1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Zayıf Ayağı Geliştirmek

Default Zayıf Ayağı Geliştirmek

Evet bunun bir çözümü var mı?Yani bir futbolcunun kullandığı ayağı sadece sol ise özel bir antremanla sol yada ikiside haline getirebiliyormuyuz?

evet ama en az 1 sezon performans bekleme teknik heyet tavsiyelerini dikkatle oku ve onayla dostum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adını unuttumda ünlü bi futbolcu bilerek kullandığı ayağını kırıp zayıf ayağına yüklenip geliştirmişti. Tabii bunu tavsiye etmiyorum Her gün yarım saat 1 saat sadece ters ayağını kullanıp şut-pas-kontrol antremanı yap alışırsın zaten
    Screw you guys, I'm goin' home

Nasıl yapıldığını da söylesen alpi Benim bildiğim olmuyor, galiba alpi'nin söylediği ppm, avoid using weaker foot. Yani zayıf ayağını kullanmaktan kaçın. Oyuncunun zayıf ayağını geliştirme gibi bir opsiyon yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Adını unuttumda ünlü bi futbolcu bilerek kullandığı ayağını kırıp zayıf ayağına yüklenip geliştirmişti. Tabii bunu tavsiye etmiyorum Her gün yarım saat 1 saat sadece ters ayağını kullanıp şut-pas-kontrol antremanı yap alışırsın zaten
    Mateja Kezman.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Fm'nin ısrarla eklemediği özelliklerden biri bu da. Ön tarafa right only ve left only yazan oyuncu almamaya çalışıyorum.

Mesaj Yetkileri