1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Genç Oyuncu Transferi Çok Zor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Genç Oyuncu Transferi Çok Zor

Bu gün bir çok genç oyuncuya teklif yaptım ama klüpleri ya kabul etmiyor ya da çok yüksek fiyat istiyorlar. Örneğin Carlos Fierro için 20 milyon TL istediler. Buna benzer, fiyatları 0-200 bin TL arası değişen bir çok oyuncuda aynı sıkıntıyı yaşadım. Galatasaray ile oynuyorum. Galiba bunu daha çok sezon oynamamız için yapmışlar.

Ayrıca oyuncu maaşlarında da bir gelişme yok, çok yüksek maaşlar ödemek zorundayız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet, tam sürümde belli bir oranda düzeltilmiş olacak bu sorun. Ancak yine de genç oyuncular eski oyunlara göre daha pahalı olacak.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

katılıyorum senelik 200.000€ alan adam benden 1.800.000 € yıllık istiyor zar zor 1.700.000'e ikna ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Maaşa gelene kadar klübü ikna edemiyorsunuz ki uygun bir fiyata.

aynen iş ki maaşa kalsın ama takımını ikna edene kadar göbeğimiz çatlıyor.

evet genç oyuncuların çok abartılı bonservis bedelleri oluyor.. sadece wonderkidler değil, hafif parlak olsun genç oyuncu, dünyanın parasını istiyorlar.. Bence bu düzeltilmeli. Wonderkidler de bir yere kadar, en az 20-25M'yi gözden çıkartmak gerekiyor bir wonderkid transferi için.

Bu kontratlarda yüksek fiyat istenmesi konusunda bir gelişme olucak mı, oyuncular hala çok yüksek maaşlar istiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aldığımız oyuncular kaliteliyse bonservise mesela 5 m TL ödediysek oyuncu takıma katıldığında değeri 10 m TL'ye çıkıyor. Bu durum birkaç sene önce vardı, geri geldiğine çok sevindim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

200.000 Euroluk adama 20 Miliyon Euro istediler , betayı oynamayı bıraktım. tam sürümü bekliyorum.(Carlos Fierro) mutlak düzelmesi gerek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Büyümüş oyuncularda piyasa düşüyor galiba.
    İlk sezon sonu Ronaldo'yu 50 mil euroya aldım çünkü. Geçen oyunda 100 e vermiyorlardı.
    Ceantrao'yu İnter 14 e aldı, Hummels 20 ye gitti. Bale de geçen serilere göre daha ucuz alınabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aynı şekilde Carlos Tevez'i 60'a alabiliyorsunuz. Geçen sene 130 falan istiyorlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Sadece gençlerde olmuyor ki arkdaş yetenekli olan bütün topçular için deli paralar istiyorlar. Deli oldum. Hadi eyvallah diyip kıyıyorum paraya bu sefer aç gözlü temsilci ve oyuncunun istediği astronomik bağlılık ücretleri çıkıyor karşıma. Buna ne can nede klüp finansı dayanır arkadaş.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

20 milyon vs gibi fiyatlar güncellemeyle düşmüş olması lazım, ben Fierro için 6M bonservis verdim.

Ki bence bu biraz normal. Eskisi gibi düşük bütçeli vs takım al, ne kadar wonderkid varsa takıma topla dönemi de pek gerçekçi değildi, "oyunluğu" arttıran bir durumdu. Bu zamanda kendini gösteren, geleceğinin bir şekilde parlak olduğuna sözbirliği edilmiş genç futbolcuyu kim ucuza alabiliyor? Oyun ilk çıktığında gelen fiyatlar hatalıydı ama belli PA değerine sahip kişiliği de gelişime müsait gençler sudan ucuz olmamalı.

Ki hala ucuz ve iyi transferler yapılabiliniyor. Bu sene iskandinavların senesi gibi geldi bana. İyi çocuklar var.

Bu nedir yahu! 32 Milyon Euro Serdar Aziz için !?

İlk sene sonunda 9 milyona almıştım Serdar'ı Fenerbahçe'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kolay transfer olmaması güzel ama Fierro, Serdar Aziz için 20-30 m TL istemeleri anormal. Bunun ayarını bi türlü tutturamadılar.

Nesil
    2007

Serdar'ı 7.5'a da aldığım oldu ama son kariyerimde 30 MN Euro istiyorlar

Onur içinde durum farklı değil. Bir kariyerimde 6 MN almışken diğer kariyerimde 25 MN istediler, Onur mutsuz olunca 11'e kapatabildim transferi.

Genç oyuncuları kulüpleri bırakmak istemiyor. Haliyle almak zorlaşıyor. Eskiden çok kolaydı gerçekten bu yıl ki oyunda daha genç alamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Albin Ekdal'ı 7.5 m TL
    Hinostroza'yı da 7.75 m TL'ye aldım.

Bir tek Adryan'ın 2.5 m TL'ye uygun bir fiyata aldım.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Bu nedir yahu! 32 Milyon Euro Serdar Aziz için !?

Serdar Aziz Ben 9.5m€ aldim

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Serdar Aziz Ben 9.5m€ aldim
    Hangi sezon?

Sağ üstte yıl 2012 olarak gösteriliyor.

Mesaj Yetkileri