Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
3. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

3 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Karabükspor kazanır

0 0%
1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Karabükspor | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Kasımpaşa - Karabükspor | STSL 2. Hafta

24.08.2012 21:00
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşa 3-0 alır diyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı bence Karabük alır, Kasımpaşa'yı hızlı forvetleriyle geçerler. Shelton ve Lua Lua etkili olacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşa'nın forvetleride taş arabası değil. Djalma ve Uche oldukça hızlı adamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Kasımpaşa'nın forvetleride taş arabası değil. Djalma ve Uche oldukça hızlı adamlar.
    Uche G.Saray maçında çok kötüydü, onun yerine başka bir forvet oyuncusu olsaydı belki de Kasımpaşa kazanabilirdi. Hatta 1-1 'den sonra G.Saray'In golü gelene kadar 2-3 tane net posizyonu cömertce harcadı Uche.

Şu an için kendini takımdan çok üstte görüyor ve takıma uyum sağlayamamış, tekil takılıyor. Eğer takıma uyarsa çok başarılı olur ancak yok bu şekilde devam ederse devre arası buradan ayrılır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Uche G.Saray maçında çok kötüydü, onun yerine başka bir forvet oyuncusu olsaydı belki de Kasımpaşa kazanabilirdi. Hatta 1-1 'den sonra G.Saray'In golü gelene kadar 2-3 tane net posizyonu cömertce harcadı Uche.

Şu an için kendini takımdan çok üstte görüyor ve takıma uyum sağlayamamış, tekil takılıyor. Eğer takıma uyarsa çok başarılı olur ancak yok bu şekilde devam ederse devre arası buradan ayrılır.
    Bunda Dany'in de etkisi var bence.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakan Özmert uzaktan güzel gol attı.Skibbe de benim adamı (Shelton) kenara aldı , Lualua girdi yerine.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kasimpasa hakan ozmertin uzaktan vurusuyla buldugu gol sonrasi 1-0 one gecti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hakan ozmert mukemmel bir gol atti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Savunmada büyük hata , hatayı affetmeyen Cernat.1-1 oldu durum.İlk yarı sonucu.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kalu Uche kaleci olsa şut gelse onu bile göğüsüyle tutar. Adama ne uzun toplar attılar hepsini de göğüsüyle kontrol edebildi, çok iyi oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Paşa'nın golü muhteşemdi.Hakan'ın oradan vurucağını anlayıp içimden ulan oradanda vurulur mu diyecekken güzel cevap verdi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Paşa'nın 2.golüde çok klastı.2-1 aldılar maçı.Zevksiz maçtı.Beklediğim gibi geçmedi.
    Lualua'nın harcadığı bir pozisyon oldu 2.golden önce.İyi pas atsa Karabük alıcaktı maçı.Futbol böyle işte.Devamında attı Paşa ve maçı aldı.

2-1 kazandı Kasımpaşa. Djalma'yı yine pek beğendim, Karabük'te Lua Lua ise hayal kırıklığı. Sahada var mı yok mu belli değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Kardemir Karabükspor ateşle oynamaya devam ediyor. Michael Skibbe'nin anlamsız oyuncu değişiklikleri göze çarpıyor. Haftaya Beşiktaş maçında işleri çok zor. Onun dışında Kasımpaşa lige en hazır takımlardan biri olarak görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kasımpaşada ernsti (saçsız kral) çok beyendim Djalma da biraz daha son paslarda etkkili olsa yardırır kalu uche de faydalı olmaya çalıştı
    mehmet yıldız gene tosun gibiydi adamı kaç kişi tutaya çalışıyor ama fizik de bi yere kadar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Karabuk bulent korkmazi cok aricak iyide oldu onlara. tebrikler kasimpasa.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bülent Hoca'yı gönderdi yönetim şimdi değilde 3-5 hafta sonra adamın peşinden koşacaklar.Ah
    Bülent Hoca nerlerdesin be...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bülent hoca takımı dipteyken almıştı çokta başarılı oldu yönetim nasıl gönderdi onu anlamadım Skibbe başarılı olsa zaten hemen kaçıyor Almanya'ya...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lualua'ya ne olmuş böyle bildiğin dana gibi koşamıyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kasımpaşa bu sene güzel bir kadro kurdu.Adlarını duyurmak istiyorlar ama takımda herkes yeni olunca bir uyum sorunu yaşanabilir metin hoca malum Fatih hocaya göre motivasyon anlamında daha tecrübesiz olduğundan.Kasımpaşa duvara toslayabilir

Mesaj Yetkileri