Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: 2011-2012 Sezonu Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 2011-2012 Sezonu Şampiyonu Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de sezonun en büyüğü Galatasaray oldu! Sarı kırmızılılar, Süper Final'in 6. haftasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak 18. şampiyonluğunu elde etti.

105 yıllık ezeli rekabetin en önemli ve tarihi maçlarından biri Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatsaray arasındaydı.

Süper Final'in son haftasına İstanbul'un sarı krımızılı ekibi 47 puanla girerken, ev sahibi sarı lacivertliler, 46 puanla 2. sıradaydı. kazananın sezonun en büyüğü olacağı maçta beraberlik de Galatasaray'ı şampiyon yapacaktı. Bir sezonun meyvelerinin toplanacağı maçta düdük çalan isim ise Cüneyt Çakır'dı.

Tüm Türkiye'nin haftalardır beklediği şampiyonluk maçına iki teknik direktör de sürpriz isimlerle başladı. Fenerbahçe teknik idrektörü Aykut Kocaman, sakatlıkların ardından idman eksikleri bulunan Alex ve Gökhan Gönül'e ilk 11'de yer vermedi, Gökhan'ın yerine Orhan forma giydi. Teknik direktör Kocaman, Şampiyonluk Grubu'nun 5. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden kadroda iki değişiklik yaptı.Gökhan Gönül'ün yokluğunda savunmanın sağında Orhan Şam forma şansı bulurken, forvette Bienvenu'nun yerine Semih Şentürk ilk 11'de sahaya çıktı. Mehmet Topuz, Trabzonspor maçında olduğu gibi yine yedekler arasında bulunurken, teknik direktör Kocaman orta alanın sağında bir önceki maçta olduğu gibi Dia'yı görevlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de, kadroda iki değişiklik yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin son oynadığı maçta forma giyen isimlerden Emre Çolak ile Milan Baros, Fenerbahçe maçına yedekler arasında başladı. Terim; Emre ile Baros'un yerine İspanyol oyuncu Albert Riera ve Necati Ateş'i ilk 11'de görevlendirdi.

Bu arada Süper Final'de Trabzonspor ile yapılan maçın sonunda karşılaşma hakemlerine yönelik sözleri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 3 maç ceza alan Terim, TFF Tahkim Kurulu'ndan çıkan erteleme kararının ardından takımının başında yerini aldı.

Cezası nedeniyle Beşiktaş maçında takımı yardımcısı Ümit Davala'ya emanet etmek zorunda kalan Terim, kalan 2 maçlık cezasının ertelenmesi sonrası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yeniden saha kenarındaki yerini almış oldu.

Bu şartlar altında başlayan maçın ilk bölümünde iki takım da oldukça kontrollüydü. Fenerbahçe geride Selçuk'la oyun kurmak isterken, sarı kırmızılılar, Elmander'e ayılan uzun toplarla gol aradı. İlk bölümlerde önemli bir pozisyon yaşanmazken, Galatasaray'ın golcüsü Elmander, 19. dakikada sakatlandı. Tedavisinin ardındna sahaya dönen İsveçli olüc, Volkan ile karşı karşıya kaldı ama istediği vuruşu yapamadı ve bu pozisyonun ardından da yerini Baros'a bıraktı.

Elmander'in çıkmasının ardından Galatasaray, ileride topu tutmakta oldukça zorlanında hakimniyet ev sahibine geçti. Cristian ve Dia ile iki kez gole yaklaşan Fenerbahçe, son vuruşlarda istediğini yapamayınce devre arasına 0-0 beraberlikle girildi.

İkinci yarıda ise sahada tam anlamıyla bir gerilim filmi vardı. Galatasaray, şampiyonluk için kalesini savunurken, Fenerbahçe de şampiyonluk golü için saldırdı. Dia'nın 65. dakikasında 2. sarı kartını görüp oyundan atılırken, Galatasaray'da da Ujfalusi 80. dakikada oyundan atıldı.

Fenerbahçe'nin tüm çabaları sonucu değiştirmeye yetmezken, mücadele 0-0 sona erdi. Böylece Galatasaray, sezonu mutlu sonla noktalayan takım oldu.

Sarı kırmızılılılar, 18. şampiyonluğuna ulaşırken, Fatih Terim de 5. kez mutlu sona ulaşarak rekor kırdı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

rahat uyu Metin Oktay , şampiyon Galatasaray !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bana göre 105 yıllık derbi tarihinin en önemli maçında sevinen taraf yani şampiyon olmak önceki 17 şampiyonluktan daha önemlidir.Tebrikler Galatasaray'ım.Bu şampiyonluk yıllar boyu konuşulur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hiçbir zaman unutmayacağımız bir şampiyonluk oldu.Başta yönetim ve İmparator olmak üzere tüm oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum.Hepsine tek tek helal olsun bize bu mutluluğu yaşattılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tebrikler Aslanlar! Şampiyonluk tüm camiamıza hayırlı olsun. Bu sezon malzemecisinden başkanına kadar tüm camia çok büyük bir iş başardı. ilk 11'inden geçen seneden kalan tek oyuncu geçen sezonun en kötü isimlerinden Hakan Balta olan bir takımın 34 maçlık periyodu 9 puan önde bitirmesi alkışlanacak bir performans.İnşallah dogru transferlerle 1996-2000 yıllarında domine ettiğimiz Türkiye ligini yine domine ederiz ve başarmız devamlı hale gelir....

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bekle bizi sampiyonlar ligi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tebrikler sezonun en iyi futbolunu oynayıp hakettiler şampiyonluğu

Rezalet gecirdigimiz gecen sezonun ardindan hizla toparlanip sampiyon olmak inanilmaz oldu. Hem cogu macta iyi oynadik, genelde de bütün maclarda inanilmaz mücadele verdik. TFF cephe aldi vs oldu ama moralimizi bozmadik bozamadilar sonuna kadar gittik, kupayi belki uzun yillar boyunca göremeyecegimiz bi sekilde ezeli rakibimizin sahasinda kaldirdik. Yillarca unutulmaz en degerli sampiyonluklardan biridir kesinlikle. Emegi gecen herkese tesekkürler bize bu mutlulugu yasattiklari icin. Artik önümüzde daha güzel günler var basta Fatih Terim ve oyuncular olmak üzere tüm yönetime güvenim var. Hersey iyi olacak GS icin.

geçen sezon berbattı acaba kümeye düşermiyiz diye düşünmüştüm bi ara Allah'tan iyi toparlandık ve şampiyon olduk sonuna kadar hakettik. zor sezon geçirmesine rağmen Fenerbahçe'nin başarısınıda hafife almak büyük yanlış olur.
    şampiyonlar ligi konusunda oldukça umutluyum güzel günler bizi bekliyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha uzun yazacagim ama tt arena'daki mactan sonra ilahi adalet eninde sonunda gerceklesecek demistim nitekim de oyle oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sabri,eboue,semih kaya,hakan balta,melo,engin,yekta,emre çolak,ali dürüst,ünal aysal,hasan şaş, hariç diğer tüm galatasaray camiasını kutlarım
    Last edited by Nedvedmania : 15.Mayıs.2012 at 07:00 Reason: imla

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    sabri,eboue,semih kaya,hakan balta,melo,engin,yekta,emre çolak,ali dürüst,ünal aysal,hasan şaş, hariç diğer tüm galatasaray camiasını kutlarım
    Geriye bi sey kalmamis hocam.kutlamasaydin daha iyiydi
    Last edited by Nedvedmania : 15.Mayıs.2012 at 07:01 Reason: alıntı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Arada unuttukların olmasın.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Geriye bi sey kalmamis hocam.kutlamasaydin daha iyiydi

muslera var o yeter sinyor terim var

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasarayı tebrik ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Galatasaray hariç tüm Galatasaray camiasını kutlarım.''

Gibi olmuş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Semih Kaya ve Eboue neden değil anlamadım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Semih Twitter üzerinden yazdıklarıyla olabilir. Eboue'yi bilemedim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    ''Galatasaray hariç tüm Galatasaray camiasını kutlarım.''

Gibi olmuş

yok canım muslera reyizin hakkını yemem elmander,necati

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

eboueyi hiç söylemiyorum

semihide nedense hiç sevmiyorum artı bide twitter davaları var onun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Haydi Bastır Galatasaray
    En Büyüksün Galatasaray
    Yönetim Futbolcu TARAFTAR
    ŞAMPİYONSUN GALATASARAY

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Tüm Galatasaray camiası bu şampiyonluğu en çok ve sonuna kadar hak eden oldu. Çaycısından , taraftarına. Semih'inden Ayhan'ına. Oyuncular zevklerine göre kutladılar bunda yanlış bir durum yok. Tebrikler Galatasaray , tebrikler Başkan , tebrikler İmparator , tebrikler Şampiyon Taraftar ve tekrardan tebrikler Türkiye'nin tek büyüğü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2 gün önce bu saatlerde !

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

yok canım muslera reyizin hakkını yemem elmander,necati

eboueyi hiç söylemiyorum

semihide nedense hiç sevmiyorum artı bide twitter davaları var onun
    Semih karakterli bir oyuncu ama genç olduğu için rakip taraftara yönelik bir yorum yapmış olabilri twitter'da bilmiyorum o da onun gençliğinden kaynaklanıyor. Bu tür şeyleri babamız yaşında adamların yaptığını düşünürsek bence çokta anormal gelmiyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyon takımımızı tebrik ediyorum. Tarih bunu yazdı, asla unutulmayacak bir hak edilmiş şampiyonluk daha aldık. Allah hepsinden razı olsun, hepsinin emeklerine sağlık.

Nice Şampiyonluklara, Galatasaray'ım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Geç olsa da tebrik ederim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay be zaman ne çabuk geçiyor."Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden" demiştik.Ve hedefe ulaştık.Unutulmaz bir şampiyonluk.En değerli şampiyonluklarımızdan birisi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu sezon futbol manasında şampiyonluğu en çok hak eden takıma gitti şampiyonluk kupası. Tebrik ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Takımımı kutlamak için biraz geç kaldım Bence bu şampiyonluk tarihimizin en unutulmaz şampiyonluğu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Son yıllardaki en unutulmaz şampiyonluklar bence :

1- Denizli senesi
    2- 6 maç üstüste kazandığımız
    3- Bu sene
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Son yıllardaki en unutulmaz şampiyonluklar bence :

1- Denizli senesi
    2- 6 maç üstüste kazandığımız
    3- Bu sene
    Ne ara 6 maç üstüste kazanıp şampiyon olduk ben hatırlamıyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri