daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kağıt üzerinde kolay gibi görünen, ancak zor geçmesini beklediğim bir maç. Veli gördüğü kırmızı kartın cezasını bu maçta çekecek. Onun yokluğunda bugünkü kadrodan farklı olarak Necip 11'de başlar, belki 1-2 değişiklik de diğer mevkilerde olur o kadar. Carlos varken gençlerden umudumu kestim artık, oynamalarını beklemiyorum.
(Bir kere de böyle yazalım, belki uğurlu gelir.)
Maçın saat 13.00'de oynanacak olması da enteresan. Işıklandırması yok Bolu'nun sanırım. Neyse, önemli değil bu durum o kadar da. Kazanıp turu geçeriz.
Açıkcası içimde Bolu maçı alacak gibi bir his var bakalım.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu sezonun bizim açımızdan en önemli maçları bence.
Avrupaya gitmenin kolay yolu. Türkiye Kupasını al, bileti kap.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zor maç olacağını düşünüyorum.
Steam ID: fotosuki
Dayanamayacağım ve yazacağım yine.Genç ağırlıklı bir kadro görmeyi istiyorum Bolu'da. Sakatlıktan çıkan futbolcuların (Hilbert, Ersan, Bebe ...) Bolu'nun ağır zemininde oynatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Şöyle 11 de çıkabilir maça, hani olacağından değil de istek:
Umut Kaya
Ekrem Sidnei Atınç İsmail
Burak Alves Necip Q7
Pektemek M.Akyüz
o kadroya 3 tane atar bolu![]()
Defansif olarak sadece Atınç ve kaleci Umut genç. Diğerleri zaten bu sene oynayan adamlar. Orta sahada da tek farklılık Alves ve Burak'ın 11'de olması. Bir de forvetteki M.Akyüz var tabii. Kaldı ki bu adamlar kötü futbolcular değil. Nasıl 3 tane atacaklar, merak ettim.Bolu'da da Fernandes, Simao, Almeida, Hilbert, Ernst falan mı çıkıp oynayacak yani. Bu adamlar da Beşiktaş topçusu değil mi? Ayrıca, sahaya çıkacak kadro böyle olmaz zaten, sadece içimden geçeni yazdım.
![]()
boluyu seyrettinmi hiç ?
Seyrettim, kendi sahalarında başarılı bir takım ve süper lig tecrübesi olan futbolcuları var. Ayrıca zeminlerinin ağır olması da onların avantajı bize göre. Fakat, biz de Beşiktaş'ız.Maç sıkıştığı anda, dün olduğu gibi Fernandes, Q7, Simao gibi adamlar çıkıp bir şeyler yapar ve maçı yine getirir bize eğer oynarlarsa. O kadar da değil yani. Boluspor'dan değil de, bir Avrupa takımından bahseder gibi konuşuyorsunuz.
Kaldı ki, ben maçın zor geçeceğini de düşünüyorum. Bunu ilk yorumumda da söyledim.
Beşiktaş zorlanıcaktır uzatmalara gidebilir bu maç.
Öyle yorumlar yapılmışki,Boluspor bu sezon Bank Asya'da harika işler yapıyor falan sandım ve baktım Bank Asya puan durumuna,adamlar 6. imiş.Beşiktaş'tan bahsediyoruz beyler.Tamam hiçbir rakibi küçümsememek lazım ama abartmanın da lüzumu yok bence.
So what?
Saike
İyi işler yaptığı periyodlar oldu aslında; sezon başı, ikinci yarının başı gibi... Ama bu hafta Erciyes sürprizini yapana kadar, 6 maçtır kazanamıyordu.
Sezon başından bu yana 2 kez teknik direktör değiştiren, bu yüzden taktik açıdan biraz aşure kıvamında, forvet hattı problemli bir takım. Savunması da Beşiktaş'ın ideal hücum hattını kaldıramaz. Carvalhal da zaten bu maça yedek ağırlıklı başlamaz.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Bence Beşiktaş maçı rahat alır.
Boluspor zorlarsa alır maçı![]()
Sezon bitimine kadar ne var ne yok kazanacağız başka çaresi yok arkadaş.
besiktas bildigin as kadro keske su oynamayanlara firsat verseydi hoca muhammed , mehmet akyuz falan.
Beşiktaş da elenirse Fener'i kimse tutamaz kupada.Trabzon ve Cimbom gitti bildiğiniz gibi.
İkinci yarı 1 tane atar 1-0 alırız.
Şu zeminde iki takıma da eziyet çektiriyorlar ya , yazıklar olsun.
Çok enteresan şeyler oldu az önceki pozisyonda2 direk 1 de çizgiden çıktı.
Bir takım ancak bu kadar bahtsız olur yahu. Adam topu kalecinin üstünden aşırıyor top yere çarpıp üstten auta gidiyor. Deminki Pektemek ve Ekrem'in pozisyonuna diyecek lafım yok zaten.
onca pozisyon girmedi , adam geldi hayatının golünü attı.
Atamayana attılar.
Bolu 1-0 önde. Güzel bir gol yedik.
Bolu atti , yaktin beni besiktas.
carvalhal hoca falan degil arkadas 90 dakika simao sahada ne yapmis , gercekten oyun bilgisi "0" olan bir hoca.
Bolu 2.yi kacirdi
Vay be Beşiktaşta elenmek üzere
Galatasaray ile birlikte Fenerbahçe'nin önünü açıyoruz.![]()
Beşiktaş'ta elendi Fenerbahçe bitirsin bi zahmet seriyibence zorlansa zorlansa Bursa'ya zorlanırlar...
Vay anasını maç 1 de başlamış.Şimdi burda gördüm Bolu'nun yendiğini.Sürpriz bir sonuç daha olmuş.Tebrikler Bolu.Zoru başarmışlar.