1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Taktik kuramıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Taktik kuramıyorum

taktik kuramıyorum ne zaman taktik kursam gol atıyolar yardım edin

Bende ne zaman taktik yapsam, bana da gol atıyorlar, ne yapmalıyım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hocam derdini tam anlayamadım ama sanırım taktikte sıkıntı var Asistana bırak belki bir şeyler olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Hocam derdini tam anlayamadım ama sanırım taktikte sıkıntı var Asistana bırak belki bir şeyler olur
    evet,asistana nasıl bırakılıyor benim sorunum su hangi taktik kullancagımı kestiremiyorum yani taktik kuramıyom 4-42 4-51 bunlar dısında taktik bilgim yok önemli macları hep kaybediyoz nu sebeple konu actım su taktik isini iyice bilmek istiyom eskiden cok iyi ioynardım simdi pek oynayamıyom

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

birde mac konusmaları ve basın toplantısı dahil asistanda ayarlı:d

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yani pek bir taktik bilgim yok taktik bilgim istiyorum forumdaki taktik odasın girdim fakat bisi anlamadım???

Hedefini iyi belirlemelisin, ligine göre kadro kaliteni vesaire. Genellikle 4-1-2-2-1 oynuyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Taktik dediğin öyle 2 dkda alışkanlık sağlamaz. İyi taktik kurdun ise sabredeceksin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Taktik yapmak biraz zor bir iş.Eğer anlamıyorsan detaylara girmeden oynayabilirsin.Yani diziliş ekranından dizilişi seçip diğer ince ayarlara karışmadan oynayabilirsin.

ezile ezile maç analiz ede ede öğrenirsin, bak Aykut Kocaman'a. geldiğine göre gerek saha içi gerek saha dışı kendini geliştiriyor bence

Default taktik

Beşiktaş'la 3.sezondayım. İlk sezon uefayı ligi ve türkiye kupasını aldık. 2sezonda 1.olmamıza rağmen play-offta şampiyonlupu kaçırdık şimdi kadroyu güçlendirdik ama artık yeni bi taktik zamanı. oyuncularımı yazıyorum bana uygun bi taktikönerebilir misiniz.
    Cenek-ismail köybası-egemen-badarneh-gökhan
    necip uysal
    hamit altıntop - fernandes yedekler- moreno-elano.orsic-shuster-f
    floccari-mustafa-bebe
    olcan simao
    almeida

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by barazite View Post
    Beşiktaş'la 3.sezondayım. İlk sezon uefayı ligi ve türkiye kupasını aldık. 2sezonda 1.olmamıza rağmen play-offta şampiyonlupu kaçırdık şimdi kadroyu güçlendirdik ama artık yeni bi taktik zamanı. oyuncularımı yazıyorum bana uygun bi taktikönerebilir misiniz.
    Cenek-ismail köybası-egemen-badarneh-gökhan
    necip uysal
    hamit altıntop - fernandes yedekler- moreno-elano.orsic-shuster-f
    floccari-mustafa-bebe
    olcan simao
    almeida
    Sen çok yanlış gelmişssin hemşerim Taktik ve Antrenman odasına gidecen

Ben de bu dertten muzdariptim ama şimdi çok şükür amacıma ulaştım artık güzel bi kariyer hedeflemekteyim

FM'de en basit ve işe yarayan taktik 4-2-3-1 dir. Zaten çoğunluk bunu kullanıyor. İleri bir tane poacher, orta sahayada bir oyun kurucu ile bir tane savaşan bir eleman alırsan sorun kalmaz. Kanatlarında hızlı adamlardan oluşursa daha da bi iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

forvet arkasındaki eleman 10 numaramı olucak, defans derinligi v.s benzeri seyler ne olcak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sanırım her mac degistirmek gerekiyor defans taki derinlik hattını birde agresiflik ne durumda olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yapılmışı varken neden uğraşayım ki indir bi sürü manyak taktik var

Forvet arkası fark etmez orası her türlü iş yapıyor çünkü ister 10 numara olsun ister atacking midfielder. Defans derinliğini falan çok fazla ellemene gerek yok default seçenekler idare ediyor kadron iyi olunca. Takım taktiklerinide kendi yaptığımı söyleyeyim;
    yaratıcılık: daha fazla
    pas: kısa
    pres: daha fazla
    oyuncu pozisyonları: yer değiştirme (sabit kalmayacaklar) diğerleri default kendisi kalsın. Bu taktik en basiti ama işe yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sonunda taktigi oturttum spartak moskova ile rusya kupasına uzandık lig de de şampiyonluga yürüyoruz aldıgımız sonuclar söyle

İngilizce ile aran iyiyse sigames forumlarında çok güzel rehberler var istediğin tarzda. Hatta birinin linkini vereyim;
    [Tactics] Creating your own tactic

Mesaj Yetkileri