1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: illalah getirdin DROGBAAAAAA

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Default illalah getirdin DROGBAAAAAA

merhaba turksportalcilar naptim ettiysem su drogbadan bir türlü verim alamiyorum 4-1-2-1-2 seklinde oynuyorum melo dok destek selcuk ve hamit IYO önlerinde sneijder serbest oyuncu burak firsatci golcü, drogbayi da pivot komple yaratici heosini denedim tik yok galatsarayla kariyer yapan arkadaslar verim alabildiniz mi? Simdiden herkese tsk

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Özel Komutlarda Derinden Koş sık Sık yapmayı Dene, ama en iyi Mentalite Yaratıcı Forvet ondan şaşma derim.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Pivot santrofor hücum oynattigimda zaten derinden kosma SIK SIK yyaratici forvette denedim drogba yaratici forvet burak firsatci yaptim gik yoj adamda cildirmak üzereyim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

O yaşta bir oyuncudan tam verim almak çok zordur zaten,bir ara gs kariyeri açmıştım orda burağın yanına pivot destek oynatmıştım en az 2 maçta bir golü vardı

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

O Zaman Sat Gitsin, Adana Demirsporda Jose Carlos Junior var bak Al Çok iyi Verim alırsın

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Bakalim bi yarim sezon oynatirim adam oldu oldu olamadi gitsin cayda cira oynasin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Drogbadan veriim alamayanda var şu oyunda bizde Mustafa Pektemek var diye şükrediyoruz

Drogba bende efsane oynuyor hatta samp ligini almamda da büyük rol oynadi.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Talking

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Drogbadan veriim alamayanda var şu oyunda bizde Mustafa Pektemek var diye şükrediyoruz
    Gülme hocam sac bas yoldurdu az kalsin laptop kiriyordum ama simdi mac oynadim kendi geldi gibi biraz yaratici forvet olarak ikinci yariyada bony yardimci forvet hücum olarak yaninda oynattim bi asist yapti hadi bakalim simdi bir mac oynucam bakalim simdi napcak konu acinca duydumu napti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de hiç verim alamadım hem de hiç. Çizgiden gol kaçırıyordu artık Güiza'yı da geçmişti. Devre arasında çok iyi para göndermiştim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla arada kazmalığı tutuyor ama ben verim aldım. 4-4-2 oynattım. Yanına Burak Poacher, kendisi Pivot Destek yaptım birlikte yardırdılar 2 sezon
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

simdilik yaratici forvet rolunde iyi oynuyor gol atamasada 7 nin altina düsmüyor bakalim bir kac macla karar vermicem soyle 5-6 mac daha oynasin....kaca sattin sen drogbayi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Valla arada kazmalığı tutuyor ama ben verim aldım. 4-4-2 oynattım. Yanına Burak Poacher, kendisi Pivot Destek yaptım birlikte yardırdılar 2 sezon
    Hocam ben sneijder varken 4-4-2 gecmem hem sevmiyorum 4-4-2 taktigini.genellikle yq kanatsiz formasyon yada 4-2-3-1 gibi taktiklerle oynatirim...m

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Hocam ben sneijder varken 4-4-2 gecmem hem sevmiyorum 4-4-2 taktigini.genellikle yq kanatsiz formasyon yada 4-2-3-1 gibi taktiklerle oynatirim...m
    Ben 4-4-2 oynatıyorum. Derbilerde falan Selçuk - Melo ya da Sneijder - Melo yapıyorum ya da en kötü 4-2-3-1'e dönüyorum. Öbür türlü Selçuk Defansif Oyun Kurucu Destek, Sneijder Oyun Kurucu Destek oynatıyorum bi sıkıntı olmuyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben verim almak için özel bir şey yapmadım,zaten hiç bir oyuncuya özel bir şeyler yaptırmam.Ne oynattıysam attı,attırdı adam.Biraz da şans gerekiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Taktik tavsiyeleri almak için Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu'nu kullanınız arkadaşlar. Yazılan mesaj adetinin çokluğundan dolayı iki konuyu birleştiriyorum.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri