Kuralları okudum, kabul ediyorum.
BEŞİKTAŞTA FEDA ZAMANINDA SAMET AYBABA TARAFTAR BASKISINDAN İSTİFA ETTİ. YERİNE TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE FURKAN MOTTA GETİRİLDİ. AYRINTILAR BİRAZDAN.....
Kuralları okudum, kabul ediyorum.
BEŞİKTAŞTA FEDA ZAMANINDA SAMET AYBABA TARAFTAR BASKISINDAN İSTİFA ETTİ. YERİNE TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE FURKAN MOTTA GETİRİLDİ. AYRINTILAR BİRAZDAN.....
Last edited by hallederizBJK : 22.Aralık.2012 at 14:32
Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar..
Beşiktaşın Yeni Teknik Direktörü Furkan Motta Futbolcularıyla Tanıştı. İlk Antremana İzinli Olan Queresma Almeida Sivok katılmadı. Antremandan Sonra Motta Arjantin Kampı Kadrosunu Açıkladı.
İşte Beşiktaşın Kamp Kadrosu
Cenk Gönen, Allen Mcgregor, Emre Metin, Sercan Hacıoğlu, İbrahim Toraman, Atınç Nukan,Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz, Muhammet Demirci, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan,Manuel Fernandes,Roberto Hilbert, Julien Escude, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer,Batuhan Karadeniz,Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Uğur Boral, Olcay Şahan,Hugo Almeida,Filip Holosko
Basarilar dostum Necip'e ozel antreman vermeni tavsiye ederim. Acayip gelisiyor.
Beşiktaşda RİCARDO QUARESMA Devri Sona Erdi. Başkan Fikret Ormanın Bizzat Görüştüğü QUAERESMA İndirime Yanaşmadı Ve Feda Demedi. Bunun Üzerine BEŞİKTAŞ Futbolcuyu 7M EUROYA JUVENTUSA Sattı.
![]()
BEŞİKTAŞDA FUTBOL DİREKTÖRÜ GÖREVİNE ÖNER KARALAR GETİRİLDİ.
Öner KARALAR Son Olarak Manisasporda Görev Yaptı....
İŞTE BEŞİKTAŞIN TRANSFER LİSTESİ
Teknik Direktör Mottanın Verdiği Liste
KORAY ARSLAN
VEYSEL SARI
CHİPRİAN MARİCA
VOLKAN ŞEN
HALİL AKBUNAR
Beşiktaş'ta kanat ve forvet transferi için çalışmalar başladı
MOTTA'in forvette ısrarla istediği Rumen Forvet Marica için girişimde bulunacağını belirten siyah beyazlılar Trabzonspor'da mutsuz olan Volkan Şen ile de görüşmeler sürüyor.
İki oyuncunun yanı sıra teknik direktör Furkan Motta genç ve gurbetçi oyuncu alabileceğini de belirtti
Sol açığa Dynamo Kiev 2 takımından Brezilyalı kanat oyuncusu Dudu'yu öneririm 1 sene oynattım 49 maçta 20 gol 28 asist ile oynadı Q7'nin parası ile onu ol 1 senede bonservisini 2.5a katladı.
Başarılar![]()
Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş iki futbolcu ile anlaştı. Futbol direktörü Öner Karalar teknik direktör Mottanın Raporu doğrultusunda Antalyaspordan KORAY ARSLAN ve Eskişehirspordan VEYSEL SARI ile resmen anlaştı
Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah Beyazlılar, borsaya bildirdiği yazıda futbolcu VEYSEL SARI ve KORAY ARSLAN ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladılar. Borsaya gönderilen yazıda
Yeni transferlerimizden Veysel Sarı için kulübü Eskişehirspora 1.4 M ödeyeceğiz.. Yeni transferlerimizden Koray Arslan için ise Antalyaspor kulübüne MEHMET AKYÜZ bedelsiz verilecektir.
şeklinde açıklandı.
KORAY ARSLAN BEDELSİZ TAKAS MEHMET AKYÜZ İLE
VEYSEL SARI 1.4 M A İMZA ATTI.
MEHMET AKYÜZ KORAY KARŞILIĞINDA BEDELSİZ OLARAK ANTALYASPOR KULÜBÜNE VERİLDİ.
Last edited by hallederizBJK : 28.Aralık.2012 at 22:46
Kariyerinde başarılar dilerim. Beşiktaş Quresma olayını senin gibi realdede gerçekleştirseydi
iyi 2 transfer
Başarılar,transferler iyi. Bir önerim olacaktı; yazacaklarını tek bir mesaj halinde yazarsan daha iyi olur,böyle biraz karışıklık oluyor da.![]()
HALİL AKBUNAR BEŞİKTAŞTA
Borsaya gönderilen yazıda göztepe A.Ş kulübünün genç futbolcusu HALİL AKBUNAR için kulübü ile anlaşmış bulunmaktayız.Futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalamakla birlikte kulübüne 100B ve rıdvan şimşek verilecektir.
![]()
Last edited by hallederizBJK : 29.Aralık.2012 at 17:00
İyi transferler
Halil Akbunar,sonraki süreçte umarım faydalı olur.
başarılar kardeşim..
Çok yavaş ilerliyorsun biraz hızlanabilir misin![]()
Last edited by Lesandro Parleo : 29.Aralık.2012 at 15:07