesil
    2011
    Yer
    istanbul

bu da resimi belki daha açıklayıcı olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

buldum arkadaşlar sorun galiba ***** ten kaynaklanıyomuş.ama sadece 1 tane gözüküyo.ama artık sıkıldım korsan oyundan,amazon sitesinde 6 dolar fiyatı aldım ordan indiriyorum şu anda.herkese tavsiye ederim.bence bundan ucuzu olmaz. güncelleme aramama gerek kalmadı ***** aramama gerek kalmadı,oyun hata vermiycek büyük ihtimal.sonunda rahatladım bide türkçe yama çıksın oda az kaldı.sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ahendil View Post
    arkadaşlar öncelikle doğru dosyayı doru yere attığınızdan emin olun. atılacak yer belgerim/sports interactive/fm 2012/skins. buradan eminseniz ikinci yapacağınız şey şu olacak: 'preferences' (ayarlar) de 'display&sound' bölümüne girin. 'use skin cache' işaretli ise o işareti kaldırın ve hemen altındaki 'always reload skin on confrim' seçeneğini işaretleyin. Daha sonra temalarınızı görüntüleyebileceksiniz. Ben de baya bi uğraştım böyle oldu. umarım sizde de olur=)
    allah allaaah.korsan oyunda olan orjinaldede oluyo.sadece infusse teması gözüküyo diğerleri gözükmüyo.oyunu komple sildim hiçbir iz bırakmadım oyunla ilgili olmadı .herşey doğru resimdeki gibi.cache klasörünüde siliyorum .ayarlarda tam sadece bi tanesi gözüküyo.sadece bi tane bırakıyorum skins klasöründe,infusse teması hariç hiç biri olmuyo çıldırcam.

Quote Originally Posted by ahendil View Post

İlk defa tema yüklemiyorum.Ayrıca aynı şekilde logo yükledim onlar çıkıyorda tema neden çıkmıyor.Başka bir şey var ama bende çözemedim.

dediklerınızın hepsını yaptım ancak tema hala acılmıyor :S

Mesaj Yetkileri