daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bursaspor'dan hiç ümidim yok aslında.Trabzonspor kazanır veya 1 puan alır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Savunma zaafları olan bir takımız ve önceki yıllara göre çok daha ofansif bir kadro ve oyun anlayışıyla sahada oynuyoruz. Trabzonspor'la oynadığımız karşılaşmalarda pek şansımız tutmuyor, ayrıca rakibin kontratağa yatkın hücum hattını da düşününce galip gelme şansımızı çok düşük görüyorum. Tek avantajımız Trabzonspor'un üretkenliğinin bu sezon çok düşük oluşu. İlk beklentim beraberlik, sonra tek farklı Trabzonspor galibiyeti.
Karambole bir gol bulup aliriz gibime geliyor. Sapara ve Alanzinho'nun sakatliklari vardi bilmiyorum maca yetisirlermi.
Oyun olarak Bursaspor bizden çok daha iyi olur, fakat onlara karşı gerçekten inkar edilemeyecek bir şans faktörümüz var. Çok çok kötü oynadığımız maçları bile kazanıyoruz. Bu maçta da o şans devreye girerse kazanabiliriz.
Ertuğrul hoca maçı tribünden izleyecek, bunun bir etkisi olacağına inanıyorum.
Trabzon deplasmanlarda oynadığı oyunu evinde oynayamıyor. Evinde en çok puan bırakan ekiplerdendir Trabzon, Bursa ne kadar düşüşte de olsa bu maçta 1-0 gibi bir skor ile kazanacağını düşünüyorum.
İddia açısından banko alt olarak gördüğüm maçlardan biri. İki takımda puanları paylaşır diye tahmin bekliyorum. Kazanan bir takım olursa oda ev sahibi ekip olur.
1-1 berabere biteceğini düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
O kadar kötü futbol oynuyoruz ki bu sene gol atıp da maç kazanacağımızı düşünmüyorum pek...Halil yine 11 çıkarsa en iyi beraberlik alırız bu maçtan biz.beraberlik diyorum ben netice olarak Bursayı pek bilmiyorum aslında
Zemin uzun zamandir bu kadar iyi durumda degildi.
Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Bamba, Mustafa Yumlu, Emerson, Zokora, Sapara, Olcan Adın, Yasin, Halil Altıntop, Marc Janko
Scott Carson, Basser, Ömer Erdoğan, İbrahim, Hakan, Belluschi, N'Diaye, Murat Yıldırım, Vederson, Batalla, Sebastian Pinto
Çok sıkıcı basit bir maç, golsüz bitebilir.
Pablo Batalla attı 1-0...
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Trabzonspor'un golü gitti galiba..
Maç sonucu 0-1
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bursaspor lig tarihinde Trabzonspor'u deplasmanda ilk kez yendi
Skoru koruma içgüdüsüyle çok fazla yaslandık geriye, e alan bırakırsan rakibine o da yüklenir. Çok sıkıntılı geçti son bölüm, son pozisyonda dedim yine yaptık yapacağımızı... Musa kafayı sokmasa şimdi kaçan 2 puana üzülüyor olurduk. Tebrikler Bursa'm.
Trabzonspor-Bursaspor maçında, protokol tribününde rahatsızlanan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ambulansla hastaneye götürülüyor..
Yasinin attigi pozisyon tartisilir ama bugun Trabzon 1 puan dahi alacak top oynamadi, macin hakki Bursasporundu. Tebrikler
İlker Meral çok kötü bir hakem, Trabzonspor puanı haketmemiş olsa bile atılan gol nizami. Hakem orada neyin kafasını yaşadı anlamadım doğrusu. Janko neden oynamıyor deniyordu, Şenol Güneş haklıymış sanki. Oyuna sonradan giren Emre Güral iyi oyuncu, üzerinde durmalı Trabzonspor bence.
Bursaspor daha iyiydi maçın genelinde, Batalla'nın golü de çok güzeldi.
Böyle maça İlker Meral'i nasıl vermişler diyordum ki maçın sonunda beni yine yanıltmadı sağolsun![]()
Janko fos çıkacak gibi, bu maç beğenmedim kendisini. Emre Güral konusunda ise Burak arkadaşıma katılıyorum. Son dakika da gelen gol ise nizamiydi, iptal edilmesine anlam veremedim. Başkan İbrahim Yazıcı'ya da acil şifalar dilerim.
Canım FEDA olsun sana !
Janko o kadar kötü değildi bence.Takım olarak berbattı Trabzon.Buna rağmen kendisine bi kaç pozisyon yarattı ama Carson'u geçemedi.Trabzon iyi oynamaya başlarsa, Janko'da kendini bulacaktır.
Bamba alınacağı zaman hiç hoşnut olmamıştım ama.Adama maşallah hem savunmada hemde hücumda.
Özete baktımda pek birşey yoktu yorumlardan da anlaşıldığı üzere genelde kötü oynamışız.Her ne kadar maçı haketmeyecek olsakta o verilmeyen golü görünce sinirim tepeme çıktı o mesafeden nasılda yanlış karar verir hakem anlamadım.
Bursa'ya lig tarihinde içerde kaybetmeme istatistikğide böylece ortadan kalktı.
Şenol hoca yüzünden kaybettiğimiz bir maç daha...gerçi hakem nizami golümüzü vermedi lakin olsun topla oynayan biz olmamıza rağmen pozisyon bulmakta sıkıntı çektik,bursa da top oynamadı,maçtan evvel beraberlik demiştim hakem faciası olmasa berabere bitmişti iki takım da kötü top oynadı.Şenol hoca öz evladı gibi sevdiği halilden bir vazgeçip de emreyi oynatırsa ya da soneri çok memnun olacağız! janko da adam 10 maçtır yedek oturuyor bırakın da birazcık form tutma süresi olsun,ayrıca bugün ilk yarı top atmadılar adama 2.yarı isteiği topları attılar bir çoğunu indirdi takıma kazandırdı.ömer gibi hava toplarına hakim bir adam savundu onu türkiyede fazla adam yok böyle savunacak ona göre de değerlendirmek lazım.
Maçın sonlarında Emre'nin birkaç hareketi ve şutunu gördüm sonradan mı girdi o?Bu çocukta ışık var gibi daha fazla şansı hakediyor bence.As olan adamlar pek birşey yapmıyor oynatsaya sürekli şu çocuuğu belki onuda kazanrız.Bu yıl bizimde oyun olarak kaybımız amagenç oyuncuları kazandığımız yıl olur Zeki,Soner,Emre kendilerini geliştiri ilerleyen süreçte daha verimli olur.
Karar nizami deseniz bile bana kalırsa tekmeye kafa olayı ve o tekmenin kafaya teması ile birlikte hakemin düdüğü, şuttan önce çalıyor. Şut atıldıktan sonra çalsa çok büyük karmaşa çıkar ama zaten Trabzonspor'lu oyuncular da çok fazla üstelemediler. Onlar da farkındalardı.
Bu maçta da Pinto'nun düşüşü gözlendi. Yine de bir Janko değil(Janko son pozisyonda neler yaptı öyle)
Sentugo.
Emre Guralin stili Ibraya benziyor. Iki ayaginida cok iyi kullaniyor, yabancilara verecegimiz sansi bu cocuga vermeliyiz.