Uzun zamandır şansımız tutmuyor İBB'ye. Tek umudum sağı solu (en azından şimdilik) belli olmayan bir takımız, bu yüzden karşıdaki takım bizim nasıl bir sistemde oynadığımızı tahmin edemeyecek. Kesin 3 puan gerekiyor çünkü haftaya derbi var.
FM Gazetesi
2-3 Beşiktaş alır. Fernandes'in şov yapacağını düşünüyorum.
Umarım bu kez İBB'ye karşı şanssızlığımızı kırıp lige 3 puanla başlarız.
Teoride eğer Samet Aybaba deplasman falan dinlemez ve golü düşünen bir takım çıkartırsa sahaya Carvalhal'ın takımına karşı her türlü üstünlük kurar diye düşünüyorum. Geçen sezon bize karşı hucum oynayan takımların alayı harcadı. İBB'nin ne oynayacağı belli az çok. IBB'ye ayak uydurmamalıyız. Net bir galibiyet alabiliriz.
Carvalhal olmasaydı İBB rahat alır derdim de Beşiktaş en az 1 puan çıkartır bence.
eto'o bitmiş.
1-1 yada 2-2"lik beraberlik bekliyorum.
Lige galibiyetle başlayacağımızı umuyorum. Şeytanın bacağını kıracağımız bir maç olur inşallah. Carlos'un rakibimizde olması bizim için dezavantaj değil, avantaj bile olabilir; çünkü farklı bir sistem ve oyuncu kadrosu olacak sahada. Ayrıca ligin ilk maçı. Hiçbir takım rakibinin ne yapacağını bilmiyor şu anda. Başarılar Karakartal, vira bismillah.
Bu arada, nerede kalmıştık?
Cenk
Hilbert Sivok Escude Uğur
Necip(Veli)
Olcay Fernandes Oğuzhan
Pektemek Almeida
Sezon öncesini zaman zaman yüksek grafikte zaman zamansa vasatın altında geçirdiğimiz için orta şekerli bir kamp dönemi olarak değerlendiriyorum. Son zamanlarda İBB'ye diş geçiremediğimiz aşikar ancak bu sefer işler farklı. Bambaşka bir Beşiktaş olacak sahada gerek mantelite gerek formasyon açısından.
Güzel geçeceğine yürekten inandığım bu sezon güzel başlasın güzel bitsin. Haydi bismillah Kartalım..
Mehmet abinin kadroya katılıyorum bu arada , bir aksilik olmazsa böyle çıkarız sahaya.
İBB'ye karşı her zamanki gibi zorlanırız.Carvalhal'in oyun mantalitesi İBB'nin yıllardır oynadığı oyun stiliyle aynı.Oturmuş bir kadroları var.Bizde ise yeni bir kadro ve yeni bir sistem var.Maçın Olimpiyat'ta olması da bizim için dezavantaj.Eğer hücumda bulduğumuz şansları değerlendirmede cömert davranmazsak ve Cenk yine saçma sapan hatalar yapmazsa,ancak öyle kazanırız.Yoksa beraberlik ağır basıyor.
So what?
Saike
Hollanda'da IBB - Elazigspor maçini izlemistim ve IBB 2-1 kazanmisti ama o bildigimiz IBB yoktu sahada. Tabi hazirlik maçi oldugunu unutmamak lazim. Arkadaslarin dedigi gibi bizim nasil bir oyun oynayacagimizi bilmiyorlar ve bu avantaji kullanip kazaniriz bence.
Last edited by besiktas1903 : 17.Ağustos.2012 at 03:03
Beşiktaş yine puan kaybedecektir. Carvalhal Beşiktaş' da kimin ne yapacağını biliyordur. Buna göre önlemler alacaklardır. Beşiktaş' ın dağınık bekleri ve Cenk' i de sayarsak İBB gol bulacaktır. Buna ek olarak kanatsız oynayacak bir Beşiktaş Almeida' nın ayağından çok zor gol bulur.
Tahminim 2-0 İBB.
Football is simple,but Football Manager is not
Carva'nın takımından Fernandes ve Almeida var sadece geriye kalan (ofansif olarak) ve belki de oynarsak Pektemek. O yüzden Zafer'e katılmıyorum Carva bizim hakkımızda çok da tahminde bulunamaz. Zaten taktik açıdan da tamamen farklı bir kimliğe büründük artık çift forvetli sisteme geçerek. Tabi bunu oturtmak zaman alacak kaldı ki hazırlık maçlarında kanat forvet şeklinde oynattı Almeida'nın yanında oynayanları. Bakalım nasıl bir diziliş olacak ama ben bu sefer İBB'nin bize zorluk çıkarabileceğini sanmıyorum.
Niyeyse böyle bir umut kapladı içimi bu maçı alacağımıza dair. Hatta güzel oynayacağımıza dair.
FM Gazetesi
Olcay ve Fernandes iyi oynarsa kazanırız.
Sadece onlar iyi oynamasın. 1-2 oyuncuyla maç kazanmayı hiç sevmiyorum. Sezon boyunca iki adama bağlı kalıyoruz sonra. Takım olarak iyi oynamamız lazım başarı için.
FM Gazetesi
ee hani bu stat bakimdaydi oynanmicakti![]()
Cenk hılbert toraman sıvok uguerr boral mustafa velı hasan turk olcay fernandes almeıda
Hasan Türk'ün direk oynaması çok garibime gitti. Umarım iyi oynar da kazanırız.
FM Gazetesi
Hasan Türk kim ya ? Altyapıdan mı ?
Yetenekli bir genç altyapıdan. Ama ilk maçtan oynatılması tuhaf olmuş. Umarım iyi oynar da medya kurbanı olmaz.
FM Gazetesi
Hasan Türk yetenekli bir oyuncu.Ben şaşırmadım ilk 11 çıkmasına.Kadro fena değil de,Toraman yerine Escude,Veli yerine de Oğuzhan olsaydı daha iyi olurdu bence.Oğuzhan maçın ilerleyen dakikalarında şans bulacaktır mutlaka.Eğer oyun sıkışmışsa,açılmasında katkısı olabilir.
So what?
Saike
yedeklerde muhammed varmi acaba artik onuda izleme zamani geldi bence.
Su veli de ne var arkadas her hoca banko oynatiyor ! Onun yerine necip ugurun yerine de ismail olsa tam super olacak. Hasan Turkun oynamasina ise cok sevindim. Hazirlik maclarinda ne kqdar saglam bir kumasa sahip oldugunu gosterdi bence.
belediyede doka sakat mi yoksa satildi mi ?
Necip girdi - veli cikiyor
Cenk çok iyi bir çıkarış yaptı.
ilk yari 0-0 bitti , batuhan ve oguzhan girmeli..
Fernandes'i rahatlatıcak orta sahada adam yok. Geçen sene Ernst vardı ama Hasan'a da Necip'e de çok güvenip pas atamıyor. İlerideyse Almeida'ya gerideyse Sivok'a dönüyor.
Bir de kaç yıldır söylüyorum tekrar edicem yine bu Toraman'ı sevemedim bir türlü. Sürekli hata yapıyor kaptan diye bu adam oynamak zorunda mı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Olimpiyat bakımdaydı hani?
Tom çok net gol kacirdi