1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: "F.Bahçe maçını unutamıyorum"

Default "F.Bahçe maçını unutamıyorum"

"F.Bahçe maçını unutamıyorum"

Vestel Manisaspor'un başarılı oyuncusu Tufan Esin, hedefinin milli formayı giymek olduğunu belirtirken, 5-3 kazandıkları Fenerbahçe maçını unutamadığını söyledi.

Mersin'in Silifke İlçesi'nde tatil yapan 26 yaşındaki Tufan Esin, Silifke Şehir Stadı'nda yeni sezon öncesi antrenmanlarını sürdürüyor. Vestel Manisaspor takımı olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ifade eden Tufan Esin, "Sezona iyi başlamak için şimdiden antrenmanlara başladım. Hedefim takımımda kalıcı olmak, daha sonra milli takım formasını giymek" dedi.

Fenerbahçe'yi 5-3 yendikleri maçı unutamadığını belirten Tufan Esin, "Fenerbahçe'nin durumunu biliyorduk. Biz her maça galibiyet için çıktık. Bu maçta biz daha çok istedik, inandık ve sahadan galibiyetle ayrıldık" diye konuştu.

Türk teknik adamlar arasında en iyi teknik direktörün Ersun Yanal olduğunu söyleyen Tufan, "Ersun Yanal, çok iyi ve çok başarılı, aynı zamanda hedefleri olan bir teknik adam. Vestel Manisaspor'un başına sezon ortasında gelmesine rağmen onunla büyük başarılar elde ettik. Önümüzdeki sezon Ersin Yanal ile büyük başarılar yakalayacağız. Hedefimiz gelecek sezon UEFA Kupası'na katılmak" dedi.
    08.06.2006

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

tabi unutamaz başka hangi maçta öyle canla başla! oynamışlarki

Nesil
    2005
    Yer
    ev

doğru unutulacak bi maç değildi bütün sezon susan sinan hat-trick yaptı arda turan herşeyini ortaya koydu ona keza caner desen öyle ama emin olun fenerin sarı kart sorunu olmasaydı o maç öyle olmazdı

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ya adamlar fenere 5 gol atmış nasıl unutsunki...

daum un hatası volkan tam yükselısteyken rustuyu koydu kaleye ve sonucuna katlandı

Mesaj Yetkileri