1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Kariyer için değişik fikirler

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Default Kariyer için değişik fikirler

Arkadaşlar kariyer için çok değişik önerileriniz var mı acaba ?
    Örneğin takımda hep Türk oyuncular kullanmak artık biraz klasikleşti hem de daha uçuk fikirler daha ilgi çekici olur.
    Ben düşündüm mesela;
    1-Trabzonspor'a sadece Trabzonlulardan oluşan bir kadro kurmak
    2-Ajax'a sadece altyapıdan yetişen oyunculardan kadro kurmak
    3-Espanyol'a sadece Katalan oyunculardan kadro kurmak
    ...
    Sizin de önerilerini ve yorumlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Urfa'yla sadece urfa'lılardan oluşan bir kadroyla başarılı ol eğer yapabiliyorsan
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

1.maddede klasikleşmiş şey dediğini benden başka kim yapıyor merak ettim

Ha şunu da söyliyim bunu yaparken kimseden görmedim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

4. Default

şuan ben bjk'ı türkleştirmeye çalışıyom şahsen

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110270

LaigLeNoiR'in kariyerinde Türkleştirmenin yanı sıra yaş sınırı da vardı bildiğim kadarıyla. Şu sıralar pek takip etmiyorum. Yani eğer amaç zorlaştırmak ise, yaş sınırı mantıklı. Onun dışında belli bir transfer sınırı koyabilirsin. Yani bir oyuncuya en fazla 1 milyon euro bonservis gibi. Ya da direk transfer yasağı koyabilirsin 20 yaş üstü oyunculara. Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Ancak böyle bir kariyerde başarılı olma şansı çok düşük. Ben fantezi kariyerim olan Man City kariyerimde 40 milyon euro altına oyuncu almayacağım diye sınır koymuştum mesela Zenginliğin gözü kör olsun. Peh peh peh...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110270

LaigLeNoiR'in kariyerinde Türkleştirmenin yanı sıra yaş sınırı da vardı bildiğim kadarıyla. Şu sıralar pek takip etmiyorum. Yani eğer amaç zorlaştırmak ise, yaş sınırı mantıklı. Onun dışında belli bir transfer sınırı koyabilirsin. Yani bir oyuncuya en fazla 1 milyon euro bonservis gibi. Ya da direk transfer yasağı koyabilirsin 20 yaş üstü oyunculara. Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Ancak böyle bir kariyerde başarılı olma şansı çok düşük. Ben fantezi kariyerim olan Man City kariyerimde 40 milyon euro altına oyuncu almayacağım diye sınır koymuştum mesela Zenginliğin gözü kör olsun. Peh peh peh...
    Takımım en yaşlısı 31 yaşındaki İbrahim Toraman, ondan sonra 28 yaşındaki Burhan Eşer. Geri kalanları 26 yaş ve altındadır

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

O Değilde Dün Milli Takımla İspanya ile Maçı Oynarken Değişik Bir Şekilde Totem Yapayım Dedim Maç Bitene Kadar Şınav Vaziyetinde İzledim Neticesinde 3-1 Kazandık Maçı

Tavsiye Ederim Şınav Vaziyetinde İzleyin Derim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Eğer bu tarz bir kariyer arıyorsan kralı Atletic Bilbao'dur. Sadece bask oyuncularla zevkli bir kariyer sahibi olabilirsin. Ben eski oyunlarda oynamıştım çok iyiydi. Altyapı da iyidir güzel futbolcular çıkarırsın.

Bizim toto ligde pek öyle teknik direktörlerin borusu ötmüyor biliyorsunuz. Yönetim gidiyor alıyor kafasına göre futbolcu falan Demem o ki personel yetkilerinden herşeyi verin yönetime, personele. Transferi, sözleşme yenilemelerini vs. onlar yapsın. Güzel bir sabır testi olabilir, elinde 3 bek varken 4. yü alırlar, forvet lazımdır 2. ligde bulurlar falan

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Evet beyler tekrar karşısınızdayım ve önerilerini de bekliyorum.Yeni konu açmamak adını mevcut konudan devam etmek istedim.

1-Gençlerbirliği ile Cavcav'ın kurduğu sistemi devam ettirmek,ek olarak da geliştirmek.Sadece as takımda değil yedek takımda da kaliteli gençler olmalı ve Türklere ağırlık verilmeli milli takımın da gelişmesi adına.

2-İskandinavya'dan herhangi bir takımla sadece İskandinav oyunculardan oluşan bir kadro ile Avrupa'da başarı sağlama.

3-Herhangi bir takıma sadece bosman kuralı ile transfer yapma yada bedelsiz olarak kadroya katma yani bonservis ödememek hiçbir oyuncuya.

4-Transfer yaparken sadece mantıkla adam alarak ilerleyebilirsiniz.Yani profile,isme göre değil de performansa göre seçme mevzusu.
    O olay için şöyle bir filtre kullanıyorum;

Sizin de öneriniz var mı ayrıca bu önerileri nasıl buldunuz ?
    Fikir alışverişi yaparsak sevinirim ve ayrıca oyun daha zevkli hale gelir

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Belki biraz saçma gelebilir ama fikrimi sunayım.

Tüm oyuncuların yaşını 20 yaş altı yap. Şuanki yeteneklerini sonuna kadar düşür fakat potansiyellerini elleme. Sonra bütün oyuncuları serbeste yolla. Herhangi bir takım seç ve serbestteki oyuncuları transfer et. Böyle bir şey oluyormu bilmiyorum ama editorden olur herhalde. Ha bu arada oyuncuların popülerliğinide düşür ki oyuncular takımlara gelmek istesin. Eğer olursa mantıklı bir şey bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene Kayseri kariyerimde gençlerle oynardım 2-3 sezon yaş ortalaması 20.4 falandı oyuncular büyüyünce yaş ortalaması da arttı tabi (:

Süper Ligde oynuyorsanız belirli ülkeden yabancıları da toplamak iyi bir fikir olabilir, Bakın Lucescu Brezilyalı hastasıdır takımında her zaman sambacılar fazla olur ve takım takır takır oynar (: Veya biraz cool takılın, işsiz başlayın, kötü durumda bir takımı düzlüğe çıkarın daha sonra istifa edin, tekrar kötü duruma düşen bir takımı düzlüğe çıkarın istifa edin, bu da farklı bir yol.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belki de hiç yabancısız oynamak da etkili olabilir

Kararlılığı 20 olan oyuncularla oynama...

Bosman ile oyuncu almama yani sadece bonservis vererek oyuncu alma

gibi şeyler de olabilir.
    Sentugo.

en sevdiğiniz hayvanı ambleminde taşıyan takımı seçin onunla oynayın mesela aslan galatatasaray
    kartal beşitaş

ben en cok tilkileri sevdiğim için liecester city ile oynuyorum suan

Mesaj Yetkileri