daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İskoçya'da turu geçeceğine inanıyorum. Deplasmanda da olsa Eskişehirspor fark yemez rakibinden.
Bilgi ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Eskişehirspor'un maçı kaybederek turu geçeceğini düşünüyorum. 1 gol yeterli olur zaten Eskişehir'e. Başarılar.
Batuhan'ı götürmemişler İskoçya'ya, iki gündür çıkmıyormuş antrenmanada... Ersun Yanal'la tartışmışlar. Bu çocuk büyümeyecek mi?
İzleyen yok mu maçı? Yorum yapılmıyor hiç.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Başlığı görünce aklıma geldi.Şimdi açtım maçı izliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eskişehirspor çok açık onuyor, çakılı stoperleri yok, 3 defans bloğu sürekli değişiyor.
Servet - Hürriyet - Diego ve Servet - Diego - Dede şeklinde. Öne geçmeden bir gol yersek işimiz zora girecek.
Korktuğum oldu golü yedik, hadi bakalım.
Yedi Es-Es.İnşallah bir sürpriz olmaz.
İkinci yarıya kötü başladı Es-Es.
Dediğim anda golü buldular![]()
Last edited by ParduS : 26.Temmuz.2012 at 23:54 Reason: .
Kritik anda geldi gol.Rakip atacak gibiydi valla.
Rakibe artık en az 3 gol lazım. Çok iyi oldu Eskişehir'in golü. Şimdiden tebrikler diyelim Eskişehirspor'a.
Tebrikler EskişehirsporKeşke biraz kura şansları olsaydı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ersun Yanal hiç ummadık takımlarla avrupada iyi işler yaptı. Umarım bu sürprizlerinden birini de Marsilya karşısında yapar.![]()
Konu dışı olacak ama yanlış görmediysem İskoç ekibinin golünden sonra tribünde iki erkek var onlara iyi bakın.![]()
Tebrikler Eskişehir'e.Ancak bu oyunla Marsilya'yı geçmesi çok zor.Ayew felan Servet'i hallaç pamuğuna çevirir.Özellikle Marsiya'dan çıkamaz Eskişehir.
Servet çok kötü futbol oynuyor.
Football is simple,but Football Manager is not