Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: FK Novi Pazar | Sezon 1

Hybrid View

Default FK Novi Pazar | Sezon 1

FK Novi Pazar

FK Novi Pazar, Sırbistan, Novi Pazar'ın profesyonel futbol kulübüdür. Takım şuan Sırbistan SuperLiga'da mücadele etmektedir.

Kulüp 1928 yılında, FK Sandžak adıyla kuruldu. Ardından adı FK Deževa olarak değiştirildi. 1962 yılına kadar bu isimle devam eden FK Deževa, o yıllarda mücadele eden FK Ras takımı ile birleşerek bugünkü FK Novi Pazar ismini aldı.

Takım karşılaşmalarını FK Jošanica ile beraber Novi Pazar Şehir Stadyumu'nda oynar.

Takımın en çok tanınan taraftar grubu Torcida Sandžak.

Takım son şampiyonluğu 2003 yılında, Sırbistan İkinci Ligi Morava'yı birinci tamamlayarak elde etti.

- - -

Novi Pazar yönetimi, sabah saatlerinde aldığı şok bir kararla teknik direktörlüğe İlter Aykal'ı getirdi.

L.Ristovski ile yollarını ayırdıklarını ve boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen isme sonuna kadar güvendiklerini medyaya açıkladılar. Soruları yanıtlamaktan kaçınan yönetim, bu hafta içerisinde bir basın toplantısı düzenleneceğinin müjdesini verdi.

Haziran 2013 tarihine kadar sözleşme imzalayan Türk teknik adam, yıllık £975K ücret alacak.

FM12 - Kariyer Hikayeleri kurallarını okudum ve kabul ediyorum.url

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar iyi şanslar, GFB'nin dost kulüp olarak gördüğü Sırp superliga'daki taraftarın çoğunluğu müslüman olan tek takım özelliğini taşıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar reis, Pazara gönder bütün takımları..

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Başarılar...

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Başarılar iyi şanslar, GFB'nin dost kulüp olarak gördüğü Sırp superliga'daki taraftarın çoğunluğu müslüman olan tek takım özelliğini taşıyor.
    Teşekkürler. Bu bilgiyi bildiğim için seçmemde etkili oldu; öte yandan medya tahmini olarak sonuncu belirlenmesi ve balkan heyecanını hissetmek istemem diğer nedenler.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Başarılar reis, Pazara gönder bütün takımları..
    Teşekkürler, Pazar-Bakkal-Tarla karışık her yere göndermeyi düşünüyoruz.

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Başarılar...
    Teşekkürler...

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başarılar güzel seçim

Quote Originally Posted by 37caylak37 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Başarılar güzel seçim
    Teşekkürler, seçimin hakkını vermek istiyoruz.

Default Sezon Öncesi Haberler ve Takım Raporu

Yönetim söz verdiği gibi basın toplantısını düzenledi. İşte o basın toplantısından kesitler;

"Burada Olmak Güzel"

Öncelikle herkese selamlar. Beni bu göreve layık gören başkanıma ayrı bir teşekkür etmek boynumun borcudur. N.Pazar kulübü, çok güzel olanaklara sahip bir kulüp ve başarıya aç.

"Futbol Evrenseldir"

Endişenizi anlıyorum arkadaşlar, ilk etapta tabi ki zorlanacağım. İlk önce futbolun dilini konuşmamız gerek oyuncularımla, merak etmeyin Sırpça kursuna başladım bile.

"Tüm Zamanımı Kulüpte Geçirmek İstiyorum"

Kulübün mevcut yapısı, yönetim ve teknik ekibin ortaklaşa yaptığı toplantı sonucu bizleri tatmin etmedi. En kısa zamanda mevcut yapıyı değiştirmek istiyorum ve teknik ekibi de geliştirmek istiyorum. Bunun içinde çoğu vaktimi kulübe ayırmam gerekiyor. Ben bu durumdan mutsuz değilim, aksine tüm zamanımı kulüpte geçirmek istiyorum.

"İşimiz Çok Zor"

Aslında bir çöküntü aldım desem yalan olmaz ama oyuncularıma saygılı davranmak istiyorum. Bu olayın ciddiyetini medyada biliyor ve biz ligin sonuncusu olarak gösteriliyoruz. Ama elimizden geleni yapacağız ve bu lige tutunacağız.

"Futbolcularla İlgilenmen Gerekir"

Oyunculara değerli olduklarını hissettirmen ve her daim onlarla ilişkili olman gerekir, en azından benim düşüncem budur. Yine bunla alakalı olarak transfer edeceğim oyuncuları her detayıyla değerlendirir ve uzun gözlemler sonucu transfer ederim.

Taraftarlara keyifli bir futbol vadeden genç teknik direktör, transfer çalışmalarına başladıklarını da dile getirdi.

- - -

Novi Pazar Yapılanma Sürecinde

Yeni teknik direktör İlter Aykal'ın başına geçmesiyle yapılanmaya giren takımda ilk adımlar atıldı. Takım 11 tane personel ile yollarını ayırdı. 2 antrenör, 5 fizyoterapist ve 4 doktor ile yollarını ayıran takım, bir as takım koçunu ekibine dahil etti.

1 Oyuncu İle Yollar Ayrıldı, 3 Oyuncu Kiralandı

Damir Besirovic,Dragan Sarac ve Elvedin Skrijelj, Prva Liga ekiplerine kiralandı. (2.lig)

24 Kişilik Transfer Listesi Hazırlandı

Transfer istediği 8 mevki için 3 alternatifli bir liste hazırlayan Aykal, şimdiden girişimlere başladı.

Lav Kup 2.Eleme Turu Kuraları Çekildi.

Novi Pazar, Sloga Bajina ile eşleşti.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Başarılar. Bende genellikle Müslüman veya kökeni Türk ağırlıklı takımları seçmeye özen gösteririm. Seçimin güzel o açıdan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu kariyeri bekliyordum

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Başarılar...

16. Default

Başarılar dilerim

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Başarılar. Bende genellikle Müslüman veya kökeni Türk ağırlıklı takımları seçmeye özen gösteririm. Seçimin güzel o açıdan.
    Teşekkürler, bu tür takım seçimleri oyuncunun daha bir şevkle oynamasını sağlıyor sanki.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bu kariyeri bekliyordum

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Başarılar...
    Teşekkürler...

Quote Originally Posted by CriXus View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Başarılar dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Seçim güzel. Ben de açmak istiyordum ama sonradan vazgeçtim. Başarılar renktaş.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Seçim güzel. Ben de açmak istiyordum ama sonradan vazgeçtim. Başarılar renktaş.
    Teşekkürler , Novi Pazar olmasa bile balkanlardan bir takım alıp oynamak çok zevkli.

Gelecek mesaja transferler ve hazırlık kampının görüntüsü geliyor.

Default Transfer Raporu ve Hazırlık Kampı

Ivan Ergic Novi Pazar'da!

Hollanda,Belçika ve Almanya'dan aldığı ciddi teklifleri geri çevirerek ülkesine dönen Ergic, böyle bir ekipte bulunmanın mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Bursaspor taraftarlarının kalbinde yer edinen Ergic 15 numaralı formayı sırtıne geçireceği ilk karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Diğer transferler

Eski bir Fenerbahçe oyuncusu olan Nikola Lazetic artık Novi Pazar oyuncusu. Cezası olduğu için ilk 2 karşılaşmada oynayamacak olan oyuncu için taraftarlar çok şey bekliyor.

Nikola Popara, genç Boşnak oyuncu takımın gelecek vadeden oyuncuları arasında. Bonservis bedeli ödemeden transfer edilen isim sol kanatta forma giyiyor.

Chakib Benzoukane, faslı defans oyuncusu. Takımın zayıf olan defans hattına ilaç gibi geldi. Ama nazarımız değdi ki 5 haftalık bir sakatlık onu sahalardan uzak tutacak.

Milan Vjestica, Benzoukane ile defans göbeğini oluşturacak oyuncu. Bu 4 oyuncuda bonservissiz olarak transfer edildi.

Kiralık transferler

Ligin güçlü ekiplerinden kiraladığımız oyuncular görüntüde. Kizito ve Savio ilk 11 için transfer edilmiş oyuncular, Zlatkovic ise kanat olarak elimizde alternatif bir isim.

- - -

Hazırlık Kampı

Sağlıklı bir kamp dönemi geçirdik, Sparta Prague,Cherno More ve Viktoria Plzen karşısında cesurca oynadık ama Diosd takımına yenildik. Lige hazırız artık.

- - -

Jelen SuperLiga 1.Hafta

Kazanmak için sahaya çıkıyoruz, galibiyetle başlamak önemlidir.

Aykal, Galibiyetten Emin

"Maç öncesi son basın toplantısındaki soruları yanıtlayan Aykal, hazırlıklarımızı çok iyi şekilde yaptık ve bitirdik. Ben galibiyet alacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Transferler çok iyi,kamp güzel geçmiş,sunum çok harika.

Jelen SuperLiga 1.Hafta

"Mükemmeldik"

Maç sonrası basına demeç veren Aykal, mükemmeldik ve bu galibiyeti sonuna kadar hakettik dedi.

-İki oyuncuda takımı adını ilk gollerini attılar.
    Last edited by NikolaiBelinski : 26.Mart.2012 at 23:31

Bu takımı ben alacaktım Bilbao dan istifa edince bu takıma geçecektim..o yüzden sırp milli takımınıda almıştım Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Bu takımı ben alacaktım Bilbao dan istifa edince bu takıma geçecektim..o yüzden sırp milli takımınıda almıştım Başarılar
    Teşekkürler, oynaması zevkli liglerden biri.

Quote Originally Posted by 37caylak37 View Post
    Skor çok iyi.
    Lige 3 puanla başlamak gerçekten iyi.

- - -

Lav Kup 2.Eleme Turu

Ergic gibi önemli ismi götürmediğimiz kupa deplasmanına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık. Zorlanmadığımız maçta kazanmayı bildik.

Bu aralar hızlı ilerleyemiyorum, sınavlar sıkıştırdı biraz. Haftasonuna doğru hız kazanır gibi kariyer.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ben oynadım 3 sezon Novi Pazar'la..İlk sezon Sırbistan'da genelde Partizan ve Kızıyıldız pek etkili olamıyor özellikle Partizan ilk sezon hep dökülüyor..3.bitirmiştik bu boşlugu iyi değerlendirerek..Ama sonrası gelmiyor işte Cl'ye girmedikten sonra klüp sürekli zarar ediyor oyuncu gelmiyor eldekiler yenilemiyor falan baya zorlanmıştım 3.sezon bıraktım..Diyeceğim odur ki ilk sezon Şampiyon olmalısın ciddiyim zor değil..Olursan uçarsın olmazsan bayagı zorlanırsın..

Bende denedim Novi Pazar'ı. Keyifli bir kariyerdi. Kadro çok kısıtlı. İlk sezon ortalarda bitirip 2. sezon Avrupa kupaları için zorlaman gerek yok arkadaşın dediği gibi sıkılıp bırakırsın.

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Ben oynadım 3 sezon Novi Pazar'la..İlk sezon Sırbistan'da genelde Partizan ve Kızıyıldız pek etkili olamıyor özellikle Partizan ilk sezon hep dökülüyor..3.bitirmiştik bu boşlugu iyi değerlendirerek..Ama sonrası gelmiyor işte Cl'ye girmedikten sonra klüp sürekli zarar ediyor oyuncu gelmiyor eldekiler yenilemiyor falan baya zorlanmıştım 3.sezon bıraktım..Diyeceğim odur ki ilk sezon Şampiyon olmalısın ciddiyim zor değil..Olursan uçarsın olmazsan bayagı zorlanırsın..
    Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Bende denedim Novi Pazar'ı. Keyifli bir kariyerdi. Kadro çok kısıtlı. İlk sezon ortalarda bitirip 2. sezon Avrupa kupaları için zorlaman gerek yok arkadaşın dediği gibi sıkılıp bırakırsın.
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. İlk sezon şampiyonluk hayal gibi geliyor bana ama şansımızı sonuna kadar zorlayacağız.

Sonraki mesajda;

- Jelen SuperLiga 2-3-4-5-6. Hafta Karşılaşmaları
    - Lav Kup 3.Eleme Turu Karşılaşması (Rakip Sindjelic)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri