Adamlar anket açmış hangi ligi oyuna ekleyelim diye. Ukrayna almış başını gidiyor destek olalım biraz kendi ligimiz için.
http://www.fifplay.com/vote/?pollid=19
Adamlar anket açmış hangi ligi oyuna ekleyelim diye. Ukrayna almış başını gidiyor destek olalım biraz kendi ligimiz için.
http://www.fifplay.com/vote/?pollid=19
Harbi almış başını gitmiş.İnci'de başlık açmak şart oldu.
Her ne kadar 2012'de kastığı için artık oynamıyor olsamda bu oyu kullanmak kutsal bir görevdir.![]()
So what?
Saike
Fifayı oyundan saymasam da attım oyumu (:
Verdim diğer bi sitede vardı, paylaşacaktım vazgeçtiydim görünce iyi oldu.![]()
Siteye giremedim.
Aynen bende.
Çöktü sanırım site![]()
Türkler saldırırsa öyle olur.Çöktü sanırım site
En son 2002'de oynamıştım yine de oy atalım vatani hizmet![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
FIFA ne ya? PES olaydı iyiydi
Hem bizim ligin statüsü karışık çıkamazlar işin içindenCanı sıkıldıkça turnuva uyduruyor federasyon.
edit: Bi' yamuk yok değil mi bak girmeye çalışıyorum. sitenin adı niye fifaplay değilde fifplay?![]()
Fifa 11'e kadar bende Fifa oynamaya karşıydım çünkü inanılmaz çocuksu kalıyordu Pes'in yanında ama Fifa 11'de getirdikleri yapay zeka modu oyunun çehresini tamamen değiştirdi ve çok büyük bir Pes fanı olarak söyleyebilirim ki Fifa 11 ve 12 Pes'i geçti gitti.
Pes'e gelecek olursak son serilerde şu kendi kendine dönen ana kamerası yok mu, pas ve şut dengesini bozan... Bir oyun ancak kendi kendini bu kadar baltalayabilir.
edit: bu arada site bende de açılmadı : )
...
Oylamada zirveyi ele geçirmişiz.
Öne geçmişiz ahaha![]()
Şimdi onlar düşünsün![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Görev tamamlandı![]()
Bizim gibisi yok be![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Mission Accomplished
Yalnız programla falan kastıysa bizimkiler yalan olur oylama![]()
Oylamada üye olmaya gerek olmadığı için 1. olmamız normal bizim halkımız sadece üşengeç NBA All-Star oylamalarında mesela üyelik gerekiyor üyelik olmasa bizimkiler ne oy alırdı be![]()
Türkiye %35
Ukrayna %34
Yunanistan %25
Güney Afrika %6
Türk'ün gücü
Screw you guys, I'm goin' home
Bende kullandım oyunumu. Ancak Ukrayna ligi bizimle aynı oyda, %35.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Which football league would you choose for FIFA 13?
Turkish League (35%)
Ukrainian League (35%)
Greek League (25%)
South African League (5%)
Total Votes: 19,842
Eşitlenmiş.
Attım oyumu.Pes sıkmaya basladı seneye STSL'yi eklerse Fifa onu oynamaya başlayabilirim.
Ben de her ne kadar PESci olsamda geçiş yapabilirim FIFA'ya, oyumu verdim. Bilisayarımı yenileyebilirsem FIFA'ya geçiş yapıcam.
İyi, az farklada olsa öne geçmişiz![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
September 15, 2006
yazıyor anket tarihindebenmi yanlış yere bakıyorum + oy veremiyorum