1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Maç Skoruna Tıklandığında Maç Raporuna Yöndendirilmesi

Default Maç Skoruna Tıklandığında Maç Raporuna Yöndendirilmesi

Beyler bunu nasıl düzeltebiliriz ? Sadece golü atanlara bakmak istiyorum ama maç raporu çıkıyor karşıma.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sağ üstte Bölünmüş kısmına tıkla. Yani Tümü değil de Bölünmüş'ü seçiceksin.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Tümü veya bölünmüş tercihini yapmadan oyun raporu yüklüyor zaten?

Aynı sorunu bende yaşıyorum. İstatistiklere bakamıyorum Sadece önemli anlar ve golleri izliyorum.

Nesil
    2006

Bende aynı sorunu yaşadığımı az önce fark ettim. Oyunda düzeltimesi gereken çok şey var gibi.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by enesx86 View Post
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. İstatistiklere bakamıyorum Sadece önemli anlar ve golleri izliyorum.
    istatistiklere bakılabiliyor , maçı tam ekran seyredip maçtan çıktıktan sonra geri dönüp istatistiklere bakmak istiyorsan sağ altta tam ekran seçeneğinden çık sonra ortaya çıkıyor zaten veriler genel bakış vs...

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Çok sinir bozucu bişey bu.

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    istatistiklere bakılabiliyor , maçı tam ekran seyredip maçtan çıktıktan sonra geri dönüp istatistiklere bakmak istiyorsan sağ altta tam ekran seçeneğinden çık sonra ortaya çıkıyor zaten veriler genel bakış vs...
    Onu biliyorum da her girişte maçı tekrar yüklemesi gerekiyor. O da zaman alıyor. Eskisi gibi olsa daha iyiydi. Özet izlemek istersem istediğim zaman yüklesin. Böylesi daha iyi bence.

Bu olayi SI su an degisdirmeye calisiyor. Gelecek haftalarda bu olay kalkmis olur arkadaslar.

Aynı dertten müzdarip olduğum arkadaşlara önerim şu : Diyelim sizin yönetmediğiniz bir takımın maçı oynanıyor Örn:Barcelona 0-0 Real Madrid tıklıyoruz skora,analiz etmeye başlıyor.Eskiden hemen golü kim atmış,kim iyi oynamış diye bir kere de bakıyorduk.

Bunun çözümü skorun üstüne gelip sağ tıklıyoruz,Maç istatistikleri ve Oyuncu Dereceleri çıkıyor karşımıza herhangi birine tıklayarak analiz etmeden istediğimize ulaşıyoruz

Endo bana lazımsın dostum

Beta'da bildirilen ve düzeltilmeye çalışıldığı SI yöneticileri tarafından söylenen bir durum bu; bekliyoruz..

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by tntkezman View Post
    Aynı dertten müzdarip olduğum arkadaşlara önerim şu : Diyelim sizin yönetmediğiniz bir takımın maçı oynanıyor Örn:Barcelona 0-0 Real Madrid tıklıyoruz skora,analiz etmeye başlıyor.Eskiden hemen golü kim atmış,kim iyi oynamış diye bir kere de bakıyorduk.

Bunun çözümü skorun üstüne gelip sağ tıklıyoruz,Maç istatistikleri ve Oyuncu Dereceleri çıkıyor karşımıza herhangi birine tıklayarak analiz etmeden istediğimize ulaşıyoruz
    bizim yönetmediğimiz maçlarda mı yoksa detayı az seçtiğimiz maçlarda mı bilmiyorum ama o dediğin geçerli, yönettiğimiz maçlarda maalesef her türlü görmek zorundayız ve çok sinir bozucu.İnşallah düzeltirler.

Mesaj Yetkileri