1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Takım Önerisi

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Default Takım Seçimi

Beyler oyun çıktığından beri en fazla 5 sezon oynayabildim sıkılmadan oda memleketimin takımıyla . Artık bütün ligleri denedim ama bir türlü aradığım takımı bulamıyorum istediğim ligdeki takımlara göre farklı bir rengi olsun farklı bir takım olsun ve alt düzey bi takım.

Takım önerilerinizi bekliyorum .
    malatyAdana!

palermo..ben karıyerımden cok keyıf almıstım.su ankı mac motoruyla cok daha keyıflı olur.rengiide farklı ama ust duzey bır takım .

Ben Almanya dan Hannover - İngiltereden Fulham veya iskoçyadan celtic Hollanda dan PSV fix bunlarla açarım oyunu hep ondan sonra daha büyük kluplere geçmeye çalışırım.

Hırvatistan HNK Sibenik
    Sırbistan FK Zemun
    Belarus FC Gomel
    Macaristan Ujpest FC
    Fransa Vannes OC
    Belçika Lommel United
    Almanya Eintracht Braunschweig

önerebileceğim daha önce kariyer açtığım takımlardır. Ayrıca Zemun, Sibenik ve Braunschweig takımları ile ortalama 30-40 sezon hiç sıkılmadan ilerlediğimi hatırlıyorum FM11 ve 12 de. Şuan Gomel ile oynuyorum 2026 yılındayım.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Glasgow Rangers

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hollanda ligi çok zevkli geçiyor kesinlikle öneririm. Takımların mali yapısı sağlıklı. Mevcut ve alttan çok iyi gelişebilecek genç oyuncular var. Ajax ve PSV gibi takımları zorlamak istersen Feyenoord,Twente ve AZ'den birini seç oyna. Şahsen tercihim AZ olur. İngiltere alt liglerinden bir takım seçip oynayabilirsin. Bu birazda senin neyi hedeflediğine bağlı. Takım kadrolarını çok iyi incele. Belçika liginden bir takım olabilir.

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Hollanda ligi çok zevkli geçiyor kesinlikle öneririm. Takımların mali yapısı sağlıklı. Mevcut ve alttan çok iyi gelişebilecek genç oyuncular var. Ajax ve PSV gibi takımları zorlamak istersen Feyenoord,Twente ve AZ'den birini seç oyna. Şahsen tercihim AZ olur. İngiltere alt liglerinden bir takım seçip oynayabilirsin. Bu birazda senin neyi hedeflediğine bağlı. Takım kadrolarını çok iyi incele. Belçika liginden bir takım olabilir.
    Aynen Hollanda Ligi gerçekten çok zevkli. Ben Psv'yi yönetiyorum ama oyundan gerçekten zevk alıyorum. Hatta ilk defa bir kariyerimden gerçekten çok zevk aldım diyebilriim.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

3. ligte emrespor'u seçebilirsin

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Default Takım Önerisi

Evet arkadaşlar ben de sizler gibi öğrenci indirimden yararlanıp oyunu aldım.Sitede bir kariyer yayınlamak istiyorum fakat takım konusunda kararsız kaldım.Galatasaray açacaktım fakat şuanda sitede birçok Galatasaray kariyeri mevcut.Önceliğim STSL'dir.Önerilerinize ve fikirlerinize açığım.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kanka Galatasaray ile aç affetme

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Adanaspor çok sarıyor kadro iyi birkaç takviye ister. Mbilla zaten forvette tutulamıyor 26 maç 22 gol adam.

Ukrayna ligi Dnipro yu tavsiye ederim.. Ukraynanın 4. takımı ama maddi durumu iyi , basarıya ac bir takım ve futbolcularıda fena değil.. Bır ıkı takvıye ıle Luce ve Dınamo ile çekişmek oldukca zevkli

Mesaj Yetkileri