Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kazanacağımızı düşünmüyorum ancak dün U20'yi izleyince ciddi anlamda gurur duydum.
Çıkar oradaki 11 adamı isterse 5 yesin bir hazırlık maçında bu kadar mı hırslı oynanır. Bir takımın bu kadar mı güzel oyun sistemi olur dedirtti bana.
Tabii abileri gibi Portekiz'e karşı gösteriş yapmadılarsa onlarda
Yenilsek de Abdullah Avcı bu turnuvanın sonunu getirmeli bence çünkü biz ne zaman birini kovup kısa sürede başka bir teknik adam bulmaya kalksak yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Macaristan galibiyet alacaktır
Çok eminim ben bu maç bizim.
bizi buralara getiren Romanya ve Macaristan maçları maglubiyetleriydi.
O maçlarda da fena oynamıyorduk fakat kaleci hatalarıyla yediğimiz gollerle demoralize olduk.
Kimse yanlış anlamasın ama kalede Onur ile başlarsak ki yüksek ihtimal öyle başlarız. Maça 1-0 önde başlarız diye düşünüyorum.
Yine pozisyon vermeyecek miyiz, tabi ki vereceğiz. Ama daha güven veren bir kaleci olacak kalede.
Bizim futbolumuzda kalecilerin harikalar yaratması çok önemli.
Önde de çift forvetle başlayıp rakibin öne uzun isabetli pas vermesini zorlaştırırsak ilk yarım saatte de 1-0 öne geçersek ondan sonra maç zaten çok rahatlar.
Şu anda kadronun belli başı isimleri kesilmez duruda ama şu Sercan falan oynamasın Alah aşkına. Adamın ne kendi takımında ne de milli takımda birşey yaptığı yok ama her maç banko 11 oynuyor. Şu halimle o sahaya çıkıp bende oynasam onun kadar oynarım.
Onurun herşeyi iyi güzel de benim gözüme çok pasif gözüküyor ya.
Stoperler ile iletişim halinde değil gibi çok kopuk. Volkan mesela bi ''Höyt'' dediğinde stoperler kendine geliyo. Volkan o konuda ciddi bi abilik durumu var takımda. Ancak şuanki performans ile tabii ki Onur kalede olmalı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
ayağında topu öldüren, öldürmeye meyilli kim varsa 11de oynamasın tamamdır.
Hırslı, istekli, umut veren, sonunda kazanacağımız iyi bir futbola ihtiyacımız var.
Bu arada önceki konuyu Osman abi açmış bunu ben açtım ve kazanacağımza inanmaya başladım
Tıpkı Galatasaray - Schalke 1-1'lik maçın konusunu Cihan'ın açmış olması, rövanşı ise benim açmam gibi uğurlu geliyoruz![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Beraberlik halinde bile grupta şansı kalmaz milli takımın. Ya galibiyet ve devam ya da puan kaybı ve tamam. Bu, son şans.
Rahat kazanırız grupta ortalığı karıştırırız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Yarın Hollanda'da evinde Romanya'ı yenerse zaten bizde tekrar ortak oluyoruz 2.lik için.
Son şansımız zaten. Kazandık kazandık. Hırslı, sakin, maçı bırakmadan kovalamak lazım. Macaristan o kadar iyi takım değil.
Sercan yerine konulacak adam yok sanki. Abdullah Avcı ısrarla bu tür adamları deniyor. Ama kazanacağımız maçlarıda kaybediyoruz bu tür şeyler yüzünden.
Yarın mutlaka kazanalım Saldır Milli takım ya. Zorları seviyoruz hep. Bu sefer baya zor ama hayırlısı artık.
Andorra'ya karşı bile ilk yarım saat şut çekemeyen bir Milli Takım hiç ama hiç umut vermiyor bana , umarım yanılırım.
Kazanırsak umutlanırız, berabere kalırsak ya da yenilirsek geçmiş olsun. Bu rezil futbolla kazanamayız, berabere kalacağımızı düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
umarim kazaniriz soyle bir kadro bekliyorum
onur
G.G - semih - omer - Hasan ali
Alper-selcuk-nuri
Arda - Olcay
Burak
bu macı rahat alırız
volkan
g.gönül bekir egemen h.ali
sercan selcuk emre arda
burak umut
Volkan çok formsuz bence kalede başkası olmalı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bakalım o eski ruh kalmış mı 2002'deki, 2008'deki takımdan, bu akşam bunu görecek izleyecek kişiler. Ben izlemicem, kurs var, sonra da L&M![]()
Maç bu akşam değil
Umarım kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben takımı kanatsız 4-4-2 oynatırdım.(4-1-2-1-2 yada 4-3-1-2) ama böyle oynamayacağız ve kazanamayacağız diye düşünüyorum.
Teeyyy! ben bu akşam sanıyordum, düşünün daha ne zaman olduğunu bilmiyorum o kadar koptum![]()
Sercan'ı oynatacak mı çok merak ediyorum.
Sercanı oynatacağına Olcayı oynatsın ya adam formda
Bu maçta berabere kalırız, Macaristan istediğini alır gider. Peşinden de Abdullah Avcı.
Onur'un güven verdiğini söyleyen arkadaşlar hiç Trabzon maçı izlemiyor galiba. Onur Rüştü'nün farklı bir versiyonu, harika kurtarışlar yapabilir ama çok saçma goller de yiyebilir. Trabzon maçlarında sürekli hatalı gol yiyor. Savunma'yla iletişim neredeyse sıfır. Tabi şu an daha iyi kaleci var demiyorum ama Onur da öyle çok güven veren bir kaleci değil. Bence asıl kritik nokta stoperlerde, onlar iyi oynarsa bir şekilde kazanırız. Ama yine çok ciddi hatalar yapıp yenilmemize sebep olacaklar.
Bugün düşünülecek bir şey varsa o da kazanmak.
Yılmadan ve vazgeçmeden oynamak.
Futbolun sadece futbol olmadığını
ve son düdük çalana kadar mücadelenin bitmediğini anlamak.
Umarım ;
Egoların çantada
Bilincin ve farkındalığın üst seviyede olduğu
Şansımız bol, vurduğumuzun gol olduğu bir karşılaşma olur.
Aksini şimdilik rafa kaldırdık.
...
hamit selçuk emre ardalı orta saha 4lüsü ve umut buraklı hücum hattı istiyorum. Biliyorum olmayacak. Sercan, nuri, mevlüt, alper falan oynayacak.elimizde halihazırda formda, kaliteli ve tecrübeli oyuncular varken, biz yılda 5 kere maç yaptırarak genç oyuncu geliştirmeye çalışacagız milli takım olarak. Allahım sen akıl fikir ver.
moral olarak çöken macarları yenelim artık