Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Bizim İşimiz Futbol, Otomobil Değil / Vauxhall Motors FC / 1. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Default Bizim İşimiz Futbol, Otomobil Değil / Vauxhall Motors FC / 1. Sezon

Vauxhall Motors'un bilmemiz gereken tek özelliği, patch'siz oyunun en kötü takımı olması! Müzesinde hiçbir kupa olmayan kulüp, İngiltere Blue Square Bet North liginde mücadele ediyor. Yarı-profesyonel bir kulüp olan Vauxhall, kadrosunda sadece 2 tane sözleşmeli futbolcu bulunduruyor. Yaklaşık 350'si oturur vaziyette, 2500 kişilik bir stadyumu bulunan Vauxhall'da taraftarlar, takımın başına tecrübesiz Türk teknik adam Eren Aydemir'in gelmesiyle kuşkulansa da, ''Daha kötüsü olamaz zaten'' diye düşünüp önyargılarından kurtulmayı başardılar. Lakabımız ise sürpriz değil: The Motormen!

İşte rakip takımların korkulu rüyası, yıllar sonra Avrupa'nın devlerinin diz çökeceği mabedimiz Rivacre Park:

Bu kariyeri amatörlükten biraz da olsa kurtarmak için haberleri kendi ağzımdan değil de, muhabirler sunuyormuş gibi vereceğim. İşte bu yolculukta bize yardımcı olacak muhabirlerimiz:

Yunan asıllı olmasına rağmen kendisini İngiliz kültürüne adamış çaylak bir muhabir: Giorgos Nefakatidis. Kendisi Vauxhall Motors FC Transfer Muhabiri ünvanına sahiptir.

Vauxhall'ı sadece sözle değil kalbiyle tutan yerli muhabirimiz: Joe Carlisle. Kendisi Vauxhall Motors FC İç-Dış İlişkiler Muhabiri ünvanının da sahibidir.

Ve Vauxhall Motors FC Müsabaka Muhabiri'miz, kötü aksanlı, Afrika ya da Arabistan Yarımadası asıllı (kendisi de bilmiyor) Magnifico Achmad. (Kendisini gollerden sonra coşkulu bir şekilde bağırması için aldım. ''YEEH SELEEEEM'' başına 10 kağıt):

The Motormen de, kendisini kanıtlamaya çalışan muhabirlerimiz de hazır! Bu uzun yolculuğun sonunda Premier Lig şampiyonluğu olmasını umut ediyorum.

Kuralları okudum, kabul ediyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

başarılar.Yolun açık olsun

Başarılar ..Ben bu takımla oynadım.Bana göre lige ve takıma en uygun taktik uzun top ve tek forvet.Direk ve çabuk paslarla uzun oynarsan işin çok kolay olur

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

RakipLerin korkuLu rüyası stad epey ürkütücü bir atmosfere sahip
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Başarılar seçim garip.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    RakipLerin korkuLu rüyası stad epey ürkütücü bir atmosfere sahip
    Ses yankı yapıyor, sırrımız o :-D

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Başarılar ..Ben bu takımla oynadım.Bana göre lige ve takıma en uygun taktik uzun top ve tek forvet.Direk ve çabuk paslarla uzun oynarsan işin çok kolay olur
    Öncelikle teşekkür ederim. Ben daha çok çift forvet yardımlaşmasıyla ve hızlı oyuncularla, yerden, ayağa pas yaparak oynamayı düşünüyorum. Fakat top indirebilen güçlü ve uzun bir forvet de kadromuzda yer alacak.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by antiochia View Post
    başarılar.Yolun açık olsun
    Quote Originally Posted by 37caylak37 View Post
    Başarılar seçim garip.
    Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Başarılar dilerim.
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Başarılar diliyorum heyecanla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nerden buldun bu takimi basarilar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Başarılar diliyorum heyecanla bekliyorum
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Nerden buldun bu takimi basarilar
    Oyunun en kötü takımıyla oynamak istedim, araştıra araştıra buldum :-D Teşekkürler...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Edindiğimiz son bilgilere göre, Vauxhall Motors'un yeni teknik direktörü Eren Aydemir sezon boyunca klasik 4-4-2 dizilişini tercih edecek. Bu dizilişte yardımlaşmanın ve dengenin muazzam olduğunu düşünen genç teknik adam, böylesine amatör bir ligde daha disiplinli olan ve taktiğine bağlı kalan takımın ipi göğüsleyeceği düşüncesinde.

Henüz stoperdeki oyuncularının rollerini belirlemeyen teknik adam, ortasaha ve forvet hattını ise kafasında bir düzene oturttu. Bu sistemde ortasahanın ortasındaki oyunculardan ball winning midfielder rolündeki oyuncu topu kapacak, advanced playmaker rolündeki oyuncu ise oyun kuracak. Winger rolündeki kanatlar oyun kurucudan alacakları arapaslarla defansın arkasına kaçmayı ya da ball winner'dan alacakları pasları dribbling yetenekleriyle birleştirip orta açmayı/içeri kat etmeyi deneyecekler. Forvetteki oyunculardan poacher rolünde olanı top sürme ve hız becerisiyle takımın en verimli oyuncusu olmaya aday. Bu oyuncu takımın muhtemelen gole en yakın ismi olacak, gerek kendi yarattıkları, gerek kanatlardan gelen yerden ortalar gerekse dönen topları skora çevirmeye uğraşacak. Target man-support rolündeki forvet ise uzun top indirecek, indirdiği topları kanatlara servis edecek ya da oyun kurucuya/poacher arkadaşına verip defansın arkasına koşu yaparak onlardan gelecek pasları ya da kaleciden dönecek topları bekleyecek. Anlayacağınız takım oyunu bu sistemde büyük önem taşıyor.

Yukarıdaki şekilde ise oyuncu rollerinden ziyade takımın sene boyunca uygulayacağı genel taktikler yer alıyor. Kısa paslarla oyunu ileri taşımayı düşünen Türk teknik adam, disiplinli bir oyun ve rakibin yakasını bırakmayan mücadeleci oyuncular istiyor. Nispeten geniş ve tempolu bir oyun oynatmak isteyen Aydemir, çok zaman geçirmemelerini ve skora değil futbola katkı yapmaya çalışmalarını oyuncularından özellikle rica etti.

Joe Carlisle / Vauxhall Motors FC İç-Dış İlişkiler Muhabiri

bence dengeli yerine rijit veya very rijit oynat..Alt liglerde mümkün olduğunca az yaratıcılık bırakmak gerekiyor oyunculara

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

4-4-2 oynayacaksan ortadaki iki oyuncunun Tackling'i iyi olsun.O zaman savunma da sorun yaşamazsın.Tabi biri de yaratıcı olsun.Tekrar başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

takipteyim..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    bence dengeli yerine rijit veya very rijit oynat..Alt liglerde mümkün olduğunca az yaratıcılık bırakmak gerekiyor oyunculara
    İlk birkaç hafta sistemim iyi işlemezse önerini dikkate alacağım. Teşekkürler.

4-4-2 oynayacaksan ortadaki iki oyuncunun Tackling'i iyi olsun.O zaman savunma da sorun yaşamazsın.Tabi biri de yaratıcı olsun.Tekrar başarılar.
    Şu takımla ve şu şartlarla elimizde öyle bir seçenek yok ama alabileceklerimin en iyisini almaya çalıştım :-D

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    takipteyim..
    Süper

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Güzel bir macera olacaktır, sıklıkla takip edeceğim. Transfer vs. gerekirse de yardımcı olmaya çalışırız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Güzel bir macera olacaktır, sıklıkla takip edeceğim. Transfer vs. gerekirse de yardımcı olmaya çalışırız.
    Teşekkür ederim Böylesine yabancı olduğum bir lig ve oyuncu skalasında bütün önerilere ve tavsiyelere açığım tabii ki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tahmin edileceği üzere Vauxhall'da transfer dönemi pek iç açıcı geçmedi. Tamamı serbest oyunculardan birkaçını takıma katan Blue Square Bet North League kulübü, 3 oyuncusuyla ise yollarını ayırdı.

Yapılan transferlerden ve korunan kadrodan sonra, sezon boyunca Aydemir'in oynatacağı onbirin ve 7 kişiden oluşan yedek kulübesinin şu şekilde oluşacağını düşünüyoruz.

Buyrun Vauxhall Motors onbirini daha yakından tanıyalım.

KALEDE İskoçyalı oyuncu James Gilpin bulunuyor. Gilpin takıma bu sezon katıldı ve takımda maaş alan 4 oyuncudan biri.

SAĞ VE SOL BEKLERDE hızlarıyla ön plana çıkan oyuncular Matthew Fenny ve Gez Mulholland bulunuyor. İki oyuncu da Eren Aydemir döneminde takıma katıldı.

Aydemir, STOPERDE kendisinden önceki takım kadrosundan bir isme ve yeni bir transfer olan Matthew Pike'e görev verecek. Genç Avustralyalı stoper Pike, Vauxhall'ın bu sezonki en önemli transferi olarak göze çarpıyor. Taraftarların ve yönetimin ondan beklentileri çok büyük.

SAĞ VE SOL KANATLARIN birinde tekniğiyle, diğerinde ise hızıyla ön plana çıkan oyuncular Conor Tinnion ve Steven Beck'i tercih etmesi planlanan Aydemir, yaptığı basın toplantısında ''Kanatlar ve oyun kurucu sistemimin kilit noktaları. Onlar işlerse sistem de işler'' dedi.

Aydemir'in ORTASAHASINDA ise bir top kapan ve bir oyun kuran oyuncu bulunuyor. Top kapma görevini yeni transfer edilen Charlie Fowler'a verecek olan Aydemir, oyun kurucu görevini ise göreve başladığında reserve takımda bulunan Tom Field'a verecek. Kameralara ''Field gibi bir yıldızın reserve takıma atılmasına gerçekten çok şaşırdım. Antremanlarda beni büyüledi'' şeklinde açıklama yapan Aydemir, Tom'u hemen as takım kadrosuna yükseltti.

FORVET mevkisinde Eren Aydemir hız ve havasal hakimiyeti kombine etmek istedi ve onibrdeki oyuncuları Ethan Mannion ile Josh Wilson olarak belirledi.

Katıldığı basın toplantısında her mevki hakkında net açıklamalar yapan ancak forvet konusunda kaçamak cevaplar veren Aydemir'in bu tavrının oyuncularını kırmak istememesi olduğu bildirildi. İleri ucu yetersiz gören genç teknik adam, bir transfer daha yapmak istiyordu (hatta Omar Koroma ile imza aşamasına gelinmişti) ancak yönetim bu transfere ekonomik sebeplerden dolayı izin vermedi. Yine de, ne olursa olsun Aydemir'in 1 forvet daha transfer edip hem oyun kalitesini hem de rotasyon gücünü artırmak istediği kulislerde konuşuluyor.

Giorgos Nefakatidis - Vauxhall Motors FC Transfer Muhabiri

&

Joe Carlisle - Vauxhall Motors FC İç-Dış İlişkiler Muhabiri

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Fowler,pike iş yapar.Determination'u yüksek hızlı bir forvet alırsan kimse seni tutamaz.Yalnız sağbekin markajı biraz az umarım sorun yaşamazsın onunla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kaleciler; Adam Street, Phil Imray, Sam Ashton, Rino Johnsen, James Gilpin, Gregory Hartley, Alan Fitzpatrick, Jonny Lund, Dean Bouzanis (!)

Alınabilirse Loris Karius

Stoperler; Andrew Hageman, Dean Lawrence, Danny Jackson, Oliver Nicholas, Jack Lampe, Brian Bell, Matthew Pike, Martin Camano, Nate Short, Cedric Fraumens, Maxime Blanchard, Izzy Iriekpen, Samba Kanoute, Mark Durnan,

Alınabilirse Zoro (Fildişili)

Bekler; Thomas Lyskov, Jonathan Perry, Nikki Ahamed, Curtis Wynter, Simon Kelly, Ryan Casey, Lee Colligan, Mark Clare, Luke Rowe, Trent McClenahan, Javan Vidal, Guillaume Norbert, Harold Ebrard, Mark Clare, Thomas Cruise, Maxime Buthiaux, Rene Osei Kovi, Fabian van der Wel, Tony Brookes, Danny Hutchins,

Defansif ve Ofansif Ortasahalar; Medi Abalimba, Andrew Giallombardo, James Comley, Dionatan Teixeira, Ramon Luijten, Stephen Stirling, Marc Kenny, Sam Byles, Ben Whelehan, Charlie Fowler, Michael Woods, Kuami Agboh, Djamil Gangate, Vinny Perth, Morten Christiansen, Miguel Mussard, Nigel Quashie, Mark Ferry, Francois Kompany, Erik Opsahl, Boris Nkoa, Ryan Connor, Andrew Rose,

Bir tane Brezilyalı Eric olması lazım eğer çıkarsa nefis bir oyuncu. Yine alınabilirse Seyfo Soley

Kanatlar; Johann Smith, Paul Walker, Ismael Fofana, James Cronessberry, James Daly, Asanda Sishuba, Nathan Porritt, Mounir El Haimour, Steven Lozano-Calderon, Cedrick Fiston, Ian Wexler, Frederic Daquin, Julien Olivier,

Samir El Gaaouiri birçok bölgede oynar.

Forvetler; Pablo Counago, Christian Okpala, Wesley Schors, Edinho Pattinama, Tiago Tremonti, Fergus Bell, Osahon Eboigbe, Mark Leech, Omar Koroma, Lacine Cherif, Lewis Guy, Benedict Akwuegbu, Gary Wales, Joris Di Gregorio, Alessandro Lupico, Javlon Campbell, Enzo Scorza, Dali Gomez, Maximo Irrazabal, Martin Diaz, Ade Akinbiyi, Damian Casalinuovo, Martin Reilly, Juan Lescano, David Eto'o, Anderson Costa, Jamie Longworth,

Bunların dışında eğer Reunion, Curaçao, Sint Maarten gibi ülkeler (Tercihen tüm Karayipler) yüklenmişse şu oyunculara bakmakta fayda var.

Didier Caro, Giovanni Sangoro, Gioavanni Fétissoi, Ludovic Grondin, Patrick Vaz, Eric Farro, Roberto Elcaman, Willy Robert, Charles Roger, Jonathan Chaul, Yohan Guichard (!),

Teknik kadro için tavisyelerde de bulunabilirim, oyunu açarsam bir. Ben yazana kadar listeden bazılarını almışsın bile.
    Last edited by Bursaspor : 21.Mart.2012 at 21:31
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fowler,pike iş yapar.Determination'u yüksek hızlı bir forvet alırsan kimse seni tutamaz.Yalnız sağbekin markajı biraz az umarım sorun yaşamazsın onunla
    İkidir Koroma'yla anlaşıyorum ancak yönetim transferi engelliyor. Devre arasına kadar başka transfer yapamayacağım muhtemelen

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Kaleciler; Adam Street, Phil Imray, Sam Ashton, Rino Johnsen, James Gilpin, Gregory Hartley, Alan Fitzpatrick, Jonny Lund, Dean Bouzanis (!)

Alınabilirse Loris Karius

Stoperler; Andrew Hageman, Dean Lawrence, Danny Jackson, Oliver Nicholas, Jack Lampe, Brian Bell, Matthew Pike, Martin Camano, Nate Short, Cedric Fraumens, Maxime Blanchard, Izzy Iriekpen, Samba Kanoute, Mark Durnan,

Alınabilirse Zoro (Fildişili)

Bekler; Thomas Lyskov, Jonathan Perry, Nikki Ahamed, Curtis Wynter, Simon Kelly, Ryan Casey, Lee Colligan, Mark Clare, Luke Rowe, Trent McClenahan, Javan Vidal, Guillaume Norbert, Harold Ebrard, Mark Clare, Thomas Cruise, Maxime Buthiaux, Rene Osei Kovi, Fabian van der Wel, Tony Brookes, Danny Hutchins,

Defansif ve Ofansif Ortasahalar; Medi Abalimba, Andrew Giallombardo, James Comley, Dionatan Teixeira, Ramon Luijten, Stephen Stirling, Marc Kenny, Sam Byles, Ben Whelehan, Charlie Fowler, Michael Woods, Kuami Agboh, Djamil Gangate, Vinny Perth, Morten Christiansen, Miguel Mussard, Nigel Quashie, Mark Ferry, Francois Kompany, Erik Opsahl, Boris Nkoa, Ryan Connor, Andrew Rose,

Bir tane Brezilyalı Eric olması lazım eğer çıkarsa nefis bir oyuncu. Yine alınabilirse Seyfo Soley

Kanatlar; Johann Smith, Paul Walker, Ismael Fofana, James Cronessberry, James Daly, Asanda Sishuba, Nathan Porritt, Mounir El Haimour, Steven Lozano-Calderon, Cedrick Fiston, Ian Wexler, Frederic Daquin, Julien Olivier,

Samir El Gaaouiri birçok bölgede oynar.

Forvetler; Pablo Counago, Christian Okpala, Welsley Schors, Edinho Pattinama, Tiago Tremonti, Fergus Bell, Osahon Eboigbe, Mark Leech, Omar Koroma, Lacine Cherif, Lewis Guy, Benedict Akwuegbu, Gary Wales, Joris Di Gregorio, Alessandro Lupico, Javlon Campbell, Enzo Scorza, Dali Gomez, Maximo Irrazabal, Martin Diaz, Ade Akinbiyi, Damian Casalinuovo, Martin Reilly, Juan Lescano, David Eto'o, Anderson Costa, Jamie Longworth,

Bunların dışında eğer Reunion, Curaçao, Sint Maarten gibi ülkeler (Tercihen tüm Karayipler) yüklenmişse şu oyunculara bakmakta fayda var.

Didier Caro, Giovanni Sangoro, Gioavanni Fétissoi, Ludovic Grondin, Patrick Vaz, Eric Farro, Roberto Elcaman, Willy Robert, Charles Roger, Jonathan Chaul, Yohan Guichard (!),

Teknik kadro için tavisyelerde de bulunabilirim, oyunu açarsam bir. Ben yazana kadar listeden bazılarını almışsın bile.
    Şu listeyi anasayfa yapsam yeridir. Gerçekten çok çok teşekkür ederim, hepsine teker teker bakacağım.

Teknik kadroyu ise yeniledik bile :-D Regen koçlardan staff oluşturduk, vay halimize.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vauxhall'daki değişim rüzgarları devam ediyor! 1 asistan menajer, 2 koç, bir fizyoterapist ve 2 gözlemciden oluşan teknik kadro tamamiyle yenilendi.

İşte yeni Vauxhall asistan menajeri Jamie Sykes.

Yeni koçlar David Smith ve Luke McLean.

Yeni fizyoterapist Ewen Fairgrave, ve yeni gözlemciler Gareth Evans ile Ben Elliott.

Vauxhall Motors sezon başı hazırlık dönemini 5 maç yaparak tamamladı. 15 puanın 7'sini alan, 8'ini ise kaybeden takımda taraftarlar genel performanstan memnun gibiydi. Teknik direktör Eren Aydemir ilk 4 maçta transfer çalışmaları nedeniyle takımının başında olamazken son maçta kulübedeki yerini aldı.

Özellikle deplasmanda oynanan Chorley maçındaki ilginç olayları anlatmadan geçemeyeceğim.

Maç tıpkı Vauxhall'ın istediği gibi başladı. Takım, oyunu kontrol edebiliyor, yeni teknik direktör takımı yavaş yavaş tanıyordu. Güzel oyun golü de beraberinde getirdi. İkinci yarı genç teknik adam oyuncularının yorulmaması için 6 tane değişiklik yaptı (oyundan çıkan sol bek Gez Mulholland-giren sol bek Lee Dames dahil) ve her ne olduysa bundan sonra oldu. Lee Dames oyuna girdikten 4 dakika sonra kendisi penaltı yaptırdı ve kendisi sakatlandı (ilginç), ve kulübede oyuncu kalmadığı için onun yerine oyuna yedek kaleci Scott Tynan dahil oldu. Tynan altıpasta yaptığı 2 hatalı pas ve bir pozisyon alma hatasıyla maçı rakibe adeta elleriyle verdi ve 78. dakikada 0-1 olan maç 4-1 bitti.

Soyunma odasında Aydemir'in sol bek Lee Dames'e çok kızgın olduğu ve onu kafasındaki kadrodan sildiği belirtildi. Bu haber birkaç saat sonra ise somut bir delile dayandırıldı: sol bek Leon Miles Vauxhall'a transfer oldu.

Lee Dames (Şansını kaybetti)

Leon Miles (Soru işareti)

Joe Carlisle - Vauxhall Motors FC İç-Dış İlişkiler Muhabiri
    Magnifico Achmad - Vauxhall Motors FC Müsabaka Muhabiri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İSYAN!

Vauxhall'da Omar Koroma transferinin yönetim tarafından iptal edilmesi çok yankı bulmamıştı ancak Christian Okpala gibi kaliteli bir yıldızla anlaşılmasına rağmen ekonomik sebeplerden dolayı transferi iptal eden yönetime taraftarlardan tepki büyük. Sosyal medyada Twitter ve Facebook hesaplarından yönetime öfke kusan taraftarlar şu görüşte birleştiler: ''''

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BLUE SQUARE BET NORTH LEAGUE HEYECANI BAŞLADI!

BSBNL 1. HAFTA

Medya tahmini ligi 10. bitirmek olan rakibimiz karşısında ilk yarı fazla varlık gösteremedik ve kalemizde golü gördük, ancak ikinci yarıda skoru eşitleyecek şansları bulsak da yetersiz kaldık ve lige mağlubiyetle başladık. Bu sonuca rağmen takımın oyunu umut vericiydi.

BSBNL 2. HAFTA

Müthiştik! İlk hafta oynayamayan İrlandalı golcümüz Ethan Mannion'un takıma katılmasıyla ofanstaki verimliliğimiz büyük bir artış gösterdi ve medya tahmini ligi 11. bitirmek olan rakibimize 55 dakika 10 kişi oynayarak gol yağdırdık! Performansımız maçı izleyen 158 taraftarı da büyüledi.

Bilmeyenler (herkes) için 3. golümüzü atan Kraig Rochester'ın profili:

Bu da 2. haftanın takımı. Gerçekten büyük bir Vauxhall dominasyonu var bu takımda.

Gözlemcilerimizin önerisiyle 16 yaşındaki bir genç ile sözleşme imzaladık. Adıyla soyadı adaş olan Dean Dean umut veren bir stoper.

BSBNL 3. HAFTA

Medya tahmini 12.'lik olan rakibimize karşı maçı başından sonuna kadar kontrol ederek çok önemli bir 3 puan elde ettik. 27. dakikada maçın tek golünü atan sağ kanadımız Steven Beck, 41. dakikada da rakibin şutunu önlemek için topun önüne atladı ve 2 ay sakatlandı. Beck'in bu çabasını takdir ediyorum ve ona büyük bir saygı duyduğumu belirtmek istiyorum.

Bu tatsız olaydan sonra takıma yeni bir sağ kanat takviyesi yaptık. Genç Igor Coronado sağ kanadımız için ilaç olacaktır, profili çok hoşuma gitti.

Ve 3. hafta sonunda Blue Square Bet North League puan durumu:

Medya tahminlerinin aksine kendimize 2. sırada yer bulduk ve gidişatımız diğer teknik direktörler tarafından alkış aldı. İlk hafta 10., 2. hafta 11., 3. hafta ise 12. olması beklenen takımlarla karşılaşmamız ise güzel bir tesadüftü.

3 hafta sonunda ligimizdeki oyuncu istatistikleri:

Bu üç haftada disiplinsizlğimiz göze çarptı. Çok kart gören oyuncularımı ince bir dille uyardım.

Ligin en az seyirci ortalamasına sahip olan ve en az maaş ödeyen kulübüyüz. Bu lig standartlarına göre bile çok zayıfız.

Edit: Önemsiz bir detay fakat bütün resimlerin en altındaki küçük parçaları çıkmamış. Bir sonraki gönderimde düzltmeye çalışacağım. Neyse ki düşme hattında değiliz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baya uzun bir yolun başlangıcı, sıkılmadan ve bıkmadan devam etmen dileğiyle, başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Okpala'yı alsan iyi olurdu ama neyse başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Baya uzun bir yolun başlangıcı, sıkılmadan ve bıkmadan devam etmen dileğiyle, başarılar.
    Çok teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by canavar77 View Post
    Okpala'yı alsan iyi olurdu ama neyse başarılar.
    Valla gördüğünüz gibi, ligin en az maaş ödeyen kulübüyüz ama yine de yönetim transferi engelledi. Teşekkürler.

Otomobil satarak, kulübe gelir elde etmelisin

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri