Oyuncum Daniel Kofi Agyei, Gana Milli Takımı ile maça çıkmış olmasına rağmen, İtalya milli takımı tarafından EURO 2016 aday kadrosuna davet edildi. Bunun sebebi ne olabilir?
![]()
Oyuncum Daniel Kofi Agyei, Gana Milli Takımı ile maça çıkmış olmasına rağmen, İtalya milli takımı tarafından EURO 2016 aday kadrosuna davet edildi. Bunun sebebi ne olabilir?
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
İnformation sekmesinden ikinci ülkesinin İtalya olup olmadığına bak.
İkinci ülkesi İtalya'dır zaten de, Gana Milli Takımı ile maç yaptıktan sonra başka Milli Takım adına maç yapamaz. Ondan dolayı sorun diyor arkadaş. İlginç bir durum, bir bak bakalım organizasyon devam ederken hiç maç oynayabilecek mi diye.
Kesin Sonuç---Oyun Hatası
Oyuncunun Gana Milli Takımı ile çıktığı maç resmi değildir (Turnuva maçı değil, hazırlık maçıdır). Resmi maça çıkmadan diğer milli takıma geçiş yapılabiliyor oyunda. Gerçekte de böyle birşey vardı ama son durum nedir bilmiyorum şu an. O yüzden oyun hatası değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ben hazırlık maçında oynaması da yeterli diye biliyordum aslında. Demek öyle değilmiş. Ama reelde sanırım hazırlık maçında oynarsa başka takıma gidemiyor.
Açıkçası bu konuda şu an düzen nedir çok iyi bilmiyorum ama eskiden gidebiliyordu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Düzen Aynen Devam Ediyor, 2.Vatandaşlığı Olan ve Birinde Sadece Özel Maçta Oynayıp Diğer Uyruğunda Resmi Maç İçin Davet Edilirse Oyuncu Kararını Değiştirebilir Fifa Burada Tamamen Oyuncuya Endeksli Bıraktı Bu Durumu
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sağolun arkadaşlar, anladım. Evet Agyei'nin Gana'yla çıktığı maç hazırlık maçıydı.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."