1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Lig Seçimi

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Default Lig Seçimi

Türkiye liginde yeni bir kariyer açmayı planlıyorum haftasonu başlayacağım nasipse şu ligleri seçmeyi düşünüyorum eklemem ya da çıkarmam gerektiğini düşündüğünüz varsa lütfen fikirlerinizi esirgemeyin
    Türkiye 3.ligden itibaren
    İngiltere
    Almanya
    İtalya
    İspanya bunlar 2. ligden
    fransa, hollanda, portekiz, rusya, arjantin, brezilya, kolombiya, meksika, güney afrika bunlarda da sadece 1. lig hepsi oynanabilir. Bu şekilde bilgisayar 5. yıldız iken oyun hızı 2.5 yıldız oluyor 60.000 tane oyuncu görünüyor oyunda

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

16 kişi bakmış bi arkadaşın söyleyecek sözü yok mu bu konuda önerdiğiniz veya gereksiz gördüğünüz ligleri söylerseniz sevinirim

Kolombiya,güney afrika,portekiz bence gereksiz çok uzar oyun içinde bekleme süresi sanırım..hiç o kadar lig seçmediğim için bilemiyorum ama rusya mantıklıymış rehber kısmında okumuştum oyuncu satışında yararı çok fazla oluyormuş o zaman katar veya bae kuluplerini de katabilirsin olaya belki

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by mmllhh View Post
    Kolombiya,güney afrika,portekiz bence gereksiz çok uzar oyun içinde bekleme süresi sanırım..hiç o kadar lig seçmediğim için bilemiyorum ama rusya mantıklıymış rehber kısmında okumuştum oyuncu satışında yararı çok fazla oluyormuş o zaman katar veya bae kuluplerini de katabilirsin olaya belki
    çok sağol yorumun için kolombiya ve güney afrikayı oyuncu çıkar diye koymuştum ama dediğin gibi kaldırabilirim asya'da da bu tip ligler var aslında çin falanda olabilirmi ki aynı şekilde

eğer uzun süreli bir kariyer düşünüosan, tavsiye etmem bu kadar fazla lig açmanı, bir kaç sene sonra oyun oynanmaz duruma gelir, baya baya yavaşlar bence. oynamayacağın liglerdeki 2.ligleri ve mmllhh nin dediği ligleri kaparsan daha iyi olur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

o zaman tr ligi haric hepsinin 2. ligini kapatayim almanya kalsin bi de turk oyuncular cikabilir belki dediginiz ligleride kaldirayim belki bi portekizi birakabilirim kararsizim onda

ben sana kendı actıgım ligleri tavsiye ediyim

Turkiye 3.ligden itibaren
    Almanya Bundesliga
    İtalya Serie A
    İspanya 2.lig
    İngiltere 2.lig
    Arjantin 1.lig
    Brezilya 1.lig
    Portekiz 1.lig
    Hollanda 1.lig
    Fransa 1.lig

arjantin hollanda brezilya portekizi regen cıksın ve oralardakı oyuncular ucuz paraya iyi profilli oldukları ıcın acıyorum

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    eğer uzun süreli bir kariyer düşünüosan, tavsiye etmem bu kadar fazla lig açmanı, bir kaç sene sonra oyun oynanmaz duruma gelir, baya baya yavaşlar bence. oynamayacağın liglerdeki 2.ligleri ve mmllhh nin dediği ligleri kaparsan daha iyi olur bence.
    peki oyuna başladıktan bir süre sonra bu seçtiğimiz ligleri kaldırdığımızda, oyun hızının yavaşlamasının önüne geçebilir miyiz yoksa oyuncular zaten oyuna aktarıldığı için birşeyi değiştirmez mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fazla ligi açık tutmak yerine, kariyer planınızda oynayabileceğiniz ligleri açık tutmak ve seçim yerine geldiğiniz zaman Veritabanı boyutunu "Özel"olarak seçmeniz

ve Futbol piyasasının döndüğü, ileride sağlam regenleri çıkaran kıtaları seçip, şu ayalamayı yapmanız halinde

60 bin üstü futbolcu kariyerimizde açık olur. Fazla lig açıp datayı şişirmektense oyuncu alanını genişletmek daha güzel olabilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

dedekorkut ve balde_mir_07 nickli arkadaşlara teşekkür ediyorum fikirleri için lig açmadan oyuncu açma olayıda mantıklıymış yine büyük liglerin sadece 1.ligleri açılabilir belki takip etme açısından bide rusya ligini açmayı öneriyorlar oyuncu satma açısından

Mesaj Yetkileri