1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: İstikrar Sağlayamıyorum

Angry İstikrar Sağlayamıyorum

Arkadaşlar galatasaray ile oynuyordum 6 sezon oynadım 2 kez şampiyonlar ligini aldım en iyi türk oyuncuları aldım geliştirdim fakat hepsi yaşlandı iyi regenler çıkmıyor alt yapıyı geliştiriyorum 1 tane çıktı sadece ve sıkılmaya başladım artık yeni bir kariyer açmak istiyorum uzun zaman yönetebilceğim bir kulüp istiyorum türkiye hariç

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Altyapı diyosan Almanya, Fransa ve Hollanda'dan inanılmaz regenler çıkıyor. Almanya'da falan öyle saçma sapan yabancı sınırı da yok ve lig gerçekten harika. İnanılmaz çekişmeli oluyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

almanya yada hollanda cok zevkli oluyor almanyada Mönchengladbach hollandada psv öneririm

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ajax coşarsın.

Quote Originally Posted by NeymaR View Post
    Arkadaşlar galatasaray ile oynuyordum 6 sezon oynadım 2 kez şampiyonlar ligini aldım en iyi türk oyuncuları aldım geliştirdim fakat hepsi yaşlandı iyi regenler çıkmıyor alt yapıyı geliştiriyorum 1 tane çıktı sadece ve sıkılmaya başladım artık yeni bir kariyer açmak istiyorum uzun zaman yönetebilceğim bir kulüp istiyorum türkiye hariç
    Yabancı oyuncularla doldur kadroyu o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyunun gerçekçiliği işte. Gerçekte de elle tutulur en fazla 1-2 kişi çıkarıyoruz alt yapıdan yıldız adayı olarak. Portekiz ve Hollanda'yı öneririm. Güzel regenler çıkıyor oradan. Uzun soluklu olur böylelikle kariyerin.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Oyunun gerçekçiliği işte. Gerçekte de elle tutulur en fazla 1-2 kişi çıkarıyoruz alt yapıdan yıldız adayı olarak. Portekiz ve Hollanda'yı öneririm. Güzel regenler çıkıyor oradan. Uzun soluklu olur böylelikle kariyerin.
    Katiliyorum sana hocam

Portekiz ligi bayıyor adamı elli tane kupaları var Almanya ve Hollanda da dediğiniz gibi sağlam regenler çıkıyor Ancak lig noktasında tabiki Bundesliga

Mesaj Yetkileri