1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Amaç Avrupa ! - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Default Amaç Avrupa ! - Galatasaray

Öncelikle hepinize selam arkadaşlar. Eskiler hatırlar belki beni, hatırlamayan veya bilmeyen varsa hem hatırlatmak hem de kendimi tanıtacağım bu kariyer umarım uzun soluklu ve zevkli olur. Yöneteceğim takım Galatasaray olup, taktiğim 4-1-2-2-1 şeklinde fakat 4-3-3'e daha yakın bir anlayıştır, gerçi zamanla daha da belirginleşecektir eminim İşte Yönetim Kurulumuz ve yepyeni zaferlere tanık olacağımız stadımız;

Dipnot : Eskiden kuralları okudum ve kabul ediyorum diye bir metin belgesi vardı, biraz bakındım ama göremedim. Varsa da kabul ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by 8kobebryant View Post
    Başarılar amaç avrupadan çok şampiyonlar ligi olsun dostum.

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Başarılar.

Teşekkürler arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    başarılar dilerim...
    teşekkür ederim dostum

Ufak bir ekleme yapmak durumundayım, buraya başlık açmadan önce devam ettiğim bir kariyer vardı. O kariyerde suan ikinci sezonun başındayım. İlk sezondan kesitleri aktaracağım birazdan. Daha sonra ise 2.Sezon bizlerle olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

DMC Pozisyonu için Gago ve kulübü Real Madrid ile her konuda anlaştım fakat transferi 1 hafta ertelettim. Karar aşamasındayım. Sizce Gago'ya bu kadroda yer olabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu anki ilk 11'de de 7 yabancı var zaten hocam.Yerli isimlere yönel derim.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Normalde Rivas yedek kulübesinde olacak,yerine Serdar Aziz'i düşünüyorum. Eğer ki Gago çok faydalı olur diye referans olacak kimse varsa, Ruben'in yerine Gago düşünülebilir. Teşekkür ediyorum lofthei

Gago bu kadroda oynar da..Kadrona baktığımda CDM ve MC pozisyonlarında bir sürü isim olduğunu görüyorum. Yani gerkesiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Gago bu kadroda oynar da..Kadrona baktığımda CDM ve MC pozisyonlarında bir sürü isim olduğunu görüyorum. Yani gerkesiz olur.
    İptal ettim zaten şimdi Quintero taşıyabilir umarım bizi Ş.L'de. Yoksa aklımdan geçen Papiss Cisse ve Felipe Caicedo gibi yıldızlar var.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Fena geçmeyen bir hazırlık kampı oldu. Romayı yenmiş olmamız,bana Marsilya maçları öncesinde umut verdi.
    Dipnot: Hazırlık maçlarını asistana oynatıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    istanbul

kadronu çok değiştirmişsin inşallah transferlerin başarılı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    İptal ettim zaten şimdi Quintero taşıyabilir umarım bizi Ş.L'de. Yoksa aklımdan geçen Papiss Cisse ve Felipe Caicedo gibi yıldızlar var.
    Quintero'dan şüphen olmasın.Benim kariyerimde AL'de 16 golle , Süper Lig'de 17 golle gol kralı oldu.Yanında asistleri de var tabi.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quintero'nun attığı iki gol ile 2-0 öne geçtikten sonra saç baş yoldurtan son vuruşlar sergilemesinin neticesi olarak, Türk takımlarının korkulu rüyası olan ''Duran Toplar'' yine canımızı yaktı. Önce Maggio ardından Remy ile skoru 2-2'ye getirmeyi başarsalar da, yenilmekten kurtulamadı Marsilya. Deplasmanda da aynı oyunu sergilersek turu geçebileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by kademua View Post
    kadronu çok değiştirmişsin inşallah transferlerin başarılı olur.
    Deneye deneye en sağlam kadroyu kurmaya çalışıyorum maddi imkanlar doğrultusunda. Squad Harmony olayından bu oyunda hiç etkilenmedim. O yüzden bazen abartabiliyorum teşekkürler

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Quintero'dan şüphen olmasın.Benim kariyerimde AL'de 16 golle , Süper Lig'de 17 golle gol kralı oldu.Yanında asistleri de var tabi.
    Marsilya maçı sana armağan olsun o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Transfer döneminin kapanmasına yaklaşık 8 gün kala geleceğe yönelik muhteşem bir hamle yaparak, Mbaye Niang'ı kadromuza 2013 yılında katılmak kaydıyla 13m € bonservis bedeliyle dahil ettik. Kendisiyle maç çıkışında yaptığımız sohbet esnasında,Türkiye'de futbol oynamanın aklının ucundan bile geçmediğini ancak Galatasaray'ın kendisiyle olan ilgisinden ve taraftarlarının çok etkileyici olduğunu duyduğunu ve Galatasaray forması giyeceği günü iple çektiğini söyledi. Evet M'Baye Niang 5 yıllığına Galatasarayda...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ayrıca oyuncu arama sekmesi, Türkçe yamayı kurduktan sonra ortadan kalktı. ctrl+f'ten baska seçeneğim yok mu, sekmeyi tekrar oraya getirebilmemiz mümkün mü?

Mesaj Yetkileri