1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyuncumda Milli Takım Sorunu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Default Oyuncumda Milli Takım Sorunu

Oyuncum Daniel Kofi Agyei, Gana Milli Takımı ile maça çıkmış olmasına rağmen, İtalya milli takımı tarafından EURO 2016 aday kadrosuna davet edildi. Bunun sebebi ne olabilir?

"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

İnformation sekmesinden ikinci ülkesinin İtalya olup olmadığına bak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İkinci ülkesi İtalya'dır zaten de, Gana Milli Takımı ile maç yaptıktan sonra başka Milli Takım adına maç yapamaz. Ondan dolayı sorun diyor arkadaş. İlginç bir durum, bir bak bakalım organizasyon devam ederken hiç maç oynayabilecek mi diye.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İnformation sekmesinden ikinci ülkesinin İtalya olup olmadığına bak.
    Dooki'nin bahsettiği durum için sormuştum zaten, oyuncunun İtalya vatandaşlığı var.

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    İkinci ülkesi İtalya'dır zaten de, Gana Milli Takımı ile maç yaptıktan sonra başka Milli Takım adına maç yapamaz. Ondan dolayı sorun diyor arkadaş. İlginç bir durum, bir bak bakalım organizasyon devam ederken hiç maç oynayabilecek mi diye.
    Bakacağım. Benim oyuncum olduğu için haber de gelecektir.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Kesin Sonuç---Oyun Hatası

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Oyuncunun Gana Milli Takımı ile çıktığı maç resmi değildir (Turnuva maçı değil, hazırlık maçıdır). Resmi maça çıkmadan diğer milli takıma geçiş yapılabiliyor oyunda. Gerçekte de böyle birşey vardı ama son durum nedir bilmiyorum şu an. O yüzden oyun hatası değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben hazırlık maçında oynaması da yeterli diye biliyordum aslında. Demek öyle değilmiş. Ama reelde sanırım hazırlık maçında oynarsa başka takıma gidemiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Açıkçası bu konuda şu an düzen nedir çok iyi bilmiyorum ama eskiden gidebiliyordu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Düzen Aynen Devam Ediyor, 2.Vatandaşlığı Olan ve Birinde Sadece Özel Maçta Oynayıp Diğer Uyruğunda Resmi Maç İçin Davet Edilirse Oyuncu Kararını Değiştirebilir Fifa Burada Tamamen Oyuncuya Endeksli Bıraktı Bu Durumu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sağolun arkadaşlar, anladım. Evet Agyei'nin Gana'yla çıktığı maç hazırlık maçıydı.

Mesaj Yetkileri