1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Büyük Başkan Aşkına | 2. Sezon

Hybrid View

Default Büyük Başkan Aşkına | 2. Sezon

Kuralları okudum, kabul ediyorum.

Kulüp Logosu

Formalarımız

Stadımız

Hedeflerimiz

Türkiye Ligi Şampiyonluğu
    Türkiye Kupası Şampiyonluğu
    Uzun vadede Avrupa'da Kupa

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başarılar renkdaş

4. Default

Başarılar dilerim renktaş

Quote Originally Posted by CriXus View Post
    Başarılar dilerim renktaş
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Başarılar renkdaş
    Sağolun.. Bakalım.. Neler olacak göreceğiz hep birlikte..

İyi bir kamp dönemi geçirdik, lige sağlam bir başlangıç yapmayı umuyorum..

Sezonu bu formasyonla oynamayı planlıyorum.. Transfer bütçesi de çok düşük olduğundan transfer yapmayı düşünmüyorum çok fazla..(Orada Baroni var as kadrom'da Emre'yi düşünüyorum.)

*Genç sağ açık Okan Salmaz 2 yıllığına Fenerbahçe takımına kiralandı(Adanaspor'dan)
    Dia'yı yedeklemek lazımdı..

Şampiyonlar Ligi olmadan Türkiye Ligi tatsız olduğundan ilk seneyi hızlı geçiyorum..

İlk 5 haftayı kayıpsız geçiyorum. 5 te 5..!

ikinci 5 haftalık periyodta Samsuna ve Bursaya deplasmanda kaybediyoruz.. Deplasman sıkıntımız başlıyor..

Üçüncü 5 haftalık periyodta iki mağlubiyet alıyoruz.. Ama bu sonuçlara rağmen hala 1. Sıradayız..

Toparlanmaya başladık, deplasmandaki Manisa beraberliği dışında firemiz yok..!

ve korkulan oluyor.. Fenerbahçe kupadan Bolu mağlubiyetiyle eleniyor..!!

3.4 MN €'ya Fildişi'li oyuncuyu kadromuza katıyoruz..

5 haftalık periyotta iki talihsiz puan kaybı yaşıyoruz.. Yine deplasmanda..!!

Son 6 hafta maçlarını da tamamlayıp lig lideri olarak Play-Off'a geçiyoruz..

ligin son hafta 34.haftası..

ve Play-Off

Play-Offtaki ilk 3 maçı kazanıp şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.. Son 3 maçımız formalite oluyor..

yılın en iyi 2. menejeri seçilmişiz..

Play-Off puan durumum..

"Başarılı sayılabilecek bir 1. sezon.. Biraz hızlı oynadım çünkü amacım bir an önce şampiyonlar ligine katılıp başarılı olabilmek.. Yaz döneminde genç oyuncularla sözleşme imzalayıp başarılı bir Avrupa senesi geçirmek istiyorum.. En azından bu sezon başlangıç olmalı.."

2.Sezona hızlı bir başlangıç yapmak istiyoruz.. Transfer bütçemiz 12MN € ama maaş bütçesini biraz arttırmak için 7 MN €'ya indirdik.. Transfer politikası olarak yurt dışından genç ama potansiyeli olan oyuncuları takıma kazandırıp onları yetiştirmeyi belirledik..

Süper Kupa'da eşleştiğimiz geçen yılın Türkiye Kupası şampiyonu Bursaspor'u 2-0 yenmeyi bildik..

Hazırlık maçlarının sonuncusunda italyan devi Inter'i kendi sahamızda 4-1 mağlup etmeyi başardık..

Transfer dönemi kapanmak üzere.. Sonuç itibariyle yaptığımız transferler bunlar.. Reto Ziegler'i kiralık olarak tekrar takıma kattık ancak Yobo'yu ikna edemedik.. Yerine Arjantinli genç oyuncu Rodolfo Orellena ile sözleşme imzaladık.

ve hazırlık maçlarının tamamı.. Inter maçı dışındaki maçları 2. kadrom ile oynadım onları da hazır tutmak adına..

Şampiyonlar ligindeki grubumuz.. Porto, Milan ve Kopenhag..!

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Emre, Sow falan nerde? Başarılar...

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Emre, Sow falan nerde? Başarılar...
    Yukarıda yazmıştım aslında Baroni yerine Emre'yi düşünüyorum resim yanlış olmuş diye.. Oyunu da güncelleştirme olmadan oynuyorum o yüzden son transferler de yok , Sow da o yüzden yok.. Teşekkürler bu arada. (:

Mesaj Yetkileri