Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

1 20.00%
  • Berabere biter

4 80.00%
  • Bursaspor kazanır

0 0%
1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Bursaspor | STSL 27. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Kasımpaşa - Bursaspor | STSL 27. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Haftanın en zevkli maçı olmaya aday bir karşılasma gollü bir beraberlik bekliyorum skor tahminim 2-2.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bol gollü geçeceğini düşünüyorum maçın. Beraberlik kokuyor, umarım berabere biter.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kimse bir şey yazmamış Kasımpaşa 2-0 kazandı maçı bu sezon Avrupa'ya gitmeyi çok istediklerini gösterdiler bu maçla beraber...Bence ilk 4'te yer alacaklardır Beşiktaş'ı da geçebilirler fikstürleri de çok zor değil büyüklerle maçı kalmadı en azından.Bu arada maçtan sonra kaleci Harun çok sinirlendi olaylar oldu muhtemelen onları göremedim.

Şaşırmadım, bunlar iyi günleri Bursaspor'un, Hikmet Karaman'la gelecek sezonun ortalarına kadar dayanabilecez mi bakalım Artık Avrupa'yı ancak haritada falan görürüz herhalde...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bursa bir iyi bir kötü acaba bu oyunculara prim verilmemesinden dolayı olabilir mi. Bir kaç forumda okumuştum. Ligde oyuncuların maaşını günü gününe ödeyen takım Bursa ama bu yetmiyor olabilir. Oyuncu milleti işte her galibiyete prim ister ve prim ödenmiyorsa bundandır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beraberlik bekliyordum ama olmadı. Bursaspor'un gol atamamasına şaşırdım. Tüm deplasman maçlarında gol atan takım, bu maç atamadı, ilginç. Kasımpaşa'nın fikstürüne bakarsak ilk 4 içinde yer alabilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Hikmet Karaman geldiğinden beri deplasmanda tek galibiyet Karabükspor galibiyeti, o da ilk maçıydı galiba. İçeride timsah, dışarıda kertenkele (ya da kertemeyenkele...)

sakary Ali Misafir

Kasımpaşa'nın golünden sonra 5-10 dakika izleme fırsatı buldum. Temposuz, zevksiz kötü bir karşılaşma gibiydi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ozeti yeni izleme firsatim oldu iyi ki serdar azizie 6-7m verip almamisiz her hafta hafta yapiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bursaspor kalecisi Harun'a ceza verilicek mi acaba merak ediyorum. Sahaya giren taraftar saldırmaya giriyor illa ki kendini koruyacak ama sahaya giren taraftar hiç birşey yapamadan Harun tekme tokat giriyor. Mutlaka ceza verilmesi lazım. Sahaya giren adamı resmen kaleci dövmüş.

Kasımpaşa'da çok iyi gidiyor valla bravo.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Harun'a ceza mutlaka gelir,taraftarı haşat etmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Harun'un tepki biraz aşırı ama olası görüyorum. Yani ceza verilmeyebilir. Zira adam zaten hatalı gol yemiş onun akabinde üstüne geliyorsun vurmasın da ne yapsın. Gerçi yere düştükten sonra tekrar saldırması ceza açısından gerekçe oluşturabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hollanda'da AZ kalecisi de buna benzer bir olay yaşamış ve ceza almadan olaydan yırtmıştı.Bence tepkisi normal kalecinin aşırı falan değil.Taraftara bir sormak lazım senin ne işin var orda diye.Adamın sinirli halini tahmin edemedi yada kasti yaptı bilemiyorum ama ne olursa olsun gelmemesi lazımdı.Kaleciye bu konuda destek veriyorum.

Kaleci gayet normal bir tepki vermiş. Cezayı alması gereken taraf Kasımpaşa klubü.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O taraftarin oraya girme sebebi belli, Harun dogru olani yapmis. Ceza felan gelmemeli bu haraketine.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Harun bencede haklı ama adam etkisiz hale getirilmişken saldırması yanlıştı ceza mutlaka gelecek

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bende yazdım mutlaka kendini korur insan bana yapsalar bende böyle tepki verirdim ama sahaya giren taraftarı zaten ekarte etmiş görevlilier. Üzerine bir daha gidip tekme atmak biraz gereksiz gibi.

Tabi ki kalecide haklı ama değişik bir durum. Ceza verilicek mi bende onu merak ediyorum. Daha süper ligte 4 maça çıkmış Harun. Tecrübesizliğinede vermek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende tepkiyi haklı buluyorum da. Ancak şöylede bir şey var. Tamam ilk hareketi kendini korumaya yönelik savunma refleksi diyelim. Peki oradaki taraftar, kişiler tarafından etkisiz hale getirildikten sonra gidip yerde duran adama ard arda yumruk sallamak olmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Zaten fazla abarttım üzgünüm demiş.

Mesaj Yetkileri