daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Manisaspor Beşiktaş maçını kazanmış olsaydı bu maçı çok rahat geçerdik çünkü Antalyaspor büyük ihtimalle kendisini tamamen lige adayacaktı ama şimdi biraz zorlanabiliriz. Antalyaspor'un bize ters gelen bir ekip ve elenirse bu hiçbir Trabzonsporlu için şok bir sonuç olmayacaktır.
Evet elenirsek süpriz olmaz.Adamlara şansımız tutmuyor.Geçen yılki o 9 puan farkın kapandığı süreçte Avni Aker'de berabere kaldığımız takımlardan biriside bunlar.
Antalyaspor eler diyorum ama uzatmalarda mı penaltılarda mı bilmem.![]()
Antalyaspor, Trabzonspor'a hep ters gelmiştir. sonuç ne olur bilinmez. ama bana kalırsa Trabzonspor şeytanın bacağını bu sefer kıracak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Antalya ligde kalmak için uğraşıyor kupayı es geçeceklerdir Trabzon turu geçer
Cidden soylemismi acaba ?
ömer üründül : "Trabzonspor kazanamazsa Antalyaspor tur atlar"
Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Erkan Sekman, Ali Turan, Musa Nizam, Veselin Minev, Doğa Kaya, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ali Zitouni, Emrah Başsan, Jaba
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Serkan Balcı, Ondrej Celustka, Giray Kaçar, Marek Cech, Didier Zokora, Alanzinho, Volkan Şen, Adrian Mierzejewski, Olcan Adın, Halil Altıntop
Zokora'nın yanında Alanzinho'nun oynayacak olması sıkıntı yaratabilir Trabzonspor için.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
1 dmc ile oynuyor trabzon tehlikeli pozisyonlar yiyebilir , ama su ana kadar zorlanmadilar geride , ilerde ise halil agir kaliyor bence.
Okadar faul yapan Antalyali futbolcular, sadece itirazdan sari gorduler
Derken golu yedik
Burak'ıın girmesi hareketlendirdi sanki
Bu kadar kapanırsan olacağı bu penaltı Burak 1-1
Pozisyon penaltı değil, penaltıyı veriyorsan neden kırmızı vermiyorsun ? Bariz gol şansı değil mi ?
Olcan'a hiçbir müdahalesi yok Ali Turan'ın.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bizim penalti pozisyonunu gormedim ama az onceki Antalyaspor penaltisini gormiyen hakem Kordur Kor
Ömer Üründül: İyi keserse tehlikeli orta olur![]()
Maç uzadı MS 1-1
Penaltı poziyonlarında arkadaşlara katılıyorum Trabzonunki değildi Antalyanınki verilmedi.
Süleyman Abay'ı Trabzon'a yakmış anlaşılan.
Trabzonspor'a gerçekten saçma bir penaltı vermesi, bu penaltıyı verirken bariz gol şansından kırmızı kart göstereceğine sarı kart göstermesi, buz gibi Antalyaspor penaltısını es geçmesi, Mehmet Özdilek'i yok yere tribüne göndermesi; gerçekten bu kadar ilginç kararlara imza atması garip.
Futbolu Antalyaspor oynamaya çalışıyor ama hakem set çekiyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Penaltı kararı kesinlikle yanlıştı.Hatta kendini yere atan oyuncuya sarı kart bile vermesi lazımdı.Antalya'nın da %100lük penaltısı verilmedi.
2-1 Musa..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Hakem adil olmasada oyun adil davranıyor , 2-1.
Uzatmalar hızlı başladı 2-1 yaptı Antalya
Bu adamın sırt la ne alıp veremediği var hermaç sırtıdönük forvet diyip duruyor henrique girmişte sırtı dönük olduğundan pozisyon bulmuşlar ne adam ya
Antalya çeyrek finalde Trabzonda elendi MS 2-1
Okadar dogru yaz ama bu cok komik olmusAntalyaspor futbol oynamaya calisiyormus
Sabahtan beri bicmedikleri adam kalmadi.
Sulo Abay 2 takim icinde maci katletti, okadar sert mudaheleye ragmen sari kart goren futbolcular yaptiklari sertlige degil itirazdan dolayi karti gorduler.
Mehmet Özdilek'in tribüne gönderilmesi doğruydu...Küfür etti belki görmemişsinizdir h ile başlayan bir küfürpenaltıyı vermedikten sonra dedi...Süleyman Abay'a nasıl maç verirler anlamıyorum bu adam bizim Antep maçındaki rezil hakem değil mi yahu ? Ayrıca maç içinde İbrahim Dağaşan'da Burak'a yaptığı faulden sonra küfür etti hakem görmedi sanırım
![]()
Pahalıya mal oldu!
Şenol hoca yapptığı taktiksel hatanın bedelini elenerek ödedi.Takım zaten üst düzey futbol oynamıyor.Sürekli oyundan kopamalr yaşanıyordu.Üstüne Antalya'yı zaten 4 yıldır yenemiyoruz.Hangi akla hizmet orta alanda o isimlerle maça başlarsın. 5-0-5 sistemiyle ne yapabilirsin ki?Hem karşı takımın orta sahasında İbrahim ve Doğa gibi iki tane ısıran orta saha varken.Defans ve ileri uç bağlantısı kurmadıkça bu takımın hiçbir varlık gösteremeyeceğini bir kez daha anladık.
Onur uzun süredir maç yapmadığı için bu maçta vasatı aşamadı.Kaleye her top gittiğinde korktum açıkçası.
Antalya'yı da tebrik ederim.Taktiklerini iyi uygulayıp turu geçtiler.Başarılar.
maçı izlemedim. ama skor şaşırtmadı beni açıkçası. bir sezon boyunca sadece bu maçları oynayan bir takım var karşımızda. Bu sezon bir Galatasaray, bir de deplasmandaki Antalya maçı kadar kötü oynadığımız maç hatırlamıyorum.
şu takıma 1-2 stoper şart, bunu bilir bunu söylerim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir