Beyler bunu nasıl düzeltebiliriz ? Sadece golü atanlara bakmak istiyorum ama maç raporu çıkıyor karşıma.
Beyler bunu nasıl düzeltebiliriz ? Sadece golü atanlara bakmak istiyorum ama maç raporu çıkıyor karşıma.
Sağ üstte Bölünmüş kısmına tıkla.Yani Tümü değil de Bölünmüş'ü seçiceksin.
![]()
Tümü veya bölünmüş tercihini yapmadan oyun raporu yüklüyor zaten?
Aynı sorunu bende yaşıyorum. İstatistiklere bakamıyorum Sadece önemli anlar ve golleri izliyorum.
Bende aynı sorunu yaşadığımı az önce fark ettim. Oyunda düzeltimesi gereken çok şey var gibi.
Çok sinir bozucu bişey bu.
Bu olayi SI su an degisdirmeye calisiyor. Gelecek haftalarda bu olay kalkmis olur arkadaslar.
Aynı dertten müzdarip olduğum arkadaşlara önerim şu : Diyelim sizin yönetmediğiniz bir takımın maçı oynanıyor Örn:Barcelona 0-0 Real Madrid tıklıyoruz skora,analiz etmeye başlıyor.Eskiden hemen golü kim atmış,kim iyi oynamış diye bir kere de bakıyorduk.
Bunun çözümü skorun üstüne gelip sağ tıklıyoruz,Maç istatistikleri ve Oyuncu Dereceleri çıkıyor karşımıza herhangi birine tıklayarak analiz etmeden istediğimize ulaşıyoruz![]()
Endo bana lazımsın dostum![]()
Beta'da bildirilen ve düzeltilmeye çalışıldığı SI yöneticileri tarafından söylenen bir durum bu; bekliyoruz..