1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Oyuncularda dil sorunu

Default Oyuncularda dil sorunu

Arkadaşlar aldığım yabancı oyuncular takımda dil sorunu çekiyor bazen maçlarda saçmalıyor. Oyun içinde aradım aynı dilde konuştuğu oyunculardan destek alması için ama bulamadım. Nereden ayarlayabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Konu, Genel Tartışmalar bölümüne taşınmıştır; zira içeriğinin teknik sorunlarla bir alakası yoktur.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Her şeyi anlıyorum da, 3 yıldır takımda olan YOBO'nun hala dil sorunu çekiyor olmasını anlayamıyorum.

3 yıldır dil problemi çekiyorsa yoboda bi sroun var bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Her şeyi anlıyorum da, 3 yıldır takımda olan YOBO'nun hala dil sorunu çekiyor olmasını anlayamıyorum.
    Gerçekte de saha içinde baktığınızda hiç Yobo'nun takım arkadaşlarıyla konuştuğunu, iletişime geçmek için çabaladığını görüyor musunuz? Hayır.

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Gerçekte de saha içinde baktığınızda hiç Yobo'nun takım arkadaşlarıyla konuştuğunu, iletişime geçmek için çabaladığını görüyor musunuz? Hayır.
    Buda Türk takımlarının sorunu hatası. Yabancı oyuncalara dil kursu vermesi lazım. Örneğin ispanyada bir takıma giden yabancı bir futbolcuya kulüp dil kursu veriyor. Ama işte bizde bu yok. Sorun bu değil zaten bu konuları boşverin Dil sıkıntısı çeken takımımda 2-3 oyuncu var bazen çok saçma hareketlerde bulunuyorlar ardından yardımcım uyarıyor direk. Nereden yapıcaz ????

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuncuların öğrenemeyeceği diller var bunları ne kadar uğraşsanız da öğrenemezler (gizli özellik) ama eğer öyle bir durum yoksa oyuncunun uyum sağlama özelliğine göre kısa veya uzun bir sürede dili elbet öğrenecektir. Öğrenene kadar özellikle defansta oynuyorsa sıkıntı çıkarabilir doğrudur.

Williens i (sol bek) Galatasaray'a aldım. Basın toplantısında tanıtırken şöyle bir soru gelmişti ' Williens Galatasaray'da Dil sıkıntısı çekecektir, Milan Baros dan dil yardımı aldırıcakmısınız ? ' tarzında bir soru gelmişti evet demiştim. Yani bir destek verdirebiliyoruz ama nereden ? Böyle bir uyumsuzluk olduğuna göre çözümüde bazı ayarlarla yapılabilir diye düşünüyorum.

Aynı sorun Amrabattada var.

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Buda Türk takımlarının sorunu hatası. Yabancı oyuncalara dil kursu vermesi lazım. Örneğin ispanyada bir takıma giden yabancı bir futbolcuya kulüp dil kursu veriyor. Ama işte bizde bu yok. Sorun bu değil zaten bu konuları boşverin Dil sıkıntısı çeken takımımda 2-3 oyuncu var bazen çok saçma hareketlerde bulunuyorlar ardından yardımcım uyarıyor direk. Nereden yapıcaz ????
    Fenerbahçe dil kursu veriyor zaten. Ayrıca temel olarak türkçe bilmek Fenerbahçe'de zorunlu hale getirildi. Bu adım Aykut Kocaman'ın isteğiyle bu sene atıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Ben de Muhammet Demirci'yi United'a aldım. İş izni çıkmayınca Antwerp'e yolladım.
    3 seneden fazladır orda vatandaşlık süresini doldurdu ama Flemenkçe bilmediği için vatandaş olamıyor yazıyor. İş izni için pilot kulübe yollamak da yetmiyor malesef zaten 90 a yakın maça çıktı hiç gelişmedi.

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Fenerbahçe dil kursu veriyor zaten. Ayrıca temel olarak türkçe bilmek Fenerbahçe'de zorunlu hale getirildi. Bu adım Aykut Kocaman'ın isteğiyle bu sene atıldı.
    ne güzel işte. Her klubün yapması gerek

Mesaj Yetkileri