1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Takım Lazım!:(

Unhappy Takım Lazım!:(

Beyler herkese slmlar.Ya çok sıkıldım böle Chelsea,Crystal Palace,Antalyaspor,Palermo gibi takımlarda oynamaktan size danışayım dedim.

Böle güzel kadrosu olup 2.ligde fln olan bi takım veya iyi kadrosu olup kötü bi ligde bulunan bir takım söyleyebilirmisiniz?

Nesil
    2005
    Yer
    34

orduspor iyidir

torino
    denhag
    hansa rostock

uefa'ya giden güçlü bi ekipte olabilir.

tavsiyelerinizi bekliyorum

sana önerebileceğim romadır gerçekten en zor liglerden biri olan italya liginde mütevazi kadrosuyla iyi bir ekip bence roma ilk seneyi atlatırsan işler kolay...

bide bi sorum olcaktı madem palermo ile oynamışsın italya liginde mesela palermo ile lig bitirince tv geliri olarak 40m veriyo mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

eskişehiri al

Quote Originally Posted by CeM_85
    sana önerebileceğim romadır gerçekten en zor liglerden biri olan italya liginde mütevazi kadrosuyla iyi bir ekip bence roma ilk seneyi atlatırsan işler kolay...

bide bi sorum olcaktı madem palermo ile oynamışsın italya liginde mesela palermo ile lig bitirince tv geliri olarak 40m veriyo mu?
    yok artık! hayır vermişse bile benim haberim yok transfer bütçesinde öyle ekstradan bir artış olmamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Hamburg SV(Almanya), Steaua Bucuresti(Romanya), Sporting CP(Portekiz), Niort(Fransa 3. Ligi), Udinese(İtalya)

Yukarıdaki takımlar yönetirken en fazla haz aldığım takımlar. Seç-beğen-al. Sonra da benimle irtibata geçip fikir alış-verişinde bulunabilirsin.

Nesil
    2003

ABD'de MLS'i denemeni tavsiye ederim. Kurallari buyuk miktarda farkli oldugu icin yepyeni bir oyunmus gibi gelebiliyor.

MLS kurallari konusunda daha fazla bilgi istersen bu konuda ABD arastirmacisinin hazirladigi ingilizce bir dokuman var. Istersen bana mesaj at nasil temin edebilecegini soylerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Shaktar'la oyna.

80 MN ---> Bütçe
    35 MN ----> Transfer Bütçesi(ek kaynakla baya çoğaltabiliyorsun )

Üstelik transfer yapmanada gerek kalmaz. oyuncular zaten iyi. 12 yabancı oynatma hakkında var(Ukrayna Ligi)
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence sariyerle oyna 2b de kendisi ben şu anda onunla oynuyorum süperlige çıktım baya bi zevk alıyorum...

rooooomaaa

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence en cok wigan sario

Lecce ve Newcastle United...kadrolarında iyi topcular var yönetimde fazla stres yaptırmıyor ve geleceği acık 2 takım derim.

Nesil
    2006
    Yer
    güneşin bir ışıltısının o

eskişehir 4 sezonda süper lig şampiyonu yaparsın (ben yaptım ordan biliyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

everton ı dene

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes bence orduspor ol hezzo nerelisin selman kardes niort nasıl bir takım dikkatimi cekti bana biraz anlatırmısın

arkdaş italya da fiorentina,ispanya dan sevilla ya da betis,almanya schalke bide shaktar manyak takım bunları tavsiye ederim...

teşekkürler beyler Roma'ya geçtim oldukça eğlenceliymiş.Tavsiyeleriniz için teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

roma çok zevkli oluyo bi de atletico madrid.

Mesaj Yetkileri