daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Belediye'nin kazanacağını düşünüyorum...Arif Erdem'e atıp tutanlar oldu ama bence gayet iyi oynatıyor takımı takımın kalecisi bi Behram oluyor bi Oğuzhan buna rağmen Süper Final'deler tebrik etmek lazım...Alacaklardır bu maçı kontrollü bir futbolla...
Arif Erdem'in ne kadar etkisi olduğunu bundan sonraki zamanda daha net göreceğimiz kanısındayım. Abdullah Avcı'nın mirası bu takım, o teknik direktörlüğe devam ediyor olsaydı eminim çok daha iyi bir sırada bitirirdi Büyükşehir Bld. ligi.
Karşılaşma ile ilgili düşüncemse Büyükşehir Bld.'nin galibiyete yakın görüyorum. Eskişehirspor'da iyi futbol oynuyor ancak denk güçteki rakiplerle oynarken aynı etkili oyunu sahaya yansıtamadığını görüyorum. Futbolu ve kadroyu karşılaştırdığımda İ.B.B. ağır basan taraf.
eskisehir atti gol batuhan , guzel atti batuhan.
tom ortaladi , webonun kafa vurusu direkte patladi
kamara kaleci ile karsi karsiya kaldi kotu vurusunda ustten auta gitti top
Last edited by byariff : 14.Nisan.2012 at 16:14
1-1 berabere bitti.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İlk yarı Büyükşehir Bld. daha etkili olan taraftı ama ilginç tarafı 2-0 geriye de düşebilirdi. Kamara'nın kaçırdığı gol hiç yakışmadı onun klasına. Batuhan çok daha zor açıdan çok daha kaliteli vuruşla golü kazandırmıştı takımına. İkinci yarı Olimpiyat stadı olimpik havuz olunca futbolu geçtim top oynanmaz oldu, zaten uyuya kalmışım son on dakikaya yetiştim, o bölümde de oyuncuların doğayla mücadelesine tanık oldum![]()