Avrupa sonrasilige konsantre olalim. Varimizi yogumuzu lige verdigimizde birseyler yapabiliriz, Galibiyetleri seri seri almaya basliyalim
antep 2 haftadir sanssiz sonuçlar aliyor oynadigi guzel futbolla 3 puani bir turlu alamadilar , bu hafta antepten 3 puan bekliyorum 1-0 yada 2-0 kazanirlar.
Hayret Senol hoca Janko'yu kadroya almis![]()
Colman yok
Adrian yok
Vittek yok
Olcan yok
Biz ne Videotonlar gorduk, Anorthosis macinda Trabzondaydim![]()
Janko kesinlikle ilk 11'de başlamalı.
Canım FEDA olsun sana !
Gaziantepspor'u banko yazacağım iddaa'da arkadaşlar oranı çok yüksek diye. Umarım yanılmam,bizim maçta çok iyilerdi kazanmaları gerekir. Fakat aklıma geçen sene antep'deki trabzonspor maçı geliyor,Halil son dakikada orta sahadan alıp tek başına gidip gol yapmıştı ve trabzonspor kötü oynayıp 1-0 kazanmıştı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Takımdaki herkes bu maçı kazanıp taraftara kendisini affettirmek isteyecektir ve bence başarılı olamayacaklar. 2-1 yeniliriz diye düşünüyorum.
Trabzonspor'un çok önemli eksikleri ve moral bozukluğu var. Diğer tarafta ise, G.Antep zor bir deplasman her zaman için. Trabzon'un bu maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum.
Ilk yari 0-0
Forvetsiz oynuyoruz sanki, bizim takimin en iyisi Bamba.
Ibricic penalti atti 1-0
Panenka penaltısı atmış herhalde ?
Antep reduced to 10 men
Henri dokunsa gol olacakti
Janko girdi oyuna
Yok illa kendimizi yere atmamiz lazimki penalti calinsin![]()
Sabahtan beri uzun top uzun top canim darlandi. Hepte dikine, bi kerede caprazdan dene sunu yaw
o nasıl kaçar yaviki tane tartışmalı pozisyon var tekrarını izleyemedim penaltı çıkabilirdi bu arada henrique ye geçmiş olsun
Kanattan yapsalar daha etkili olurdu.Bu maçtan geçti artık.İlerki maçlarda Janko'ya kanattan iyi servisler gelirse güzel goller atar bu adam.
Janko'nun kafasından belli kalitesi ayak içi gibi vurdu, Bamba'yı da sevdim oyuna renk katıyor. Penaltı pozisyonlarında ise müdaheleler var penaltı verilse daha doğru olurdu sanki.
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-57
Antebin penalti pozisyonu, bizimkilerde eklenir heralde Ligtv tarafindan onlarida bir daha izlemekte fayda var.
Gaziantepin puan alcagini adim gibi biliyordum olede oldu tebrikler antep
Sapara ve Yasini izlerken ekrani yumruklar atasim geldi, nasil dayaniyor hocalar boyle adamlara.
Ucuz bi penaltı olmuş bence...
http://www.ligtv.com.tr/haber/son-sans-boyle-kacti
Saparanin tek olumlu frikiki, resmen havada asili birakti ama su topa dokunan olmadi.
İbricic güzel atmış panenka penaltısını rezil olanlarda var ama İbricic akıllı iş yapmış hızlanmış yavaş gitse kaleci anlardı zaten şahsen bende sağa sola atıcak sandım![]()
Bu mactan once 1461 Trabzonun macina baktim Konyatorkuya karsi, onlar bile elendigimiz Videotonu elerdiler. Cunki inaniyorlar ve hirslilar bizim takimda eksik olan seyler bunlar. Bi yeni gelen adamin hirsiyla o galibiyet gelmez takimin eski futbolcularida ayni heyecani ve hirsi gostermesi lazim.