1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: İmkansızı görmek isteyenler...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Default İmkansızı görmek isteyenler...

Evet gençler Galatsarayla 2. sezonda yarı finaldeydim. İlk maç Man.City ile deplasmandaydı ve 4-0 yenildim ve ben Cl'ye havlu attığımı düşündüm ve 2. maça hic tınlamadan çıktım. Selçuk'u falan yedek bıraktım. Kaybedeceğim hiç bişey yok diyerek garip bi dizilişle çıktım ve sonuç:

Buda diziliş gençler:

Maçta hiç bir hile yoktur, ama anladığım maçlarda sadece kanatları kullanarak kral olabiliyoz.

Buda maçın kaydı, matchese atıp izleyebilirsiniz.
    http://www.dosya.tc/server26/klCGKu/...nCity.rar.html

Evet gençler böyle bir durumla karşılaşan oldumu daha önce?

Barcelona'yı maymun etmek başlığına bakarsan başka bir imkansızı da görebilirsin. Çok olağan şeyler bunlar bence. Ama tebrik ederim güzel bir galibiyet.

oyundan soğuttun beni. almıcam arkadas oyunu 10 tl olsada

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O nasıl bır dızılıstır ya on yıl dusunsem aklıma gelmez o dızılıs buyuk galıbıyet almıssın fakat buyuk hezımette yasıyabılırsın kendı sahanda sonuc olarak tebrıkler

taktiği kaydedip paylaşabilir misin? yada en azından takım komutlarının SSini koyabilir misin ? cidden incelemek istiyorum

son olarak taktiği başka takımlara karşıda denedin mi? sonuçlar nası? acaba tesadüf mü eğer değilse maç motoru için artık söyleyecek bi laf bile bulamıorm

Başka bi maç yapıp aynı taktiği denesene

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Turan taktiği gibi bi taktik olmuş bu ya adam bildiğin savaş meydanına çıkmış

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ahaha turan taktiğı
    Bu taktiği seçmemin nedeni City'nin kanatsız oynamasıydı.
    Fenerbahçe maçında denedim o kadar efektif olmadı tabi. Yani rakibine göre harika taktik. 49 dakkada 6 gol attık daha ne

taktik resmi açılmıyor yeniler misin?

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Bu diziliş benim de aklıma geliyordu ama hiç denememiştim, tebrikler iyi iş çıkartmışsın.

arkadaşım skin nedir ayrıca bi arkadaş barcelonayı maymun etmekten bahsetmiş sanırım ama burdaki olay 4 0 dan cevirip turu gecmek. hatta böle bi taktikle yenmek

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

skini forumdan indirdim.adını unttum forumdaki skinlere bak istersen evet bu taktikle bu başarı çok garip oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Türkiye

bu taktiği paylaşmalısın

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

City'i Bursaspor ile içeride dışarıda 2-0 yenmiştim.

Carson
    Ozan Tufan - Can Velioğlu Serdar Aziz - Wederson

Mehmet Topuz N'Diaye - Jali - Ozan İpek

Okan Deniz Darwin Quintero

yıl 2013 ekim aylarındaydı üstelik
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Hakkaten turan taktiği olmuş Bir de, arkadaşın bu sistemini oyun 4-4-2 olarak göstermiş tatktiğin üzerindeki yazıda. O nasıl oluyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

4-4-2 göstermesinin sebebi GS ile ilk zamanlar 4-4-2 oynuyordum snra zmanla değiştrdim. Başlarda öle kaydetmiş, sonradan değişmemiş öyle devam etmiş

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Taktik gayet mantıklı taktik olmuş yalnız.City gibi 3 forvet arkası ile oynayan kanatlarla pek alakası olmayan,yıldızlar topluluğu bir kadroya karşı kanatlarının zaafiyetinden faydalanmak çok güzel olmuş.Tebrik ederim 4-0'dan tur almak hele City'e karşı kolay değil.

taktik çok özgün o yüzden tebrik ediyorum. çözemediğim olay bu galibiyet taktiksel başarı mı yoksa oyunun bir hatası mı ? çünkü kesinlikle kadro olarak 4 gömlek üstün m.city. ben de böyle galibiyetler alıyorum büyük takımlara karşı bazen saçma geliyor yendiğime sevinemiyorum. özellikle de böyle fark atarak yenmenin gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. diyorsunuz ki man. city nin kanat zaafı vardı, ona bakarsak senin de orta sahanda in cin top oynuyor oyunun kontrolünü sağlaman için ortayı asıl tutmak lazım gerçek futbolda. oyunun kara deliğidir bu sonuç

Ben oyunda bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Chelsea yi 6-0 yenmiştim bende.3 sezonda 2 kez Şampiyonlar Ligini aldım 1 kez de yarı final oynadım diğer kupaların hepsini kazandım.3.sezonum bitti ve 3 sezonuda namağlup bitirdim. 2. sezonumda 34te 34 yaptım 117 gol attım hile yok şike yok bu nasıl oyun anlamadım!Yemin ederim paramızla rezil olduk!!!

Mesaj Yetkileri