1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Orjinal oyun en fazla kaç bilgisayara yükleniyor?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Default Orjinal oyun en fazla kaç bilgisayara yükleniyor?

Merhaba arkadaşlar...
    Ben orjinal oyun kullanıyorum kendi bilgisayarıma yükledim. Fakat arkadaşımın bilgisayarını yükleyemedik. Bunun sebebi oyunun tek bilgisayara yüklenebilir olması mı? yoksa biz mi beceremedik? bazı arkadaşlar 5 bilgisayara falan yüklenebiliyor diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum eğer böyle birşey varsa 2. bilgisayara nasıl yükleneceğini bi arkadaşımız ayrıntılı anlatırsa çok sevinirim ...
    Herkese iyi oyunlar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biz 2 bilgisayarda denedik , ve yukleniyor ama biriniz steam"i cevrim disi yapip oyuna oyle girebilir.

Default Steam'de oyunu 2. bilgisayara kurabilir miyim?

Beyler bi sorum olacak size. Oyunu steam'den aldim oynadim fakat yeni pc'ye geciyorum oraya da kendi hesabimla oyunu kurabiliyor muyum ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz de arkadaşla 2 bilgisayara yükledik, byarif'in dediği gibi birinin steamden offline olarak girmesi lazım oyuna.

1'i online diğerleri offline olmak üzere 34234234 tane bilgisayara yüklersin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    1'i online diğerleri offline olmak üzere 34234234 tane bilgisayara yüklersin.
    34234235 olmaz ama, ancak 34234234 olacak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Beyler bi sorum olacak size. Oyunu steam'den aldim oynadim fakat yeni pc'ye geciyorum oraya da kendi hesabimla oyunu kurabiliyor muyum ?
    Kurabilirsin, steami yükledikten sonra kayıtlı bilgilerin ile giriş yapıp yeni bilgisayara oyununu indirebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız her farklı bilgisayardan bağlanırken, hesabın sahibine e-postayla bir kod giriyor onu girip giriş yapıyorsunuz.

Mesaj Yetkileri