daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eskişehir skorda göründüğü gibi iyi oynamıyor.Tek farkla kazanırız.Golün adı geçen hafta çok iyi oynayan fakat golü bulamayan Sestak olur.
Es-es evinde kolay devrilen bir ekip değil. Zor bir maç olur ama bence Eskişehir yenilmez
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Haftanın en güzel maçı diyebiliriz...Bursaspor hafta hafta maç yaptığından beri çok iyi sonuçlar alıyor...Kondisyon sorunları vardı ama artık hafta hafta oynadıkları için öyle bir sorunları kalmadı...Pinto yılan gibi bir oyuncu ne kadar kaliteli bir forvet olduğunu geçen maçlarda gösterdi...Bu maçta da şovunu yapacaktır ancak ben bu maçta gollü beraberlik bekliyorum Eskişehir sonuçta evinde iyi oynayan bir ekip...
Pinto olmasa pek ümitli olmazdım ama o geldiğinden beri takım daha derli toplu oldu, oyunu hücuma taşımakta büyük rol üstleniyor, Batalla'da formunu arttırdı. Sestak'ta bildiğimiz Sestak olsa fena bir takım olucaz... Mücadelesi hücumdaki etkinliği tamam ama son vuruşları acayip geriledi. Gol atmayı unuttu resmen Turgay'la oynaya oynayaSıkı maç olacak, inşallah galibiyetle sahadan ayrılacak ekip oluruz, kazanırsak Eskişehir'i puan sıralamasında geride bırakıcaz.
Bir kıvılcım hepsini tehlikeye atabilirdi, birde söyledikleri besteleri Bursaspor taraftarından çalmasalar olmazdı.
Dede"nin serbest vurusunda omer erdogan kendi kalesine atti 1-0 eses yeniyor
Ligin en kotu stadi eskisehir stadi bune ya patates tarlasi gibi hicmi duzeltmezler arkadas bu stadi. bide bu serdar aziz niye oynamiyorki
Serdar Aziz sakat.
Seba Reyiz Attı 1-1
Sebastian Pinto'nun attığı golle deplasmanda durumu 1-1'e getirdi Bursaspor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Pinto atti 1-1 oldu
Pinto reyiz yine atmış golünü Bursa'da forvet sorunu falan bırakmadı adam![]()
Bursa 4-4-2 ye cok musait bir takim sahsen bursaspor iyi oynamiyor keza rakibi eses"te.
Gelecek sezon N'Diaye'nin yanına Adem Koçak'tan çok daha iyi bir orta saha oyuncusu ve Serdar Aziz'in yanına iyi bir stoper alırlarsa daha iyi bir takım olurlar. Bu sezon takımdan çok oyuncu gitti ve yerlerine yeni oyuncular alındı. Uyum sorunu falan derken geç açıldılar ama bu kadronun üzerine 2,3 tane nokta atışı takviye yapılırsa istenilen düzeye gelirler. Ön tarafta çok iyi oyuncular var. Batalla,Ozan,Turgay,Sestak,Pinto ve Bangura
Yediğimiz gol bu şekilde olmasa da ilk yarıdaki Eskişehirspor'un etkili hücumlarından birinde olsa üzülmezdim. İlk yarı özellikle yarım saat kabus gibi geçti biz Bursaspor taraftarları adına. Şansta yanımızdaydı iki kez direklere takıldılar. Ama o şans ikinci yarıda terse döndü ve Ömer'in ters kafa vuruşu 1-0 geriye düşmemize neden oldu. Pinto yine günü kurtaran isim oldu attığı kafa golüyle. 1 puan iki takımında işine yaramadı açıkçası. Tarafsız maçı izleyenler oldukça beğenmiştir herhalde karşılaşmayı![]()
@Alicanfmfan Haklısın Turgay ne kadar karakterli bir insan olsada herşey karakter değil malesef daha birkaç maç önce yarım metreden net gol kaçırdı.Tabi sadece bununla da yargılamamak gerek oyuna dahil olduğunda neredeyse etkisiz vasat çizgisini aşamıyor.Pinto geldi de gol yollarındaki sorunumuz aşıldı.Seneye arkadaşlarında dediği gibi birkaç iyi transferle bu işi biz götürürüz gibime geliyor.
Eskişehir taraftarının açtığı pankart.
![]()