Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • İstanbul BB kazanır

4 23.53%
  • Berabere biter

5 29.41%
  • Beşiktaş kazanır

8 47.06%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: İstanbul BB - Beşiktaş | STSL 1.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default İstanbul BB - Beşiktaş | STSL 1.Hafta

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun zamandır şansımız tutmuyor İBB'ye. Tek umudum sağı solu (en azından şimdilik) belli olmayan bir takımız, bu yüzden karşıdaki takım bizim nasıl bir sistemde oynadığımızı tahmin edemeyecek. Kesin 3 puan gerekiyor çünkü haftaya derbi var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2-3 Beşiktaş alır. Fernandes'in şov yapacağını düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Umarım bu kez İBB'ye karşı şanssızlığımızı kırıp lige 3 puanla başlarız.

Teoride eğer Samet Aybaba deplasman falan dinlemez ve golü düşünen bir takım çıkartırsa sahaya Carvalhal'ın takımına karşı her türlü üstünlük kurar diye düşünüyorum. Geçen sezon bize karşı hucum oynayan takımların alayı harcadı. İBB'nin ne oynayacağı belli az çok. IBB'ye ayak uydurmamalıyız. Net bir galibiyet alabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Carvalhal olmasaydı İBB rahat alır derdim de Beşiktaş en az 1 puan çıkartır bence.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haftanın en zevkli geçeceğini varsaydığım maç zevkle izleyeceğim beraberlik bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1-1 yada 2-2"lik beraberlik bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lige galibiyetle başlayacağımızı umuyorum. Şeytanın bacağını kıracağımız bir maç olur inşallah. Carlos'un rakibimizde olması bizim için dezavantaj değil, avantaj bile olabilir; çünkü farklı bir sistem ve oyuncu kadrosu olacak sahada. Ayrıca ligin ilk maçı. Hiçbir takım rakibinin ne yapacağını bilmiyor şu anda. Başarılar Karakartal, vira bismillah.

Bu arada, nerede kalmıştık?

Cenk
    Hilbert Sivok Escude Uğur
    Necip(Veli)
    Olcay Fernandes Oğuzhan
    Pektemek Almeida

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezon öncesini zaman zaman yüksek grafikte zaman zamansa vasatın altında geçirdiğimiz için orta şekerli bir kamp dönemi olarak değerlendiriyorum. Son zamanlarda İBB'ye diş geçiremediğimiz aşikar ancak bu sefer işler farklı. Bambaşka bir Beşiktaş olacak sahada gerek mantelite gerek formasyon açısından.

Güzel geçeceğine yürekten inandığım bu sezon güzel başlasın güzel bitsin. Haydi bismillah Kartalım..

Mehmet abinin kadroya katılıyorum bu arada , bir aksilik olmazsa böyle çıkarız sahaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İBB'ye karşı her zamanki gibi zorlanırız.Carvalhal'in oyun mantalitesi İBB'nin yıllardır oynadığı oyun stiliyle aynı.Oturmuş bir kadroları var.Bizde ise yeni bir kadro ve yeni bir sistem var.Maçın Olimpiyat'ta olması da bizim için dezavantaj.Eğer hücumda bulduğumuz şansları değerlendirmede cömert davranmazsak ve Cenk yine saçma sapan hatalar yapmazsa,ancak öyle kazanırız.Yoksa beraberlik ağır basıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Hollanda'da IBB - Elazigspor maçini izlemistim ve IBB 2-1 kazanmisti ama o bildigimiz IBB yoktu sahada. Tabi hazirlik maçi oldugunu unutmamak lazim. Arkadaslarin dedigi gibi bizim nasil bir oyun oynayacagimizi bilmiyorlar ve bu avantaji kullanip kazaniriz bence.
    Last edited by besiktas1903 : 17.Ağustos.2012 at 03:03

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaş yine puan kaybedecektir. Carvalhal Beşiktaş' da kimin ne yapacağını biliyordur. Buna göre önlemler alacaklardır. Beşiktaş' ın dağınık bekleri ve Cenk' i de sayarsak İBB gol bulacaktır. Buna ek olarak kanatsız oynayacak bir Beşiktaş Almeida' nın ayağından çok zor gol bulur.

Tahminim 2-0 İBB.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carva'nın takımından Fernandes ve Almeida var sadece geriye kalan (ofansif olarak) ve belki de oynarsak Pektemek. O yüzden Zafer'e katılmıyorum Carva bizim hakkımızda çok da tahminde bulunamaz. Zaten taktik açıdan da tamamen farklı bir kimliğe büründük artık çift forvetli sisteme geçerek. Tabi bunu oturtmak zaman alacak kaldı ki hazırlık maçlarında kanat forvet şeklinde oynattı Almeida'nın yanında oynayanları. Bakalım nasıl bir diziliş olacak ama ben bu sefer İBB'nin bize zorluk çıkarabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niyeyse böyle bir umut kapladı içimi bu maçı alacağımıza dair. Hatta güzel oynayacağımıza dair.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Olcay ve Fernandes iyi oynarsa kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece onlar iyi oynamasın. 1-2 oyuncuyla maç kazanmayı hiç sevmiyorum. Sezon boyunca iki adama bağlı kalıyoruz sonra. Takım olarak iyi oynamamız lazım başarı için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ee hani bu stat bakimdaydi oynanmicakti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk hılbert toraman sıvok uguerr boral mustafa velı hasan turk olcay fernandes almeıda

Hasan Türk'ün direk oynaması çok garibime gitti. Umarım iyi oynar da kazanırız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hasan Türk kim ya ? Altyapıdan mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yetenekli bir genç altyapıdan. Ama ilk maçtan oynatılması tuhaf olmuş. Umarım iyi oynar da medya kurbanı olmaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hasan Türk yetenekli bir oyuncu.Ben şaşırmadım ilk 11 çıkmasına.Kadro fena değil de,Toraman yerine Escude,Veli yerine de Oğuzhan olsaydı daha iyi olurdu bence.Oğuzhan maçın ilerleyen dakikalarında şans bulacaktır mutlaka.Eğer oyun sıkışmışsa,açılmasında katkısı olabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yedeklerde muhammed varmi acaba artik onuda izleme zamani geldi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Su veli de ne var arkadas her hoca banko oynatiyor ! Onun yerine necip ugurun yerine de ismail olsa tam super olacak. Hasan Turkun oynamasina ise cok sevindim. Hazirlik maclarinda ne kqdar saglam bir kumasa sahip oldugunu gosterdi bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

belediyede doka sakat mi yoksa satildi mi ?

Necip girdi - veli cikiyor

Nesil
    2006

Cenk çok iyi bir çıkarış yaptı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yari 0-0 bitti , batuhan ve oguzhan girmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fernandes'i rahatlatıcak orta sahada adam yok. Geçen sene Ernst vardı ama Hasan'a da Necip'e de çok güvenip pas atamıyor. İlerideyse Almeida'ya gerideyse Sivok'a dönüyor.

Bir de kaç yıldır söylüyorum tekrar edicem yine bu Toraman'ı sevemedim bir türlü. Sürekli hata yapıyor kaptan diye bu adam oynamak zorunda mı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bir de kaç yıldır söylüyorum tekrar edicem yine bu Toraman'ı sevemedim bir türlü. Sürekli hata yapıyor kaptan diye bu adam oynamak zorunda mı.
    Bizde de Ümit Özat vardı bu kıvamda, sıkıntılı bir durum.

İçim elvermiyor ama eğer Tuncay bize gelmeyecekse Beşiktaşa gitsin faydalı olur canlandırır.

Ek: Necip'in ilk yarı sonlarındaki müdahelesi müthişti ya.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Olimpiyat bakımdaydı hani?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tom çok net gol kacirdi

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri