Gençlerbirliği kazanır
Berabere biter
Sivasspor kazanır
Karşılaşma 1-1 sona ermiş, goller 19. dakika Suarez(Sivasspor) ve 7. dakikada Hurşut'tan (G.Birliği - penaltı) gelmiş.
Suarez kim? Pedriel mi?
Sivas'ın golünden önce Mehmet Nas elle oynuyor devamında Hurşut'a çalınmayan bir penaltı ve en son top Pedriel'e atılırken ofsayt var ama nasıl oluyorsa bunlar üst üste es geçiliyor.
Last edited by Nedvedmania : 18.Kasım.2012 at 14:14 Reason: Kural 10-8
Gençlerbirliği'nin son 2 Ankara karşılaşmalarını izleme fırsatı buldum.İki maçı da hakem katletmişti gerçekten de.Hakemin isteyerek böyle bir maç yönettiğini düşünmüyorum ancak gerçekten felaketti dünkü karşılaşmada.
Bu arada Hurşut'u taraftar ne çok seviyor.İzlediğim 2 maçta da sahada Gençlerbirliği adına en kötülerinden biriydi.
Ankara'nın Messi'si der Gençlerbirliği taraftarı Hurşut'a.Şu an ligimizdeki en değişik futbolculardan biridir kendine has bir stili vardır,maç içinde yaptığı hareketleri yapabilecek oyuncu sayısı çok azdır hatta bir topuk hareketi vardır izlediğim en güzel hareketlerden biridir.Ama bu yeteneklerine rağmen topsuz alanda hiç olmaması,takım oyunundan uzak olması büyük bir futbolcu olmasını engellemiştir.Bu sene yine iyi geriye gelip pres filan yapıyor topla daha az oynuyor geçen seneler daha beterdiYine de kendisi Ankara'nın Messi'sidir ona laf yok
![]()
Bu HUrsut'un futbol kariyeri de bir acayip bir yerde okumuştum. Jimmy Durmaz Hursut ikilisi heyecan veren psikopat bir ikili sankiAralarına bir de deniz naki lazım
![]()