Kasımpaşa kazanır
Berabere biter
Karabükspor kazanır
Kasımpaşa 3-0 alır diyorum.
FM Gazetesi
Maçı bence Karabük alır, Kasımpaşa'yı hızlı forvetleriyle geçerler. Shelton ve Lua Lua etkili olacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kasımpaşa'nın forvetleride taş arabası değil. Djalma ve Uche oldukça hızlı adamlar.
Uche G.Saray maçında çok kötüydü, onun yerine başka bir forvet oyuncusu olsaydı belki de Kasımpaşa kazanabilirdi. Hatta 1-1 'den sonra G.Saray'In golü gelene kadar 2-3 tane net posizyonu cömertce harcadı Uche.
Şu an için kendini takımdan çok üstte görüyor ve takıma uyum sağlayamamış, tekil takılıyor. Eğer takıma uyarsa çok başarılı olur ancak yok bu şekilde devam ederse devre arası buradan ayrılır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakan Özmert uzaktan güzel gol attı.Skibbe de benim adamı (Shelton) kenara aldı , Lualua girdi yerine.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
kasimpasa hakan ozmertin uzaktan vurusuyla buldugu gol sonrasi 1-0 one gecti.
hakan ozmert mukemmel bir gol atti.
Savunmada büyük hata , hatayı affetmeyen Cernat.1-1 oldu durum.İlk yarı sonucu.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Kalu Uche kaleci olsa şut gelse onu bile göğüsüyle tutar. Adama ne uzun toplar attılar hepsini de göğüsüyle kontrol edebildi, çok iyi oyuncu.
Paşa'nın golü muhteşemdi.Hakan'ın oradan vurucağını anlayıp içimden ulan oradanda vurulur mu diyecekken güzel cevap verdi bana.
Paşa'nın 2.golüde çok klastı.2-1 aldılar maçı.Zevksiz maçtı.Beklediğim gibi geçmedi.
Lualua'nın harcadığı bir pozisyon oldu 2.golden önce.İyi pas atsa Karabük alıcaktı maçı.Futbol böyle işte.Devamında attı Paşa ve maçı aldı.
2-1 kazandı Kasımpaşa. Djalma'yı yine pek beğendim, Karabük'te Lua Lua ise hayal kırıklığı. Sahada var mı yok mu belli değildi.
Kardemir Karabükspor ateşle oynamaya devam ediyor. Michael Skibbe'nin anlamsız oyuncu değişiklikleri göze çarpıyor. Haftaya Beşiktaş maçında işleri çok zor. Onun dışında Kasımpaşa lige en hazır takımlardan biri olarak görünüyor.
kasımpaşada ernsti (saçsız kral) çok beyendim Djalma da biraz daha son paslarda etkkili olsa yardırır kalu uche de faydalı olmaya çalıştı
mehmet yıldız gene tosun gibiydi adamı kaç kişi tutaya çalışıyor ama fizik de bi yere kadar![]()
Karabuk bulent korkmazi cok aricak iyide oldu onlara. tebrikler kasimpasa.
Bülent Hoca'yı gönderdi yönetim şimdi değilde 3-5 hafta sonra adamın peşinden koşacaklar.Ah
Bülent Hoca nerlerdesin be...
Bülent hoca takımı dipteyken almıştı çokta başarılı oldu yönetim nasıl gönderdi onu anlamadım Skibbe başarılı olsa zaten hemen kaçıyor Almanya'ya...
Lualua'ya ne olmuş böyle bildiğin dana gibi koşamıyor![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
kasımpaşa bu sene güzel bir kadro kurdu.Adlarını duyurmak istiyorlar ama takımda herkes yeni olunca bir uyum sorunu yaşanabilir metin hoca malum Fatih hocaya göre motivasyon anlamında daha tecrübesiz olduğundan.Kasımpaşa duvara toslayabilir