1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Maç Motorunda Önceden Kartları Gösteriyor

Nesil
    2006

Default Maç Motorunda Önceden Kartları Gösteriyor

Nasıl bir bugdur bu arkadaş...

Şuan oynadığım maçta önceden sarı kartları gösteriyor, gel gelelim şuan maç sırasında yazıyorum ilk sarı kart gösterilmedi. Başka isimler sarı kart gördü. Geleceği gösteriyorsun bari bunu doğru göster. Uzaktan şaçma sapan şutlar çektireceğine...

Aşağıda ismi yazan oyuncu o dakika geldiğinde sarı kart görmedi, o dakikadan bir kaç dakika sonra başka bir isim sarı kart gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu bende de oluyordu, oyunu kapatıp baştan açtım (ya da PC'ye res attım) düzeldi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Ben oyundan kökten çıktım, benim takım orta açamayıp sadece şut çekerken rakiplerin harika ortalar sonuçları gol atmasından dolayı.

sakary Ali Misafir

Buna benzer birşey daha önceden de olmuştu. Siz maça girerken maçtaki tüm olacaklar yükleniyor. Siz değişikliğik yaptığınızda kalan kısım bir kez daha yükleniyor. Muhtemelen o sarı kartlar hiç değişiklik yapmasaydınız zamanında çıkacaktı.

Nesil
    2007

Onların çıkması anormal ama gerçekleşmiyor. Bende şöyle olmuştu. 3D açık iken maça girmiştim daha sonra kapamak aklıma geldi maç başlamadan hemen tercihlerden 3D kapattım maça döndüm sarılar gösteriliyordu. Hatta bir de kırmızı vardı. Ancak hiçbiri gerçek olmadı Daha sonraki maçlarda da devam etti yanılmıyorsam ama gerçekleşmedi yine. Oyunu kapatıp açtığımda kayboldu.

Görsel bir problem, orada görünen kartlar, goller başka maçın olayları. Oyunun maçta olup bitecekleri önceden söylemesi gibi bir durum yok ortada.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Buna benzer birşey daha önceden de olmuştu. Siz maça girerken maçtaki tüm olacaklar yükleniyor. Siz değişikliğik yaptığınızda kalan kısım bir kez daha yükleniyor. Muhtemelen o sarı kartlar hiç değişiklik yapmasaydınız zamanında çıkacaktı.
    Maç konuşması dışında maça hiçbir müdahalem olmadı. Can sıkıcı bir durum.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Görsel bir problem, orada görünen kartlar, goller başka maçın olayları. Oyunun maçta olup bitecekleri önceden söylemesi gibi bir durum yok ortada.
    O başka maçın olayları olamaz o sarı kartların üstüne gelindiğinde her iki takımın oyuncu isimleri yazıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu kartalr bende de çıkıyor ama iki takımda da olmayan başka oyuncuların isimleri de çıkıyor bende.. :s

kartı gören oyuncuları maç içerisinde çıkarmayı dene bakalım nolcak

Aynı problemi bende yaşadım büyütülecek bir şey yok. Normalde o kartların orada görünmemesi lazım gelecek güncelleme ile düzeltilecektir.

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=229

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kart görecek oyuncuları belliyse oyundan çıkarınca düzelir mi acaba

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kart görecek oyuncuları belliyse oyundan çıkarınca düzelir mi acaba
    Oyuna girerken tüm olaylar yüklenir. Oyuna hiç bir müdahalede bulunmazsan olaylar baştaki yüklemeye göre aynen devam eder ama oyuna her hangi bir müdahalede bulunursan oyun tekrar yeni bir yükleme ile olacakları baştan belirler.Yani oyuna herhangi bir müdahalede bulunduğunda o kişiler sarı kart görmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

onun mevzusu şu, bazen oyunu açtığın vakit ilk oynadığın maçtaki o toplar ve kartlar silinmiyor.
    bütün maçlarda o sürekli çıkıyor ama o maçta kart veya gol olursa yeni toplar ve kartlar ekleniyor.
    yani goller ve kartlar önceden belli gibi bir durum değil o.
    oyunu kapayıp tekrar açınca düzelir.

şöyle birşey yazmıştım bu konuyla ilgili.
    yani o kartlar ve goller o maçla ilgili olan şeyler değil daha evvel oynanan bir maçtan kalan görüntüler.
    oyunda herşeyin belli olduğu falan doğru değil.
    oyun matematik tabanlı bir program o matematik unsurda yaptığınız her değişiklik etki eder.
    oyuncu değişikliği mesela matematik bir değişkendi, oyuncuların bütün özellikleri matematiksel bir değerdir o değerleri değiştirmek etki eder.
    taktik değiştirmek etki eder zira o da matematiksel bir değişkendir.
    aynı şekilde rakamsal olmasada komut olarak yapılan değişikliklerde matematiksel birer değer olduğu için onları değiştirmekte etki eder.

yani
    5+9 = x+6 denkleminde X=8 ise burda 5 yerine 7 yazarsak X=10 olur
    oyununda tabanı matematiğe dayandığı için yapılan her değişiklik etkili olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

bendede çıktı o kartlar ama oynamayan oyuncular ve bir önceki maçtaki rakip oyuncuların ismi yazıyordu. sanırım önceki maçlardan kalıyor

edit: yukarıdaki arkadaşta aynısı söylemiş zaten
    Last edited by kaanb : 21.Ocak.2013 at 20:41

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    onun mevzusu şu, bazen oyunu açtığın vakit ilk oynadığın maçtaki o toplar ve kartlar silinmiyor.
    bütün maçlarda o sürekli çıkıyor ama o maçta kart veya gol olursa yeni toplar ve kartlar ekleniyor.
    yani goller ve kartlar önceden belli gibi bir durum değil o.
    oyunu kapayıp tekrar açınca düzelir.

şöyle birşey yazmıştım bu konuyla ilgili.
    yani o kartlar ve goller o maçla ilgili olan şeyler değil daha evvel oynanan bir maçtan kalan görüntüler.
    oyunda herşeyin belli olduğu falan doğru değil.
    oyun matematik tabanlı bir program o matematik unsurda yaptığınız her değişiklik etki eder.
    oyuncu değişikliği mesela matematik bir değişkendi, oyuncuların bütün özellikleri matematiksel bir değerdir o değerleri değiştirmek etki eder.
    taktik değiştirmek etki eder zira o da matematiksel bir değişkendir.
    aynı şekilde rakamsal olmasada komut olarak yapılan değişikliklerde matematiksel birer değer olduğu için onları değiştirmekte etki eder.

yani
    5+9 = x+6 denkleminde X=8 ise burda 5 yerine 7 yazarsak X=10 olur
    oyununda tabanı matematiğe dayandığı için yapılan her değişiklik etkili olur.
    Arkadaş boğaziçi matematikten.

Mesaj Yetkileri